CPU nodedzis?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
CPU nodedzis?
man ir tāda problēma.
man uz pc neiet neviena spēle pimēram ka cs 1.6 loti karās, spele kurai nav 3d grafika un jaudigas kā grid, crysis, tf2 tāsk managerī rāda ka visu laiku iet cpu uz 100% arī tā bez 3d grafikas kas aiznem megabaitus 200.
Pie tf2 iejot serveri uzreiz nokaras un izmet erroru bilde
vai varētu būt ka procesors ir pusnodedzis?
ram, videokarti mainiju liku veco jauno, taspac tie nav pie vainas.
man uz pc neiet neviena spēle pimēram ka cs 1.6 loti karās, spele kurai nav 3d grafika un jaudigas kā grid, crysis, tf2 tāsk managerī rāda ka visu laiku iet cpu uz 100% arī tā bez 3d grafikas kas aiznem megabaitus 200.
Pie tf2 iejot serveri uzreiz nokaras un izmet erroru bilde
vai varētu būt ka procesors ir pusnodedzis?
ram, videokarti mainiju liku veco jauno, taspac tie nav pie vainas.
- msh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3460
- Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
- Reputācija: 0
- Atrodas: Latvija
Kādā sakarā procis varētu "pusnodegt"? :duno:
Iekš task manager, protams, ka parādīs 100% noslodzi - laikam neesi pamanījis, kur paliek liekie procenti
Varbūt sākam ar tīrišanu un izķeram gļukus sistēmā?
Iekš task manager, protams, ka parādīs 100% noslodzi - laikam neesi pamanījis, kur paliek liekie procenti
Varbūt sākam ar tīrišanu un izķeram gļukus sistēmā?
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
memorex: nejau ta es to domaju ja 100% tad uzreiz deg 
es palaizu speli kas var teikt neko need bet procis uz 100 velkas.
Loading: jap meginaju ari veco videokarti visu ar videokartem.
samurajs: TM: procesi1
procesi2
Emm nod32 kautcik normasl antivirus manuprāt deres? un vel ar cureit?
pameginashu ari 3. Ad-Aware
4. Spybot Search & Destroy 1.6 un ccleaner.
Vel man sezot neta apaksha man stav task mangers, sezu netā tad pekshni vis uzkaras nevar nekur uzspiest nea un tada 100% cpu strāda.
es palaizu speli kas var teikt neko need bet procis uz 100 velkas.
Loading: jap meginaju ari veco videokarti visu ar videokartem.
samurajs: TM: procesi1
procesi2
Emm nod32 kautcik normasl antivirus manuprāt deres? un vel ar cureit?
pameginashu ari 3. Ad-Aware
4. Spybot Search & Destroy 1.6 un ccleaner.
Vel man sezot neta apaksha man stav task mangers, sezu netā tad pekshni vis uzkaras nevar nekur uzspiest nea un tada 100% cpu strāda.
jap vecos noinstaleju tad safe mood iztiriju vecos ar driver sweeper.
es uzinstaleju shitos pashus draiverus man gaja viss ok.
tad nakoshaja diena nezin kas notika un vairs neiet!
samuraj vakar ar visiem softiem patiriju pc, atrada 4 virusus un spy programmas, bet tikunta vis kā agrāk.
es pameģināšu palaist kādu speli un skatīties varbūt kāds process traucē un baigi ēd kad palaiž spēli fuul screen.
es uzinstaleju shitos pashus draiverus man gaja viss ok.
tad nakoshaja diena nezin kas notika un vairs neiet!
samuraj vakar ar visiem softiem patiriju pc, atrada 4 virusus un spy programmas, bet tikunta vis kā agrāk.
es pameģināšu palaist kādu speli un skatīties varbūt kāds process traucē un baigi ēd kad palaiž spēli fuul screen.
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Pardon, mysql serveris ne Apacis tev tur darbojas (process mysqld-nt.exe). Bu, tad tev kkas ar DirectX visdrīzāk nobrucis...
Kas tev teica šito muļķību, ka Sys restore RAM ēd? Vispār zini, kas tas ir? Pie katra Win apdeita, programmas instalācijas, vai laiku pa laikam vnk tāpat Win uztaisa sava reģistra rezerves kopiju. Ja tev tārps tur ko nojaucis, vari dabūt atpakaļ to kopiju, kad vēl viss bija OK.
Sys restore patērē vietu uz HDD, bet var settingos pats izvēlēties, cik daudz MB atvēlēt tam. Nav jaglabā 50 back-upi, ja pietiek ar 3.
Žēl, ka atslēdzi, tas bieži palīdz...
Pamēģini tad salabot Windu ar scannow fīču: http://www.updatexp.com/scannow-sfc.html
Kas tev teica šito muļķību, ka Sys restore RAM ēd? Vispār zini, kas tas ir? Pie katra Win apdeita, programmas instalācijas, vai laiku pa laikam vnk tāpat Win uztaisa sava reģistra rezerves kopiju. Ja tev tārps tur ko nojaucis, vari dabūt atpakaļ to kopiju, kad vēl viss bija OK.
Sys restore patērē vietu uz HDD, bet var settingos pats izvēlēties, cik daudz MB atvēlēt tam. Nav jaglabā 50 back-upi, ja pietiek ar 3.
Žēl, ka atslēdzi, tas bieži palīdz...
Pamēģini tad salabot Windu ar scannow fīču: http://www.updatexp.com/scannow-sfc.html

