Reklāma tik un tā paliek reklāma, neatkarīgi no tā, cik populārs ir reklāmdevējs. Es domāju ka atradīsies liekas acis vai ausis, kas vēl nebūs dzirdējušas par boot.lv un aizies un piereģistrēsies tur pateicoties notepad.lv reklāmrakstam. Tas ir tas pats, kas es savā piem. ziņu portālā sāktu rakstīt par citiem, tādējādi parādot to ka tie ir tik pat ietekmīgi vai ietekmīgāki par manu lapu. Mums pašiem vajag noskaņoties uz to ka mēs esam labākie. Vajag iedzīt lepnumu sevī un aizmirst citas lapas. BTW nekad neesmu redzējis ka Apollo rakstītu par tvnet, vai Delfi par db.lv, savukārt mēs šeit rakstam par visiem un visur, tādējādi nekur sevi neizceļot.
Iedomājies samuraj, kas daudziem būtu par izbrīnu, ja iekš notepad.lv nebūtu ne smakas par to ka uzlauzts "slavenais portāls" boot.lv. Vajag vairāk lepnuma un pašvērtējuma, jo ir pierādījies, ja tas ir augsts, tad augsta arī būs attīstība un mērķtiecība. ja pašvērtējums nav ne zems ne augsts, tā teikt uz nulles robežas, tad skaidrs, ka attīstība būs minimāla.
Par piemēru manam ievadam ņemot, pazīstu vienu dāmu, kurai baigi interesē tāpat paskatīties IT jaunumus, taču kā es viņai ieminējos par boot.lv, tā viņai bija pirmā dzirdēšana.