Top jauns projekts

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Top jauns projekts

Post no foxsk8 » 20 Apr 2007, 20:25

Dr�zum� taps jauns projekts. Var�tu jau past�st�t, bet j�skat�s, ka k�ds nepasteidz�s. Varu tikai pateikt to, visas latvijas popul�r�ko saitu jaunumi, p�d�j�s aktivit�tes vienu viet. Ja k�ds v�las piedal�ties projekt� un ir ieinteres�jis tas, tad dro�i rakstiem Priv�ti. Ideja man ir un viss vajadz�gais ar� ir, tikai vajadz�tu web dizaineri, k� ar� k�du kur� kaut cik saprot no PHP, atl�dz�ba nav nek�da, vienk�r�i visus savus projektos v�los veidot Latvijas IT tautai. T�ka ja k�du ieinteres�ja dro�i rakstiet.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13

Post no Mr.Death » 20 Apr 2007, 20:30

LOL, fox es piedalos :rofl:

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 20 Apr 2007, 20:40

Ja tu nebûtu atradis darbu, kâdi pâris projekti bûtu pabeigti. Pats zini kâdi. Varu nedaudz paslavçt lietotâju Edgaru ar www.dzelzsvilki.lv izveidi, izstrâdi. Zinu, ka tu vienmçr piedalies. :party:

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Re: Top jauns projekts

Post no samurajs » 20 Apr 2007, 21:43

foxsk8 wrote:Drîzumâ taps jauns projekts. Varçtu jau pastâstît, bet jâskatâs, ka kâds nepasteidzâs. Varu tikai pateikt to, visas latvijas populârâko saitu jaunumi, pçdçjâs aktivitâtes vienu viet. Ja kâds vçlas piedalîties projektâ un ir ieinteresçjis tas, tad droði rakstiem Privâti. Ideja man ir un viss vajadzîgais arî ir, tikai vajadzçtu web dizaineri, kâ arî kâdu kurð kaut cik saprot no PHP, atlîdzîba nav nekâda, vienkârði visus savus projektos vçlos veidot Latvijas IT tautai. Tâka ja kâdu ieinteresçja droði rakstiet.
Maí tvoju za nogu, tu vismaz ðito projektu pabeidz lîdz galam, tad veidosi jaunus!!!!!!!ImageImage
Image

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 20 Apr 2007, 22:21

Protams, ka pabeigsu ðito projektu. Vasara jau gara. Tikai mîla var stâties ceïâ :D

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2873
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51

Post no usins » 21 Apr 2007, 00:41

foxsk8 wrote:Protams, ka pabeigsu ðito projektu. Vasara jau gara. Tikai mîla var stâties ceïâ :D
No taa ar es baidos.. :D:D:D ka taa miila taa peekshnji nauzpeld... :D:D:D kaa aisbergs titaanikam :D
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 21 Apr 2007, 10:50

Ir jau tâds: http://digg.lv/
Ðeit ir ïoti svarîgi piesaistît ïoti daudz cilvçkus..
Vispirms ieteiktu piesaistît ðai lapai pârs tûkstoðus, tad mest izaicinâjumu kaut kam tâdam..
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 21 Apr 2007, 11:17

Digg.lv es izmantojuu diezgan bieþi. Lieku linkus uz notepad.lv rakstiem, interesantâm tçmâm.

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13

Post no Mr.Death » 21 Apr 2007, 15:27

"Sievietes tâpat kâ cigaretes ir atkarîba, ja ar tâm daudz aizraujâs, tad tâs noved pie postoðas dzîves. Vçþa vietâ iestâjâs vâjprâts un depresija. Rezultâtâ viss beidzâs ar klînisku nâvi. Padomâjiet ko dariet! " :rofl: :rofl: :rofl: Ðis teiciens man vislabâk tîk :rofl: :rofl: :rofl:

Pievienot atbildi

Return to “Foruma Jaunumi un Lietošana”