Problēma uzinstalēt ubuntu.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Reputācija: 0

Problēma uzinstalēt ubuntu.

Post no normis_161 » 02 Jūn 2008, 16:53

Es gribēju uz sava datora uzinstalēt ubuntu, bet kad es viņu instalēju tad viņš vienmēr apstājies vienā un tajā pašā vietā un tālāk nekas nenotiek. Viņš man apstājas tad kad ir redzams ar lieliem burtiem rakstīts ubuntu, kā arī apakšā rādā cik daudz vēl atlicis līdz instalācijas beigām. Man vienmēr ir bijis tā, ka ļoti maza daļa uzinstalējas, un pēc tam uzkaras. Esmu mēģinājis gan ar disku, gan šo variantu: https://notepad.lv/viewtopic.php?p=1 ... untu#17527
Bet tik un tā abās reizēs vienā un tajā pašā vietā apstājās. Varbūt kāds varētu pateikt kas par vainu? Mans draugs teica, ka it kā Bios ir uzlikta kaut kāda aizsardzību, bet es tur neko tādu nevarēju atrast (ja kas man ir vecais standarta BIOS, kurā es neko īpašu nevaru darīt, piemēram, uzdzīt procesoru).

Sid
Vecākais lietotājs
Atbildes: 979
Pievienojies: 14 Mar 2007, 21:20

Post no Sid » 02 Jūn 2008, 17:32

Em, imho, tur nekāda biosa aizsardzība nav, visticamāk, ka tas ir prost gļuks. Esi mēģinājis ar citiem distriem? Ja neesi, tad pamēģini, ja ar tiem ar neiet, tad sāc domāt par to, ko Tev teica tas Tavs draugs. ;>

WerNeo
Lietpratējs
Atbildes: 1805
Pievienojies: 14 Aug 2007, 01:27

Post no WerNeo » 02 Jūn 2008, 17:37

Pastāv daudz varianti... Konflikts ar dzelžiem, bojāts CD/DVD disks, kāds dzelzis gļuko u.t.t. Izmēģini, iesākumam, citu CD vai, vēl labāk, distributīvu...

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51

Post no usins » 05 Sep 2008, 16:07

pēr citu cd/dvd matricu, velc nost alternate install cd un liec virsū.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

Pievienot atbildi

Return to “Linux/BSD”