Problema ar manu WAMP

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Problema ar manu WAMP

Post no krisis32 » 14 Nov 2008, 18:18

Es isti nezinu vai tiesi ar wamp vai ko citu , bet aizdomas ka ar wamp.
Es draugam taisu majas lapu.
Tad uzlieku lai vina ir online un iedodu tam dzekam ip.
Vissu pilno web adresi - http://*.*.*.*/e1071/news.php

Vins iet ieksa , bet kad kipa lapa ieladejas vinam ta lapa esot balta tuksa lapa , bet kad viens cits iegaja , vinam bija viss normali ka jabut.

Es iedevu tam dzekam savu otru webu.... http://*.*.*.*/phpbb2/index.php
Ta lapa iet. Kads nezina kas varetu but pa kibeli ? :duno:

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 14 Nov 2008, 19:49

Es to wamp neatdzīstu, labāk lieto vertrigo web serveri.

https://notepad.lv/viewtopic.php?t=1328

Pats lietoju jau 3 gadus, un nekādu problēmu.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 14 Nov 2008, 20:13

Fox: atbildi par saviem vārdiem... Tajā topikā mazāk, kā pirms gada teici, ka gadu lieto, tagad saki ka jau 3 gadus. Tad kur ir patiesā infa? :duno:

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 14 Nov 2008, 20:21

Vecais :D Lietoju aktīvi kādu gadu, varbūt vairāk, bet uzlikts un priekš testiem jau tika lietots ātrāk. Ka pat tāds notepads netika izmantots. No pašiem maniem web koderu pirmsākumiem.

Atradis nu kam piesieties :D

Te tev nav nekāds Vid :D
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
sir_irius
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 448
Pievienojies: 01 Jūl 2008, 17:52
Reputācija: 0

Post no sir_irius » 14 Nov 2008, 21:37

Labāk pašam salikt to apachi mysql un php, tad vismaz nevarēs softam piesieties, bet gan savam pirkstu taisnumam! :D

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 15 Nov 2008, 21:30

Nu kads palidz ludzu !
Es neinu kas noticis.
Ttad - sis problema sakas kad panemu uzliku hostu savam web.
Tad tas dzeks nevareja ieiet weba taja , a vissos parejos kas uz mana pc vareja , nezinu kas varetu but pa vainu ! Vina draugam iet webs a pasam neiet. Kads nezina kadu labu izskaidrojumu ?

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 15 Nov 2008, 22:51

Ludzu palidziet man loti vaig risinajumu !

User avatar
Faust
E-žurnālists
Atbildes: 318
Pievienojies: 28 Apr 2007, 14:53
Reputācija: 0
Atrodas: Valmiera

Post no Faust » 15 Nov 2008, 23:57

Ja kāds zinātu atbildi, viņš jau to būtu publicējis! Kā tu nesaproti ..

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 00:15

Loti ceru uz jusu atsucibu

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 16 Nov 2008, 01:10

Neesi padomaajis ka varbuut tam dzhekam ir probleemas ar kompi? Ja jau citiem straadaa, bet vinjam nee... .

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 14:52

Maybe ziniet kas varetu but pa prob vinam ?

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 16 Nov 2008, 15:26

vinjsh uz viena browsera meegjina? Vareetu pameegjinaat iztiiriit history, iespeejams vinjam ir palikusi kaada veca lapa. Veel shis var tev aizsuutiit taas baltaas lapas sourci, tad Tu zinaasi, kaadu lapu tad tev vinjam atver.
Tie taadi piemeeri. Ja Tu vinjam esi iedevis http://nosaukums.oo.lv , tad pameegjini iedot vinjam linku http://ipadrese/vajadziigaa lapa/no/Documentroot/direktorijas/

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 15:53

Luk ko tam dzekam caur explorer rada -

Cannot find "http://**.**.*.**/e1071/news.php" DNS Error - Server cannot be found

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 16 Nov 2008, 16:35

e107 vai e1071? Itkā jau e1071 nav pareizi, or vai es ko jaucu? ;.

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 17:09

e1071 ir mapes nosaukums !

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 16 Nov 2008, 17:12

bet vai tad standartā nenāca e107, bez tā 1 beigās? Var jau būt, ka tā mape ir pārsaukta.

Iedod piemērus ar IP adresēm. Būs uzreiz cita domāšana, kaut kādus testus varētu veikt, kāpēc tāds gļuks rodās.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 17:14

Es to mapi parsaucu par e1071 !
Jo datu baze netisam piespiedu ciapru 1 un sanaca e1071

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 16 Nov 2008, 17:15

neatrod taadu serveri DNS ierakstos, kuru esi noraadiijis. Tik pat labi dod vinjam nepareizu IP adresi. Nav jau ne jausmas, jo Tu jau klusee kaa patriots un neatbildi kaartiigi uz tev uzdotajiem jautaajumiem, lai tev vareetu paliidzeet... .

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 17:18

hm.... a ko nez mna tagat darit ? Sanak ka ta mana vaina ?

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 16 Nov 2008, 17:31

nee. aa, veel vari vnjam aizsuutiit tikai IP adresi un pateikt, kur jaaskataas.
P.S. datubaaze jau var saukties, ka Tu veelies. failiem un datubaazei nevajag buut zem viena nosaukuma... .

