daudzfunkciju printeris
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- doroteja
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 276
- Pievienojies: 05 Mai 2008, 12:31
- Reputācija: 0
- Atrodas: Saldus
daudzfunkciju printeris
Sakiet, kā noteikt kāds manam portatīvajam datoram ir piemērotākais daudzfunkciju printeris? Ka nesanāk tā ,ka nopērku tādu, kurš nemaz nesader ar manu datoru. :ooo: Jeb tā nemaz nevar būt, un der visādu ražotāju printeri?
laiks zināšanām!
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Man ir 2007. gada labākais (tā vismaz atzīts) fotoprinteris - Canon Pixma IP4500. Izšķirtspēja 9600x2400 dpi. Uz ACMES fotopapīra (RIMI par 1 Ls/paciņā) drukātās bildes labākas kā fotosalonā taisītās. Strādā absolūti bez trokšņa. Īsā pamācība latviski, bet pilnā un viss līdznākošais softs gan nē. Krieviski laikam ir un vāciski arī. 5 kārtridži iekšā, iet diezgan ilgi - es daudz gan neprintēju, bet pa 6 mēn. vēl nav mainīti vai pildīti.
Cena ap 65-70 Ls patlaban.
Ja tev birojam vajag - labāk gan ņemt profesionālo.
Skat.te Canon fotoprinterus http://www.usa.canon.com/consumer/contr ... goryid=117
Tiem kombainiem man nav uzticības, vēl jo vairāk ka skeneri reti vajag.
Cena ap 65-70 Ls patlaban.
Ja tev birojam vajag - labāk gan ņemt profesionālo.
Skat.te Canon fotoprinterus http://www.usa.canon.com/consumer/contr ... goryid=117
Tiem kombainiem man nav uzticības, vēl jo vairāk ka skeneri reti vajag.
Last edited by samurajs on 25 Mai 2008, 13:03, edited 1 time in total.

tas bija manrajah wrote:labāk jau būtu ka pirktu printeri, skaneri atsevišķi - citādi sanāks kā vienam datuvē, printeris nojūdzies, bet skaneri grib nost nozāģēt atsevišķi.
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Disks ar visu draiveru komplektu nāk līdz. Tu darīsi tā: Printeri noliec blakus un papriekš ieliec CD datorā; jams pats startējas. Tev piedāvās draiverus, pamācību un vēl kaut ko. Njem draiverus un palaid. Pašu printeri pieslēdz tikai tad, kad draiveris to liks darīt. Ja viss OK - uz desktopa jaunas ikonas nāks klāt.
Tātad laikam saprati, ka drukā no kredītkartes līdz A4.
Vadu pieprasi kad pērc! Maksā ap 1-2 ls. Vajag no USB-a uz USB-b. Katrā datorveikalā dabūsi. Nejauc ar resnajiem COM printeru kabeļiem, mums būs USB-printeris.
Tātad laikam saprati, ka drukā no kredītkartes līdz A4.
Vadu pieprasi kad pērc! Maksā ap 1-2 ls. Vajag no USB-a uz USB-b. Katrā datorveikalā dabūsi. Nejauc ar resnajiem COM printeru kabeļiem, mums būs USB-printeris.