Kā to lai izdara ?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Kā to lai izdara ?
Sveiki - vēlējos vaicāt, kā lai es nobloķēju lai sīkais brālis nevar vilkt dažādus MU-Online ? Vispār - viss kas ir saistīts ar Mu-Online , lai netiktu parādīts i-netā.
OS - Windows Vista
OS - Windows Vista
- klibais_Silvers
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 12 Mar 2007, 11:43
- Reputācija: 0
- Atrodas: U.S.S. "Fortūna"
Nevajag rūteri, lai bloķētu web lapas. To var izdarīt iekš \windows\system32\drivers\etc\hosts faila.sir_irius wrote:hmm, man jautājums - rūteri lieto? - iekš rūtera uzstādījumiem var bloķēt mājas lapas utt (vismaz manā var...)
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
Rūteris arī no proxy nepasargās....
Viņam var palīdzēt divas lietas:
1) Limitēts acc, ka nevar ne tikai instalēt programmatūru, bet ari palaist nevienu izpildāmo failu, kas neatrodas iekš Windows un Program Files mapes.
2) Programma, kas limitē attiecīgas lietas, piemēram, uzliek laika ierobežojumu noteiktam acc (2h dienā var spēlēt - pēc tam turn off).
Viņam var palīdzēt divas lietas:
1) Limitēts acc, ka nevar ne tikai instalēt programmatūru, bet ari palaist nevienu izpildāmo failu, kas neatrodas iekš Windows un Program Files mapes.
2) Programma, kas limitē attiecīgas lietas, piemēram, uzliek laika ierobežojumu noteiktam acc (2h dienā var spēlēt - pēc tam turn off).
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/