- samurajs
- Administrators
Scannow tev atjaunos Win sistēmā visus failus tā, kā bija sākumā. Gadās ka tārps vai krimināla spēle (sevišķi kur ar cheetiem saistība) pārraksta tur kaut ko un tad var sākties problēmas. Fīčai tik vajadzīgs Win CD.
Komanda konsolē: sfc /scannow (tai linkā tak ir ar bildēm!)
Vispār pirms dari visādas pārrakstīšanas - saglabā visus vērtīgos datus, var gadīties, ka nākas reinstall.
Komanda konsolē: sfc /scannow (tai linkā tak ir ar bildēm!)
Vispār pirms dari visādas pārrakstīšanas - saglabā visus vērtīgos datus, var gadīties, ka nākas reinstall.

- samurajs
- Administrators
Ja tev vispār nebūtu explorer.exe, tu šeit vnk nerakstītu
:D:D
Tie tev nav sistēmas faili šoreiz, bet tārpu radīti procesi:
http://www.file.net/process/winupd.exe.html
http://www.liutilities.com/products/win ... /explorer/
Tas ir gadījumā, ja explorer.exe atrodas NE Win mapē, tad tas ir tārpa W32.MyDoom.B radīts.
Tie tev nav sistēmas faili šoreiz, bet tārpu radīti procesi:
http://www.file.net/process/winupd.exe.html
http://www.liutilities.com/products/win ... /explorer/
Tas ir gadījumā, ja explorer.exe atrodas NE Win mapē, tad tas ir tārpa W32.MyDoom.B radīts.

skaidrs tātad kads vīrus vai kas tāds sabiedzis visu win sistemu.
laikam vienkaršaka bus parinstaēt win... ;(
EDIT:atradu kko citu .
EDIT:atjaunoju sistēmas failus, nekā met to error un viss lago full screen.
Ja tas kautko dos Rekur eror teksts no event viewera
uzspiežot uz ta linka atveras
laikam vienkaršaka bus parinstaēt win... ;(
EDIT:atradu kko citu .
EDIT:atjaunoju sistēmas failus, nekā met to error un viss lago full screen.
Ja tas kautko dos Rekur eror teksts no event viewera
Code: Select all
Application popup: Team Fortress 2: hl2.exe - Application Error : The instruction at "0x00010108" referenced memory at "0xbf333de8". The memory could not be "read".
Click on OK to terminate the program
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Code: Select all
Details
Product: Windows Operating System
ID: 26
Source: Application Popup
Version: 5.2
Symbolic Name: STATUS_LOG_HARD_ERROR
Explanation
The program could not load a driver because the program user doesn't have sufficient privileges to access the driver or because the drive is missing or corrupt.
User Action
To correct this problem:
Ensure that the program user has sufficient privileges to access the directory in which the driver is installed.
Reinstall the program to restore the driver to the correct location.
If these solutions do not work, contact Product Support Services.
Version: 5.0
Symbolic Name: status_log_hard_error
Message: Unable to Load Device Driver : device driver could not be loaded.
Explanation
The program could not load a driver because the program user doesn't have sufficient privileges to access the driver or because the drive is missing or corrupt.
User Action
To correct this problem:
Reinstall the program to restore the driver to the correct location.
If these solutions do not work, contact Product Support Services.
doma kados draiveros ir probleemas?
doma videokarshu, skanjas utt?
vieniga ispeja videokarshu jo uzkaras kad mazliet nolago tf2.
es esmu licis veco videokarti reinstal draiverus videokartes, tas pac.
tu doma man uninstalet visas speles un apakal ieinstalet?(nebutu liela problema, man visas speles apnikushas iznemot kadas 2)
doma videokarshu, skanjas utt?
vieniga ispeja videokarshu jo uzkaras kad mazliet nolago tf2.
es esmu licis veco videokarti reinstal draiverus videokartes, tas pac.
tu doma man uninstalet visas speles un apakal ieinstalet?(nebutu liela problema, man visas speles apnikushas iznemot kadas 2)
nu bet vismaz.
labi darīšu kā tu saki.
tas varētu traucēt man ir pagaidām tf2 non steam(nav uninstal ikonas)
es varu izdzēst tikai delite mapīti un ja viņš instalejot kkur windows mape iemet kadus failus tas varetu traucēt?
EDIT:es izdzēsu spēli GRID un tgd salīdzini ar pirmo bildi topika sākumā. bilde
labi darīšu kā tu saki.
tas varētu traucēt man ir pagaidām tf2 non steam(nav uninstal ikonas)
es varu izdzēst tikai delite mapīti un ja viņš instalejot kkur windows mape iemet kadus failus tas varetu traucēt?
EDIT:es izdzēsu spēli GRID un tgd salīdzini ar pirmo bildi topika sākumā. bilde
- samurajs
- Administrators
Nu vajadzētu jau tīri visu noinstalēt. Ja tf2 nevar noinstalēt parastā kārtībā, tad tā jau ir pazīme ka kaut kas nav kārtībā.
Paskat Googlē kādu softu-uninstalleru, tas varētu palīdzēt.
Ar šito laikam visu var izvākt:
http://www.download.com/Your-Uninstalle ... 43715.html
Paskat Googlē kādu softu-uninstalleru, tas varētu palīdzēt.
Ar šito laikam visu var izvākt:
http://www.download.com/Your-Uninstalle ... 43715.html

