Ak tu nabaga audio šķūneri

Labi ka mani šitādas probas nenomoka

Pakaļā kaut kādi helix pļurņiki [tie tur jau bija, es tos tikai esmu pārcilājis un savilcis vadus], priekšā pie griestu abšivkas Clarion pīkstuļi [pirms tam tur kkādi bija, bet viens čārkstēja, šitos, salijušus, šrotā iemainīju, izrādījās labi clarioni

] un nu vēl ieliku priekšējajā panelī oriģinālos krutos blaupunkt pļurņikus - šitiem atšķirībā no parastajiem [kuri skan kā kompja pļurņiki pa astoņiem latiem

] ir pa vidu pīkstuļi - nu nekādas vainas, lai arī pļurņiki pilngadību sasnieguši

Darbina tos pļurņikus Kenwood KDC-R7060 - desmitgadīgs maģis ar vienu unikālu fīču, kuras dēļ to mainītu tikai pret RNS-E navigāciju

Ķipa 4x40w ir, bet tas tak jebkuram [nu labi, mad'am varbūt ne

] skaidrs, ka tur tās jaudas nav

Nākotnē varbūt būs vēl tur kaut kas pa audio tēmu jāiebāž, plauktā stāv pusizjaukts jbl pastūzis 2x50w@2 om, to jānokrāso, jāizurbj puse skrūvju un jāsaliek jaunas. Bet vispirms jānomaina ģenerators - baidos ka esošais tam visam varētu palikt bik par īsu :hmz:
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori