problēmas ar sql export

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

kaqp
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 545
Pievienojies: 13 Aug 2007, 20:08
Reputācija: 0

problēmas ar sql export

Post no kaqp » 08 Mai 2008, 18:48

Centīšo īsi un sakarīgi.
Uz Joomla engine ir uztaisīta mājas lapa krievu un latviešu valodā.
Visi kodējumi ir UTF-8, uz mājas lapas viss atēlojas normāli.
Tagad ir nepieciešam exportēt sql, lai uzliktu uz cita hostinga, diemžēl kad exportēju caur phpmyadmin latviešu burtu vietā ir ķeburi, bet ar krievu burtiem viss kārtībā. Vai kāds lūdzu varētu pateikt kur problēma ?

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 08 Mai 2008, 19:03

A, kas notiek tad, ja tu to eksportēto failu ieliec otrā vietā, viss rādās pareizi?
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

kaqp
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 545
Pievienojies: 13 Aug 2007, 20:08
Reputācija: 0

Post no kaqp » 08 Mai 2008, 19:09

Kā to saprast ielieku otrā vietā ?

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 08 Mai 2008, 19:18

Kāds tieši ir kodējums? phpmyadmin rakstzīmes attēlo pareizi?

kaqp
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 545
Pievienojies: 13 Aug 2007, 20:08
Reputācija: 0

Post no kaqp » 08 Mai 2008, 19:40

utf-8 , phpmyadmin attēlo ķeburus ...

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 08 Mai 2008, 19:56

kaqp wrote:Kā to saprast ielieku otrā vietā ?
Nu, kad tu uzliec uz citu hostu, tad tev valoda rādās pareizi, vai nepareizi.

Nezinu, kā Joomlai, bet paprovē pie config faila, kurš slēdzas klāt datubāzei, iemest šadu te:
@mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpasswd) or die ('<b>Nevar pieslegties datubazei, islaicigas problemas ar serveri, pec minutes megini vel. </b>');

@mysql_query("SET character_set_results=latin1, character_set_connection=latin1, character_set_client=latin1");

@mysql_select_db($dbname) or die ('<b>Database/configuration error (DB is missing).</b>');
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

kaqp
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 545
Pievienojies: 13 Aug 2007, 20:08
Reputācija: 0

Post no kaqp » 08 Mai 2008, 20:16

manuprāt, joomlai nav tāda viena noteikta config faila kur glabātos tass connect pie database.
Tur ir tādi pieprasījumi

Code: Select all

	function database&#40; $host='localhost', $user, $pass, $db='', $table_prefix='', $goOffline=true &#41; &#123;
		// perform a number of fatality checks, then die gracefully
		if &#40;!function_exists&#40; 'mysql_connect' &#41;&#41; &#123;
			$mosSystemError = 1;
			if &#40;$goOffline&#41; &#123;
				$basePath = dirname&#40; __FILE__ &#41;;
				include $basePath . '/../configuration.php';
				include $basePath . '/../offline.php';
				exit&#40;&#41;;
			&#125;
		&#125;
Ko darīt ?

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 08 Mai 2008, 22:09

Te nu varēšu aplausties.

Pameiģini to manu kodu ielikt pēc } }

vai arī pameiģini pēc goOffline=true ) ielikt.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 09 Mai 2008, 19:04

Ieteikums pēc goOffline=true ielikt ) pārspēj visu :)

Pievienot atbildi

Return to “Web un Programmu pamācības ”