[JS] Izsaukt funkciju uz cita domēna

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

[JS] Izsaukt funkciju uz cita domēna

Post no Mad182 » 06 Jūn 2008, 16:29

Š ī sadaļa stāv visai tukša, tad nu uzdošu vienu jautājumu.

Tātad, kā lai dabū JS funkcijas atgriezto vērtību no iframe, kura saturs atrodas uz cita domēna, nekā "parent" lapa?

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 06 Jūn 2008, 16:48

Kaut ko te nesapratu. Ar JS neesmu vēl labos draugos. Varbūt ir kāds piemērs, lai varētu saprast tavu domu?
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 06 Jūn 2008, 17:02

Nu ko tur daudz piemērot. Ir iframe, kurā tiek izsaukta JS funkcija, kas atgriež kaut kādu string'u. Š o atgriezto vērtību man vajag izmantot savā lapā.

Pieņemot, ka funkcija freimā saucas GetFckinValue(), es to mēģināju dabūt šādi:

Code: Select all

document.getElementById('ifreimeIdentifikators').contentWindow.GetFckinValue();
Tas smuki strādā, ja iframe atrodas uz tā paša domēna, kur pārējā lapa, bet uz cita domēna to tik vienkārši izdarīt nevar. Idejas?

Man arī no JS maz sajēgas :/
Last edited by Mad182 on 06 Jūn 2008, 17:07, edited 1 time in total.

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 06 Jūn 2008, 17:07

Hmz, toč te nezināšu. Varbūt pameiģini ar:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicinde ... /index.htm

vai

http://www.dynamicdrive.com/dynamicinde ... ontent.htm

Itkā viņiem jau iframe var norādīt, bet hvz vai tev tas JS izpildīsies.

Š itais man textads.lv sistēmu atgādina.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 06 Jūn 2008, 17:09

Paldies, bet ajax tabi te točna nebūs vajadzīgi, man vajag tikai dabūt f-jas vērtību.

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 07 Jūn 2008, 01:19

Ja drīkst jautāt, tad kādam nolūkam paredzēts? Ja labi gribētu, rīt varētu kautko padomāt...
P.S. ar iframe manipulācijas maz veicamas...

Pievienot atbildi

Return to “Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js)”