Budžeta pārlūkprogramma
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Budžeta pārlūkprogramma
Laba diena.
Pēdējās dienās nepamet sajūta, ka makā vienkārši ieviesies caurums un nauda no tā krīt ārā. Tad nu ienāca prātā vai ir kāda programma, kas varētu pildīt mana virtuālā grāmatveža pienākumus. Ar atslēgas vārdiem - budget manager, nekas pieklājīgs netika atrasts. Varbūt kāds lieto kaut ko tādu?
Ideālākais variants, ja tā samazinātu versiju ir iespēja palaist arī uz Windows Mobile, kā arī ir bezmaksas softs.
Ieteikumi?
Pēdējās dienās nepamet sajūta, ka makā vienkārši ieviesies caurums un nauda no tā krīt ārā. Tad nu ienāca prātā vai ir kāda programma, kas varētu pildīt mana virtuālā grāmatveža pienākumus. Ar atslēgas vārdiem - budget manager, nekas pieklājīgs netika atrasts. Varbūt kāds lieto kaut ko tādu?
Ideālākais variants, ja tā samazinātu versiju ir iespēja palaist arī uz Windows Mobile, kā arī ir bezmaksas softs.
Ieteikumi?
Es zinu cilvēku, kurš exelī ir uztaisījis tabulu ar ikmēneša defaultajiem prikumiem (bez kuriem nevar), tad pārējo naudu (cik nu tā paliek/nepaliek pāri )izlieto kaut kam vairāk...
Manuprāt, ļoti labs risinājums, jo uzreiz kā sanem algu, tu nopēr vairumā to, ka sbūs tev vajadzīgs visa mēneša garumā, nereti tas ir pat cenas ziņā izdevīgāk (it īpaši ja piemeklē akcijas dienas utt).
Pārs sekundes sagūglēju ko šādu: http://www.loginor.qc.ca/index_e.html (varbūt noder, ja grib ko modernāku).
Manuprāt, ļoti labs risinājums, jo uzreiz kā sanem algu, tu nopēr vairumā to, ka sbūs tev vajadzīgs visa mēneša garumā, nereti tas ir pat cenas ziņā izdevīgāk (it īpaši ja piemeklē akcijas dienas utt).
Pārs sekundes sagūglēju ko šādu: http://www.loginor.qc.ca/index_e.html (varbūt noder, ja grib ko modernāku).
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Man piemēram ir tā, visa nauda stāv virtuāli, karti esmu salauzis, vienīgais veids, kā varu tikt klāt pie money, ir aizskaitīt to meičai, līdz ar to, meiča vada visas finanšu lietas, bet ja karte būtu pašam, tad tik pazud uz centru, viens alus, divi, 3, smēķi, paika, utt... savi 10 Ls jau nav. A tā sēdi mājās, pasties internet bankā, a tur lieki 100 Ls stāv. Tas saucās sēdi uz naudas lādes un nīdi, ka naudas nav lai alu iedzertu.
. Bet zato sanāk visus rēķinus nomaksāt un normāli izdzīvot.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
shady, zināt bankas konta nr un būt spējīgai operēt ar Tavu bankas kontu ir divas dažādas lietas. Otrā, starp citu, ir pretlikumīga darbība, palasi privātpersonu konta atvēršanas līgumu, manuprāt, tur būs rakstīts, ka Tu apņemies neizpaust citiem pieejas kodus utml lietas, kā arī būt patiesais konta saimnieks - būt par vienīgo personu, kas šo kontu izmanto. ;.
Zinu jau zinu, ka nedrīkst, tāpēc vietās, kur to var noķert (iepirkties ar otra karti) - to nedarām. Bet izņemt naudu no bankomāta, ieiet interneta bankā un operēt ar kontu - nu cammon..tā ir kopdzīve - tikai nesakiet, ka pašiem tā nav...
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
nē nu ir bijis tā, ka ar karti, uz kuras raktīts meitenes vārds ieeju benzīntankā nopirkt viņai kaut ko -> tā jau pārdevēja nevērība, ka pieļāva. Tehniski tā nedrīkst, tāpat kā dot citiem pieeju savam kontam. Likumam vienalga, ka tā varētu būt kopdzīve, katrs pats parakstījis līgumu kurā apņemas ievērot noteikumus