Dual sim telefoni - tÄ￾ iespÄ“jas.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1730
Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
Reputācija: 0

Dual sim telefoni - tÄ￾ iespÄ“jas.

Post no izredzētais » 28 Jūl 2008, 22:17

rakstiju bootā un datuvē - bez rezultātiem.

varbūt kāds šeit spēs sniegt atbildi :)

vēlos iegādāties kādu nedārgu dual sim mobilo telefonu, taāu radās jautājums: vai es varēšu izmantot abas simkartes vienlaicīgi?

t.i. ja būšu pārslēdzies uz LMT simkarti, vai man varēs piezvanīt uz BITEs simkarti?

varbūt kāds var ieteikt konkrētu, lētu modeli par kuru būtu kas labs sakāms, jeb tieši otrādi - slikts?

Paldies! ;)

preddetor
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 258
Pievienojies: 25 Mai 2007, 15:01

Post no preddetor » 28 Jūl 2008, 23:05

Viena mana paziņa lieto Samsung Duos. Modeli konkrēti nezinu. Cilvēks nesūdzas, ir protams daži mīnusi un tā, kā jau visiem telefoniem, bet nekas nopietns.

Nevajag uztraukties, ka nevarēs sazvanīt vienu vai otru numuru. Tikai, lai vektu zvanu, ir vajadzīga pārslēgšanās no vienas SIM kartes uz otru, bet savādāk strādā kā parasts telefons. Ja tev zvanīs uz vienu numuru, kamēr tu jau runāsi pa otru, vienkārši pirmais numurs skaitīsies aizņemts, tā pat kā otrs.

Man pašam, piemēram, likās, ka tas telefons mazliet bremzē. Iespējams tikai pieradums pie SE telefoniem. Laikam tomēr mazliet nevilka. Iespējas, kā jau parastam, mūsdienīgam telefonam. Man kaut kā Samsung, kā tādi neraisa lielu uzticību. Bet dual sim telefoni ir baigi labā lieta... Ja ir vajadzība ļoti daudz runāties.

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 29 Jūl 2008, 00:23

Noskaties vēl šo video:
=> http://youtube.com/watch?v=uy5Pvoaoljo
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

izredzētais
Reģistrēts lietotājs

Post no izredzētais » 29 Jūl 2008, 01:55

Liels paldies! tagad zinu, ka dual telefons man der! :) ļoti jauki izmantot bifri piedāvātās iespējas, taj pat laikā izmantojot stabilu un uzticamu pieslēgumu - LMT.

taāu dēļ šīs ekstras ar 2 telefoniem nestaigātu.. :)

memorex
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 836
Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
Atrodas: Latvia

Post no memorex » 29 Jūl 2008, 10:55

Pilns ar ķīniešu dual sim telefoniem, sen jau viss strādā kā nākas.
Image

izredzētais
Reģistrēts lietotājs

Post no izredzētais » 29 Jūl 2008, 16:56

ķīniešu telefonu diez vai izvlēlēšos, bet kādi viņ i ir - būs jāpaskatās gan :)

Halfface
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1
Pievienojies: 09 Feb 2009, 16:57
Atrodas: Rīga

Post no Halfface » 09 Feb 2009, 17:07

Pats telefonu ar divām sim kartēm lietoju jau vairāk nekā gadu, biju pasūtījis pa taisno no ķīnas, bet tagad jau ir vairāki i-veikali tepat Latvijā, piemēram spyshop.lv. Ne par ko nevarētu sūdzēties, telefons kalpo labi un ne ar ko īpaši neatšķiras no pazīstamajiem aparātiem, tāpēc nav ko staigāt ar diviem telefoniem, tā jau ir pagātne.
:)

QueenZ
E-žurnālists
Atbildes: 744
Pievienojies: 10 Sep 2007, 19:47
Atrodas: Rīga/Penkule

Post no QueenZ » 09 Feb 2009, 17:28

Izklausaas tiiri labi aparaati.. buutu baigi labi ja visi jaunie telefoni tagad naaktu ar 2 sim atbalstu.. negribas pirkt kaadus kreisos.. kaut vai xperia vai n95 nu visi jaunie..
[imgl]http://www.max-tv.be/img/logo/977.jpg[/imgl]

http://www.977music.com/

Pievienot atbildi

Return to “Mobilie telefoni”