Ar ko sargājam savu Windows sistēmu?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
ob1... Tu pats teici, ka nezinot, ko likt uz mašīnām ar 128MB rāmi. Jautāji, kas būtu labāks. Tagad tu mēģini oponēt.. Tev nešķiet, ka pats ar sevi pretrunās nonāc? Pie tam, grozi kā gribi... apgriezt derīgus un nederīgus servisus, optimizēt... u.t.t. Dabūsi, ka XP aizņem tikai 60Mb no rāmja. Palaidīsi lietojumprogrammu, un čau. Win 2000 būs labāks risinājums prikš standartlietotāja ar vecāku aparātu. Un vari "staipīt" cik gribi. N reizes izmēģināts. Basta. Pat neielaidīšos tālākās diskusijās.
Vecākam aparātam labākā būs "vienaudze" OS un "vienaudzes" programmas(protams ne visas). Un... lai tā būda rūc un lietotājs problēmu nezina.
Vecākam aparātam labākā būs "vienaudze" OS un "vienaudzes" programmas(protams ne visas). Un... lai tā būda rūc un lietotājs problēmu nezina.
- Morpheus
- ob1
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 2959
- Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
- Reputācija: 0
- Atrodas: Sigulda
-> WerNeo
Sāku darboties ar kompjiem vēl tad kas BeKas vēl nebija pat projektā.
(Tām BeKām bija tam laikam un kompja formātam neatbilsošs 16 bitu procesors, toreiz visi dzīvojām uz 8-bitīgiem 8080 analogiem vai Zilog Z80)
Sāku darboties ar kompjiem vēl tad kas BeKas vēl nebija pat projektā.
(Tām BeKām bija tam laikam un kompja formātam neatbilsošs 16 bitu procesors, toreiz visi dzīvojām uz 8-bitīgiem 8080 analogiem vai Zilog Z80)
Last edited by ob1 on 17 Apr 2009, 14:19, edited 1 time in total.
WerNeo: Esmu licis XP uz veciem PC piem ar 233Mhz un pat mazaak CPU un 64 RAM un zini ko? XP tieshaam iet stabilaak un aatraak par 98 vai 2k so tas ir no draiveriem atkariigs nevis XP. Pameegjini!
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
- rihardsss
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 294
- Pievienojies: 22 Feb 2009, 23:51
- Atrodas: Rīga
Ir gan - es. :P Firewall man nepatīk, jo uzbāžas ar savām atļaujām, bet ar antivīrusu arī slinkums čakarēties. Š obrīd OS turas stabīli, bez liekas bremzēšanas, tāpēc šāubos, ka esmu saķēris baigos vīrusus. Un vel - mans provaideris ir Lattelecom...samurajs wrote:drono: nuja, tā jau ir! Bet ceru, ka te nav neviens kamikadze, kas iztiek gan bez AV, gan bez Firewall! :duno:
Un nedaudz par to cik ātri var saķert vīrusu uz jaunas OS - tas ir atkarīgs kāda viņa ir. Vienreiz uzliku tādu, kura pirmajās 10min jau nobruka. Lēni vilkās, meta visādus errorus u.c. nejēdzības.
Tomēr, ja laba OS, tad ir ok bez visiem antivīrusiem. Par kkādiem kas var uzlauzt kompi un zagt datus man arī vienalga - itkā man būtu kkādi slēpjami dati.
- Morpheus
rihardsss wrote:Ir gan - es. :P Firewall man nepatīk, jo uzbāžas ar savām atļaujām, bet ar antivīrusu arī slinkums čakarēties. Š obrīd OS turas stabīli, bez liekas bremzēšanas, tāpēc šāubos, ka esmu saķēris baigos vīrusus. Un vel - mans provaideris ir Lattelecom...samurajs wrote:drono: nuja, tā jau ir! Bet ceru, ka te nav neviens kamikadze, kas iztiek gan bez AV, gan bez Firewall! :duno:
Un nedaudz par to cik ātri var saķert vīrusu uz jaunas OS - tas ir atkarīgs kāda viņa ir. Vienreiz uzliku tādu, kura pirmajās 10min jau nobruka. Lēni vilkās, meta visādus errorus u.c. nejēdzības.
Tomēr, ja laba OS, tad ir ok bez visiem antivīrusiem. Par kkādiem kas var uzlauzt kompi un zagt datus man arī vienalga - itkā man būtu kkādi slēpjami dati.Interneta banku īpaši neizmantoju, vienīgie dokumenti skolas darbi. Tāpēc bez raizēm dzīvoju ar atslēgtu firewall un bez antivīrusa.
Uzskatiju, ka tev ir smadzenes.... Fail....
- rihardsss
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 294
- Pievienojies: 22 Feb 2009, 23:51
- Atrodas: Rīga
Ir jau ir. :P Bet laikam esmu pārāk slinks. Tad kad lietoju avast+firewall visu nopietni - man dažreiz piegriezās, ka uzlieku kādu jaunu spēlīti ar multipleyeru un kkad ieslēgšanas laikā pēkšņi minimizējas, jo firewalls uzmācas. Nu tas būtu kaitinošākas attiecībā pret firewall, bet antivīrusu es varbūt pat uzinstalēšu, kad nebūs slinkums.
Bet tas būs tāpēc, ka man slinkums pēc pāris mēnešiem kkādu stundu sēdēt un pārinstalēt, un kamēr vēl visus softus salikšu... Vnk es visu dara pēc slinkuma pakāpes noteiktā laikā.
nelietoju AV, agrak lietoju AVG, bet tad dzesa lauka radmin un citas vajadzigas programmas gan sistemfailus... tas ta nedabiski un nepareizi
Arii kaspersky, un t.t.. ta pat apietaas.. tapec es nevaru sadzivot isti ar antivirusiem un iztieku bez... - prieksha firewall + ruteris..
jau kadu gadu shitaa, un neviens windows nav izbeidzies - atskiriibaa tieshi ka bija atnivirus, kas kko nokjera, izdzesa, un tad sakas lieli bugi un windows reinstall
jau kadu gadu shitaa, un neviens windows nav izbeidzies - atskiriibaa tieshi ka bija atnivirus, kas kko nokjera, izdzesa, un tad sakas lieli bugi un windows reinstall