nevar uninstaleet!
labi nekas es uninstaleshu vispar nu visus nevajadzigos sudus tad delite tf2 un ieinstaleshu kadu citu speli lai patestētu.
pagoogleju erroru
izpasi pedejo postu.
Tātad iespējams mana pc arī nepatīk neorģinālās spēles laikam pameģināšu nopirkt ;] maksa tik 11ls.
sho nedelj nopirkshu un tad kko postoshu!!!!! ies vai nē!
labi nekas es uninstaleshu vispar nu visus nevajadzigos sudus tad delite tf2 un ieinstaleshu kadu citu speli lai patestētu.
pagoogleju erroru
izpasi pedejo postu.
Tātad iespējams mana pc arī nepatīk neorģinālās spēles laikam pameģināšu nopirkt ;] maksa tik 11ls.
sho nedelj nopirkshu un tad kko postoshu!!!!! ies vai nē!
- samurajs
- Administrators
A zini kā es jūtos? Kā ekstrasenss, kas pareģo cilvēka nākotni pēc fotogrāfijas! Man apm. tāda pat situācija tagad!
:D:D
Varianti jau ir gan: perfekti nodzēs visu to, ko instalēji pirms tev nobruka sistēma (saprotu - tās bija spēles). Arī no reģistra izdzēs visas pēdas ar kādu reg editoru. Vislabāk visas spēles nahrenizē pagaidām.
Reinstalē chipseta (papriekš) un video draiverus. Un tad dzen cauri visas iespējamās programmas. Ja nekas nekārsies, vari mēģināt kādu spēli uzmest (no tām kuras gāja!).
Varianti jau ir gan: perfekti nodzēs visu to, ko instalēji pirms tev nobruka sistēma (saprotu - tās bija spēles). Arī no reģistra izdzēs visas pēdas ar kādu reg editoru. Vislabāk visas spēles nahrenizē pagaidām.
Reinstalē chipseta (papriekš) un video draiverus. Un tad dzen cauri visas iespējamās programmas. Ja nekas nekārsies, vari mēģināt kādu spēli uzmest (no tām kuras gāja!).

laikam tā darīšu parinstalēšu os un tad pa vienai programmai un spēlei skatīšos vai nekarās.
a es isti nemaku ja parinstaleju os man paliek takā 2 win.
ka var pilnība otru novākt un tad instalēt jauno?
man disks pazudis kkur, bet Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2008 shitas derees? (ja kāds ir outlaw.lv http://outlaw.lv/details.php?id=30493&f ... 1#filelist)
vai var ieteikt kadu citu vietu kur lejuplādēt.
a es isti nemaku ja parinstaleju os man paliek takā 2 win.
ka var pilnība otru novākt un tad instalēt jauno?
man disks pazudis kkur, bet Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2008 shitas derees? (ja kāds ir outlaw.lv http://outlaw.lv/details.php?id=30493&f ... 1#filelist)
vai var ieteikt kadu citu vietu kur lejuplādēt.