Karoch, taa lapa straadaa un ir IP balstiita, ko sheit autors taa arii nepateica. Probleema ir jaameklee otraa galaa. Tik nesaprotu, kaapeec kljuudas pazinjojumaa ir piemineets DNS, ja linkaa nav ne minjas no DNS ierakstiem.
Autor, naakoshreiz labaak adresi aizklaaj ar tekstu vai cipariem, taa buus vieglaak iebraukt, nevis mineet, kas ir zem taam zvaigzniiteem domaats, domeens vai vienkaarshi IP adrese... .

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 17:52

Vienigi ko vins esot darijis ir izskenejis pc un tad izdzesis visus virsusu !

Un par grisha ideju.. vinam iet visi citi mani web iznemot tas !

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 16 Nov 2008, 17:55

Tad vaina ir tavā e107 vai arī otrā galā, kas mēģina tavu lapu apskatīt.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 18:02

visiem citiem iet .. iznemot vinam.. vai tas nav divaini ?

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 16 Nov 2008, 18:12

Vai nu vinjsh ko dara nepareizi, vai nu sisteemai ir auzas. vaina pilniigi nav tava, ja vien iedevi pareizu linku.
Lai vinjsh buraas, kaapeec nestraadaa. Bet no augsheejaas mapes, http://1.1.1.1/ vinjsh arii nevar atveert to lapu?

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 16 Nov 2008, 18:13

Ja visiem citiem iet, un tam vienīgam nejiet, tad vaina ir viņa galā. Ä€men. Lai saved savu sistēmu kārtībā. Vai arī, uzveido klonu, piem www/nejiet/ saliec visu, sariktē un lai tad tas čalis, kam nejiet skatās, iet vai nejiet. Iespējams, ka tev tas e107 kaut kur gļuko, dažreiz tādi mistiski bugi uzmetās no zila gaisa, pašam ar tā ir bijis, ka 100 useriem viss ok, vienam redz, nejiet.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 18:15

Grish... Ta ari negaja!
foxsk8 - pirms nedelas viss bija ok.. a te peksni.. bums.. neiet !

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 16 Nov 2008, 18:28

Nu tad skaties, ko tu pa nedēļas laiku esi darījis ar savu e107, kādus modus esi licis, un loģiski sāc secināt, varbūt kāds mods tev gļukus taisa, etc.

Uzskatu, ka ir jau pateikts tev ļoti daudz, tāka uz priekšu.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 18:50

Neko ipasu nesmu darijis! Tiaki uzliku pogu ar linku - Home - kas aizved uz sakumu !

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 16 Nov 2008, 18:56

domaaju ka beidz beidzot vainot sevi. Lai shis skataas, kas par vainu. Vinjam nestraadaa tikai uz IE vai ari uz citiem browseriem? KAs vinjam ir par piesleegumu netam? Izmanto vinjsh VPN, Proxy serverus?
Vispaar jautaajumus tev aizsuutiiju, bet ar atbildeem Tu taapat skopojies... .

Karoch, liecies mieraa, lai vinjsh pats peeta, kaapeec nestraadaa.

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 19:20

Ok
Ja kas mainas tad zinosu.. tagat izmeginasu sadi - uzliksu citu them tam e107!

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 16 Nov 2008, 19:51

Atradis, ko mēģināt darīt. Lai čalis pamēģina caur proxy serveri kādu atvērt to lapu. Kautvai Mad variantu http://runescape.ex.lv/?id=proxy
Ja iet: tas jauki, ja neiet (neesmu drošs, vai vispār ir iespējams, ka neiet), tad patiešām žopa ar tā tava drauga sistēmu. Vēl ieteiktu live cd kādu pamēģināt, ja iet: jauki, ja neiet: nu tad trūkst vārdu. Provaideri šajā gadījumā vainot būtu stipri greizi, ja reiz tiek klāt pie šamā kompja un atveras viss cits, izņemot e107, un arī šaubos, ka tavā galā kautkas varētu nebūt kārtībā... Tikai vēlviena ideja: nav .htaccess fails iekš e1071 foldera?

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 19:53

.htaccess Ir tas fails !
Pameginasu to proxy kad vins bus majas atkal !

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 16 Nov 2008, 20:39

labi, tad varbūt pasaki kādi brīnumi ir iekšā tajā .htaccess failā? (iekopē faila saturu šeit, var jau gadīties, ka visādi brīnumi tur stāv...)

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 16 Nov 2008, 21:26

Par to provaideri un daudz citaam lietaam prasiiju, jo varbuut provaiders ko ierobezho.

krisis, kad beidzot saaksi atbildeet uz tev uzdotajiem jautaajumiem?
Jaa pameegjinaashu, varbuut, blaa, blaa, blaa... .

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Nov 2008, 22:34

luk kas taja faila -

ErrorDocument 400 /error.php?400
ErrorDocument 401 /error.php?401
ErrorDocument 403 /error.php?403
ErrorDocument 404 /error.php?404
ErrorDocument 500 /error.php?500

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 16 Nov 2008, 22:49

Labi, tātad teorija par htaccess laikam atkrīt. Atliek pamēģināt live cd un proksi (nu ceru, ka vismaz ar citu browseri tika mēģināts...)

User avatar
grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43
Reputācija: 0

Post no grisha » 17 Nov 2008, 01:46

krisis32 uz taadiem jautaajumiem neatbild... .

Vispaar no vinja ko izspiest ir ljoti gruuti... . Parasti atbild uz vienu no, vismaz pieciem jautaajumiem.

Pievienot atbildi

Return to “Servera puse (php, java, ruby, perl, python) ”