Pekinas olimpiāde - ārzemniekiem pilnvērtīgs internets

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Pekinas olimpiāde - ārzemniekiem pilnvērtīgs internets

Post no samurajs » 04 Aug 2008, 06:42

[imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/200 ... 415751.jpg[/imgl]Starptautiskajai olimpiskajai komitejai tomēr izdevās vienoties ar komunistiskās Ķīnas varas iestādēm, ka ārzemju žurnālistiem Olimpiādes laikā būs pieejams praktiski "neapgraizīts" internets. Izņēmums būšot vienīgi disidentu un Tibetas brīvības cīnītāju lapas.
Jau tagad atvērta brīva pieeja lapām Deutsche Welle un "Reportieri bez robežām", kuras visu laiku Ķīnā bija aizliegtas.
Ķīnas prezidents Hu Jintao izteicās, ka valsts stingri ievēros starptautiskās vienošanās, un Olimpiāde atnesīšot tautai milzīgu labumu.
Tai pašā laikā "parastā" Ķīnas tauta lietos tādu ierobežotu internetu, kādu varas iestādes uzskata par labu komunistisko ideju garā.

Image

Avots
Image

sir_irius
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 448
Pievienojies: 01 Jūl 2008, 17:52

Post no sir_irius » 04 Aug 2008, 14:32

heh, man Ķīna nepatīk... (varbut īsti nav par tēmu (Ķīna + internets)), bet... nezinu kāpēc, vnk nepatīk... :S

Jazz
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 192
Pievienojies: 20 Feb 2008, 19:44

Post no Jazz » 04 Aug 2008, 16:55

Tu man šķiet vispār komunistus ne īpaši mīli, spriežot arī pēc Tava paraksta ar čalīti kuram sarkana nāģene un ar zvaigzni :D :D :D

Bet par tēmu-man šķiet, ka viņiem tā bija uzlikta kā obligāta prasība nevis, ka viņi paši šādu labas gribas žestu parādīja...
Image

marr
Vecākais lietotājs
Atbildes: 569
Pievienojies: 23 Mar 2007, 23:05
Atrodas: Rīga

Post no marr » 05 Aug 2008, 03:21

Es domāju, ka ķīniešiem būtu pie kājas, ja viņi negribētu kādu labas gribas žestu izrādīt :p

Pievienot atbildi

Return to “IT ziņas”