samurajs wrote:It kā pietiktu ar Open Office, pilnīgi piekrītu

Ja tikai nebūtu tāda lieta, ka augstskolās uzspiež veidot darbus tieši ar MS Office, un pie tam vēl 2007.
Runa iet par Liepājas universitāti un RPIVA, par citām nezinu.
Pasniedzējs saka: "Es atvēršu jūsu darbus ar MS Office 2007, un vērtēšu to, ko tur redzēšu. Netaisos kaut ko pārkodēt utml."
Kurš students pēc tā vēl riskēs?
Pagaidām mums ir sakarīgs pasniedzējs, kas pieņem darbus kā MS Office, tā arī OpenOffice. Kas attiecas uz citiem, kas savus materiālus elektroniskā veidā dod mums, tie dod mums docX formātā, neinteresējoties, vai kāds tos varēs ērti un korekti atvērt. Es savukārt uzskatu, ka Universitātei, kas ir Valsts Universitāte un ne tikai, vajadzētu dot materiālus formātos, kuri ir pieejami visiem: PDF, ODF etc...
P.S Pats prezentācijas taisu Keynote uz OS X un aizstāvu uz sava portatīvā, ja prezentācija ir jānodod, pārdzenu iespējamajos formātos un tad piekoriģēju, ja vajag. Parasti pārdzenot no Keynote uz MS PowerPoint zaudēju foršas grafiskās lietas, bet man vairs tas nerūp, jo prezentāciju aizstāvēju ar tām
P.S.S Netaisu uz OpenOffice prezentāciju, jo nebija īsti laika izburties cauri, turklāt pagaidām pie sirds iet Keynote. (Tas nenozīmē, ka necienu OpenOffice ;) Agrāk vai vēlāk nāksies uz to pārkvalificēties.)