Problēma ar ezPortal un phpBB2 forumu.
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- normis_161
- E-žurnālists
- Atbildes: 436
- Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
- Reputācija: 0
Problēma ar ezPortal un phpBB2 forumu.
Man rādās neliela problēma, kuru es nevaru izdomāt, kā varētu atrisināt. Sākumā es uzinstalēju phpBB2 forumu, bet pēc tam uzliku ezPortal. Tagad radās problēma ar to, ka es nezinu kā lai uzliek to, ka pirmais parādās ezPortal nevis forums. Īsi sakot es gribu lai viņš ir kā papildus lieta, bet ezPortal ir galvenā lieta.
- normis_161
- E-žurnālists
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Tatad:
1. panem index.php (foruma sakums) parsauc par forums.php
2. panem portal.php (ezportal sakums) parsauc par index.php
3. panem login.php atrodi vietas kur ir portal.php un parsauc par index.php (nu kaut ka taa?!)
4. ieks lapas admin panela uzliec, kur ir site location vai kaut kaa taa, tur uzmauc http://tavalapa/etc/forums.php
5. ja nenem 4 soli, tad ieks templates failiem vienkarshi parliec linkus (nu to jau tu macesi)
P.S. Nekadam problemam nevajadzetu but, bet ja kas, tad tikai nakosho nedelu vareshu tev palidzeet, jo tagad esmu bez neta, tatad neesmu lietojams.
1. panem index.php (foruma sakums) parsauc par forums.php
2. panem portal.php (ezportal sakums) parsauc par index.php
3. panem login.php atrodi vietas kur ir portal.php un parsauc par index.php (nu kaut ka taa?!)
4. ieks lapas admin panela uzliec, kur ir site location vai kaut kaa taa, tur uzmauc http://tavalapa/etc/forums.php
5. ja nenem 4 soli, tad ieks templates failiem vienkarshi parliec linkus (nu to jau tu macesi)
P.S. Nekadam problemam nevajadzetu but, bet ja kas, tad tikai nakosho nedelu vareshu tev palidzeet, jo tagad esmu bez neta, tatad neesmu lietojams.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- normis_161
- E-žurnālists
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv