Lapu numerācija ar Word
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Lapu numerācija ar Word
Vajag noformēt diplomdarbu ar Word (Office 2003) - uztaisīt numerāciju tā, lai sākas ar 6.lapu (6,7,8,...) Pirmajās 5 lapās printējot numerācija nedrīkst būt. Kaut kāds marasms manā uztverē, bet tādas prasības.
Varbūt kāds zin?
Varbūt kāds zin?

- normis_161
- E-žurnālists
- Atbildes: 436
- Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Š itādos gadījumos vajadzīgajās vietās vienkārši uzliek pa virsu baltu taisnstūrīti un lieta atrisināta.
Vēl ir tā iespēja headerī/footerī nospiest CTRL+F9 un uzrakstīt formulu, lai rāda tikai tad, ja lappuse ir > par kaut kādu nr.
{ IF {PAGE} <= 5 " " "{PAGE}"}
Tos {} vienmēr dabū, nospiežot to CTRL+F9
Par šito jau te pa mani smējās kādreiz - kā jau programmētājs, pat wordā lapušu numerāciju pieprogrammē
Vēl ir tā iespēja headerī/footerī nospiest CTRL+F9 un uzrakstīt formulu, lai rāda tikai tad, ja lappuse ir > par kaut kādu nr.
{ IF {PAGE} <= 5 " " "{PAGE}"}
Tos {} vienmēr dabū, nospiežot to CTRL+F9
Par šito jau te pa mani smējās kādreiz - kā jau programmētājs, pat wordā lapušu numerāciju pieprogrammē
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Var sākt numurēt kaut no 99 lapas, bet nenumurēt var tikai pirmo lapu. Nevar sākt numurēt ar 5 lapu vienā dokumentā, tādu iespēju nedod izvēlne 2003 office versijā zem Insert -> Page numbers.memorex wrote:Stulbumam nav kalngala... (vairāk tēmēts uz marr)
Es saku neatceros no galvas, meklē pats page number format, tad var izvēlēties, kautvai no 99 lapas sāksies numerācijas, romiešu vai arābu skaitļiem utt.
Par to stulbumu samērā abpusēji - kāda jēga no ieteikuma - pamēģini ielikt lappuses numuru tur, kur to liek? (un jā, šis ieraksts mani uzjautrināja, tāpēc to arī atzīmēju)memorex wrote:Stulbumam nav kalngala... (vairāk tēmēts uz marr)
Es saku neatceros no galvas, meklē pats page number format, tad var izvēlēties, kautvai no 99 lapas sāksies numerācijas, romiešu vai arābu skaitļiem utt.
Ja reiz esi to kādreiz iespējis tur izdarīt, tad pasaki to citiem, jo cik man saprotams, tad tur neviens no diskusijas dalībniekiem to nav spējis izdarīt tur, kur Tu iesaki.
Lūk, drono ieteikums ļoti solīds un kādreiz noteikti izmēģināšu/pārbaudīšu!