Problēma ar grupu noformējumu pievienošanu.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

User avatar
normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Reputācija: 0

Problēma ar grupu noformējumu pievienošanu.

Post no normis_161 » 25 Jūn 2008, 20:55

Lai padarītu grupas krāsainas es lejuplādēju to failu, ko foxsk8 bija pieminējis šajā tēmā: https://notepad.lv/viewtopic.php?p=1 ... upas#12975
Es it kā visu izdarīju kā bija pamācība, bet tagad man ir divi error.
1. Kad es gribu ieiet forumā tad man parādās šis:

Kļūda

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'eligance.phpbb_color_groups' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_color_groups WHERE hidden = 0 ORDER BY order_num ASC

Line : 227
File : functions_color_groups.php

Bet otrais error ir tad kad es gribu ieiet administatora panelī:
2.Fatal error: Call to undefined function color_group_colorize_name() in D:\wamp\www\portals\includes\page_header.php on line 127

127. līnijā tajā failā ir rakstīts šādi: "$user_online_link = color_group_colorize_name($row['user_id']);", kā arī ir viena no rindiņām, ko vadzēja iekopēt no pāmācības faila.
p.s. Un kā šajā gadījumā izpaužas run?
#-----[ RUN ]------------------------------------------
#
nivisec_install.php
Vnk viņu palaižot uzklišķinot divas reizes ar kreiso peles taustiņu.

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 25 Jūn 2008, 21:03

Nu php failu tu nepalaidīsi ar dubultklikšķi. Liec uz tā paša servera un ieraksti url.

User avatar
normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Reputācija: 0

Post no normis_161 » 25 Jūn 2008, 21:51

To failu esmu uzlicis uz servera. Starp citu kur man to url tad vajadzētu raksīt?
p.s. Un url jau tiktu iekļauts meta tagos, vai ne?

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 25 Jūn 2008, 22:04

Bļin (sorry) iemet šamo phpbb root mapē un palaid ar borwseri...

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 26 Jūn 2008, 01:14

Tieši tā, run iekš phpbb nozīmē caur browseri palaist. Droši vien nebija datubāzes kaut kādas izveidotas, tāpēc arī datubāzē tabulas netika izveidotas. Pats tak raksti: eligance.phpbb_color_groups' doesn't exist , tātad nav izveidota tabula, datubāze.

P.S. Muļķīga kļūda. Cerams, ka nakošā reizē zināsi. Lai veicas.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Reputācija: 0

Post no normis_161 » 26 Jūn 2008, 19:04

Paldies. Vnk šī man bija pirmā dzirdēšana par to, ko nozīmē šajā gadījumā tas run.

Pievienot atbildi

Return to “PHPBB”