kkas grab korpusā!?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
kkas grab korpusā!?
Hi, man jauns kompis nujau kadus 2 meneshus lietoju, tagad pedeja laika ta uzmanigi ieklausoties, vai spelejot kadu speli, skanejot cieto.. no korpusa nak divaina klusa skanja itka kas nepilnigi grieztos,
taka puspradzis ventilators... Kas notiek vainu cietais vai kas? itka ari vis strada nav nevainas bet tomer mani mac shaubas ka kas var notikt pec ilgaka laika
- normis_161
- E-žurnālists
- Atbildes: 436
- Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
- Reputācija: 0
- memorex
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 836
- Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
- Atrodas: Latvia
Es neiesaku bojāt cooler, labāk nopirkt jaunu!Graafiene wrote:Ja ventilators, tad vajag ieeļot.
noņem to nost, nezinu cik tu tur labi viņu esi pie piestiprinājis!ArtursK wrote:nenu vdenei ventilatora nav, bet es pieliku blakus jaunu
Ja vēl joprojām ir kādi skaņas effekti, tad atver case vāku palaid kādu spēli un kad sāk kautkāda skaņa parādīties klausies no kurienes tā nāk (ausis cerams ir....)
A varbūt droseles sīc?
wtf??? No kura laika apkope datoram skaitās kā tā bojāšana?memorex wrote:Es neiesaku bojāt cooler, labāk nopirkt jaunu!Graafiene wrote:Ja ventilators, tad vajag ieeļot.
Tu, kad tev sāk čīkstēt durvīm enģes vai kāds cits kustīgs mehānisms, tu ar met to laukā un pērc jaunu? huh..
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- memorex
- Reģistrēts lietotājs
Atkarīgi kādu eļļu izmanto, bet tā eļļa izmaksās vairāk nekā coolerīts. Nopirksi normālu coolers nekas nečīkstēs/neķersies. Nu ir gan tev salīdzinājums...shady wrote:wtf??? No kura laika apkope datoram skaitās kā tā bojāšana?
Tu, kad tev sāk čīkstēt durvīm enģes vai kāds cits kustīgs mehānisms, tu ar met to laukā un pērc jaunu? huh..
Sid arī asīti.Sid wrote:shady, pastāsti man ar: kas tieši coolerī tiek eļļots?
Lasot šos postus, rodas sajūta, ka vairums cilvēku (izņemot samuraju) neko nelabo, jo negrib vai vienkārši nav spējīgi to izdarīt, tas jau būtu vienalga, bet traģiskākais, ka vēl gvelž visādas muļķības, kas veicina tikai tālāko degredāciju..psc....
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- memorex
- Reģistrēts lietotājs
Man liekas ka jūs visi lietojat box coolerus un izmantojat kautkādu cepamo eļļu vai margarīnu, nerunāsim par durvīm vai pulksteņiem.... tā ir īpaša diagnoze . Nopērkat normālus coolerus pa 10-20Ls un nevajadzēs eļļot. Man patīk ka notepad ir tik daudz "diagnozes", varbūt pagaidat tēmas autora atbildi nevis sākat atkal dzeju stāstīt.