Uj, nu jau juus man te saakat pa sarezhgjiitu staastiit...
man tagad ir wireles ruuteris , vinjsh speej palaist cauri tikai liidz 54Mbsp taa ka mani tas neapmierina gribu ar laiku nopirkt normaalu kas vel varbuut pat 1Gbs lai man nav jaakasaas ar provaideri jo jami atnaak un saka reku tev aatrums ir !!! kjipa 100Mbsp pa latviju - poiesprauzhu caur to ruuteri protams ka nav

(( no 100 paliek 30Mbsp...
vel jau protams tiiklenes jaaliek arii 10/100 laikam vairs nevelk taadus aatrumus.
ttaaads luuk fishkons. kaste veca ir PI 150GHz labais verkjis tuikai nu ja man jau taa divi pc cauru dienakti rukaa - mani beibes vienkaarshi no maajas graamatas izrakstiis

))
naaksies vien izsviest kaadus lateljus lai var normaalu aparaatu iegaadaat par sapraatiigu cenu un savu lokaalo tiiklu sakaartot.
PS. a wirelis kaa reiz mani neinteresee , kopsh man nospeera portatiivo

((
un to vienmeer no kaiminjiem var dabuut .. pat ar defaltajaam paroleem varu nokonfot kaiminjam ruuteri :DDDD ir man kaiminjos taads viens

zinaatu kursh varetu kaadu 5ciiti nopelniit :DD a to baro haljavshchikus

)...
brrrr uzmetu tam monowall install instrukcijai aci ... neibraucu iisti .. vinjsh ko darbojas pats par sevi vai var straadaat apaksh kaadaas jau uzinstaleetas os....
taapat arii preksh kam vinjam flopyks??????
jokains pasaakums , bet izskataas sakariigi ....