Atbildēju jau iekš skype, taka tev neviens nedos kodu uz paplātes, kur pats esmu (atvainojos pa izteicienu) PISIES. Kā izveidot, es tev info jau pateicu, kā veidot. Paņem pasties, viens bloks tev ir priekšā, kur viss rukā, tātad pētam, skatamies, kopējam esošo bloka kodu vēl vienu reizi, pamainam vērtības, lai tās atšķirās un viss reāli iet caur testiem, testiem un vēlreiz testiem. Testē un kodē to otro bloku tik ilgi, kamēr viss sanāk. Pēc pieredzes saku, ka lielākā daļa jauniešu, tas ir 14 - 15 gadi, vēl nav tā teikt nobrieduši, lai spētu loģiski domāt, lai kodētu, programmētu. Tas ir pats sākums, labs sākums. Nevajag uzreiz cerēt, vot es sāku kodēt, man viss sanāks uzreiz. Pats esmu gribējis lietas uzreiz, uz sitienu, beigu beigās risinājums pats atnāk, nāk laiks, palieku gudrāks, zināšanas nākušas klāt un tad es varu arī atgriezties pie savas aizmirstās problēmas un viņu veiksmīgi atrisināt. Par meistāru nepiedzimst, par tādu kļūst, plus fakts ir tāds, ka tieši Latvijā par labu programmētāju var kļūt tikai tad, ja cilvēkam tas pašam interesē, cilvēks nemitīgi mācās, risina savas problēmas, cilvēkam ir loģiska spriešana, jo bez loģikas web lauciņā un programmēšanā vispār nav ko darīt. Latvijā nav tādu web koderu skola, ir tāda profesija, bet oficiāla mācību iestāde, kur tieši tev mācīs tikai noteiktu specifiku nav. Ir speciāli mācību priekšmeti, kā Tīmekļu tehnoloģijas, kur tikai studentam iemāca pašu minimumu web lapu veidošanā, varbūt augstskolā ir savādāk, nevaru spriest, bet iekš RTU 4 kurss, tik minimāli pieskaramies web veidošanā.
Rezumējums: Te pat neko rezumēt nevar, viss ir izstāstīts +/- no manas dzīves, kā veidojās mans zināšanu līmenis IT sfērā. Atkārtošos vēlreiz: 1. Pašmācība, 2. Skola. 3. Extra kursi, etc. Vārdu sakot pasēdi iekš php.lv forma iekš off-topic sadaļas, tur ir pietiekami daudz informācijas no visām pusēm par web veidošanām, darbiem, izglītībām, līmēņiem, etc, etc. Portams, citi jau tev visu uz paplātes iedod, tas vien to parāda, ka devējs savu darbu nenovērtē un nav ieinteresēts, lai saņēmējs kaut ko no tā iemācītos.
P.S. Murgs, uztveriet to kā gribiet. Visiem pašiem savas problēmas un nav pat vēlēšanās risināt piem šādu problēmu, man nav vēlēšanās risināt, ja cilvēkam viss ir pateikts. Nav atdeves.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi