LMT SMS sūtīšanas ierobežojumi

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

LMT SMS sūtīšanas ierobežojumi

Post no samurajs » 28 Mar 2007, 12:43

LMT noteikusi limitu SMS sūtīšanai no mājaslapas www.lmt.lv: 10 SMS dienā no vienas IP.

Protams, visa Latvija raud, bet IT haizivis no notepad.lv tikai pasmejas :D

Lejupielādējam Torpark versiju 2.0.0.2a no šejienes, citur laikam to būs pagrūti dabūt:

http://www.filefactory.com/file/af8963/

atzipojam un strādājam kā ar parastu FireFox. Instalēt nevajag. Pie katras ieslēgšanas ( vai FF restarta) mums būs jauna IP adrese.
Protams, ka Tor serveru tīklu var arī atslēgt (Torbutton), tad programma darbosies kā parasts FF pārlūks.
Jaunākā versija patlaban ir 2.0.0.3a, bet man viņa izteikti lago. Ieteicams pasekot līdz mājaslapai www.torrify.com , versijas tiek diezgan bieži atjauninātas.

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 28 Mar 2007, 12:45

Sen zinâms joks.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51

Post no usins » 28 Mar 2007, 13:06

Pârsvarâ es tâ balsoju :D vairâkas balsis diena :D
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

mixali4
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 9
Pievienojies: 06 Mai 2007, 20:40

Post no mixali4 » 20 Mai 2007, 09:20

Nu pareiz tos mazoz IT brînumus jau var izmantot, bet man jau labâk patîk ar rocinjâm pabakstîties mainot proxy :duno: , gan jautrâk gan arî daudz ko jaunu var uzzinât :
Vol6ebnij mir strani travi:)

Tvinky
E-žurnālists
Atbildes: 454
Pievienojies: 17 Apr 2007, 13:11

Post no Tvinky » 21 Mai 2007, 08:52

Ubuntu: sudo apt-get install tor privoxy. Nav nemaz tik grûti uzlikt :D Par to torbutton piekrîtu, laba ðtelle priekð FF.

Vienîgais ko vçl varu ieteikt, ir:
sudo nano /etc/privoxy/config un kaut vai augðâ pievienot rindiòu forward-socks4a / 127.0.0.1:9050 . ar visu punktu.

Kâ arî izmantojam tajâ paða failâ ar nano palîdzîbu ctrl+w un atrodam sekojoðas lînijas (kâ arî aizkomentçjam - lai netaisa log'us):
l1) ogfile logfile
2) jarfile jarfile

Protams, varat arî iet pçc manuâïa: http://tor.eff.org/docs/tor-doc-unix.html.en
mixali4 wrote:Nu pareiz tos mazoz IT brînumus jau var izmantot, bet man jau labâk patîk ar rocinjâm pabakstîties mainot proxy :duno: , gan jautrâk gan arî daudz ko jaunu var uzzinât :
Ar rociòâm un meklçjot n-tos proxy nav iespçjams atrast tik anonîmus un tik âtrus kâ to piedâvâ Tor. Tor ar savu nod sistçmu (kur izveidojas nodu íçdîte) ir dizgan âtrs un turklât anonîms, bez logiem... Tâka, izvçle vien paliek ko lietot :D

Pievienot atbildi

Return to “IT ziņas”