WTF???!!!

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Morpheus

WTF???!!!

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 07:57

Es itin nopietni gribetu uzzinat kurs bija tas ģēnija kurs ar niku "aministrators" šonakt haloo piespamoja ar notepad linku?
Nu piedod man draugs, es esmu gan te gan tur. Baigas tolks bij ne lapa ar ~70 regotu useru spamot ne? Linku uz notepad ar nepamaniji? Trulikis tu, nu nez nez, saubos vai tas bija kads no Notepad team, varbut vienkārši kads tizliķis . Katra ziņaā ļaunu pratu neturu... Bet humora autoram -ej taču nokaunies.... Psc... Sen nebiju sitik pikts, labi ka biju online un iečekoju, a to visu forumu pietaisitu... :grr: :grr: :suck: :win:
skreens:
Image

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 03 Jan 2009, 10:46

Paņem sarunā ar administrāciju un noskaidro ip. Ja būs reģistrēts šams notepadā, foxis to pateiks...

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 03 Jan 2009, 10:50

Esmu pārliecināts, ka neviens to no administrācijas nedarīja. Š ķiet, ka kāds idiots grib ar ko ieriebt...
Pasaki man viņa IP, ja vispār ir vērts to teikt...
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 03 Jan 2009, 12:44

Dod tik IP, šmurguli atradīsim. No notepad.lv komandas tik tiešām šaubos, vai kāds būtu kaut ko spamojis.

drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 03 Jan 2009, 13:20

Kas ir "haloo"?

grisha
E-žurnālists
Atbildes: 1130
Pievienojies: 25 Jūn 2007, 18:43

Post no grisha » 03 Jan 2009, 15:27

Izskataas ka skriinaa jau var redzeet to IP adresi: 78.84.115.230

Reku, kaut kaadaa foto forumaa ir taads lietotaajs kaa vintage: http://209.85.229.132/search?q=cache:T2 ... =firefox-a

elvisburdajs
E-žurnālists
Atbildes: 1028
Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54

Post no elvisburdajs » 03 Jan 2009, 16:10

Es ar šaubos ka jūsu komanda kaut ko tādu izdarīt varētu. :ooo: Kādam laikam nav ko darīt :hmz: :duno: EDIT: Man vienreiz uz inbox atnāca itkā no boot.lv vēstule (kaut arī es neesmu reģistrējies bootā) šāda vēstule.(labi ka vēl miskastē bija saglabājusies)
Image
Image
Es neko murgaināku vēl nebiju rezējis. :duno: :duno: :duno:
Pietam viņi nav paslēpuši sarakstu ar meiliem kuriem ir sūtits spams. Sūtīts no kautkāda lvmail.lv (nezinu tādu) Vai varētu būt ka pats būts kaut ko tādu raksta? :wtf: Es vispār nezinu kur tik stulbi cilvēki var būt uz pasaules :duno: .

quizzical
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 610
Pievienojies: 28 Apr 2007, 21:47

Post no quizzical » 03 Jan 2009, 17:14

Image
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:05

ta ir lattelecom ip, mainas visu laiku , pec ip neko nokert nevares :) Ceresim vienigi ka autor pats nokaunesies :)

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:14

eu paklau, kas ta par huinju? es tikko tik ieveroju ka ta ir mana ip :o ko ta tas tagad nozime ? :o tas tak nav reali :o

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:18

te kautkas neiet isti krasta :o nevar postiem ip nomainit ja nav pieeja mysql :o citus variantus es nesaskatu :o proxy serveris ar man nav :o vienigais ka mainiga ip no ta pasha lattelecom :o wtf?

elvisburdajs
E-žurnālists

Post no elvisburdajs » 03 Jan 2009, 19:26

Tātad pats vien esi spameris :D :D

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:28

vispar ja , logiski, sava lapa iespamoju linkus, tad ienacu te un iemetu skreenu lai visi uzzin ka esmu debils idiots :D :D :D :D gjenijs :D :D :D :D +1 tev :D

drono
Lietpratējs

Post no drono » 03 Jan 2009, 19:28

Morpheus, a tu neesi dzirdējis par tādiem cilvēkiem, kas naktī staigā pa māju, taisa ēst utt, bet no rīta neko no tā visa neatceras? :D:D

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:30

es visu nakti biju augšā un sedeju pie pc , taisiju e-zurnalistu sadaļu :D taka šis variants atkrit :D drošības pec janomaina sql pass :P

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:34

ne es zinu , Foxi tu esi gudrs, mok zini ir tas iespejams vispar nokopet kada ip? un cik reali to var izdarit? un ka galvenais to noverst? mok džeks tagad kautkur ar manu ip dara muļķības un es dabušu pa kaklu :D

drono
Lietpratējs

Post no drono » 03 Jan 2009, 19:41

Teorētiski jau to varētu izdarīt, ja tev, piemēram, ir kāds trojānis datorā ieperinājies, vai arī, piemēram, caur kādu Radmin vai VNC, kurš varētu būt ieinstalēts tavā datorā.
Ja tu izmanto Wireless rūteri bez paroles, tad problēma vēl mazāka - kaut vai no blakus dzīvokļa vai no mašīnas uz ielas var pieslēgties.
Bet vienalga sakritības par daudz, tad jau kādam būtu viss smalki jāizpēta, kurās lapās tu ej utt.

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:47

mana pc virusu nav, neizmantoju ruteri bet gan modemu, man ir zone alarm firewall un avast antivirs, kaiminjiem maniem pc nav nevienam, lapā izmantoju ka identifikacija noteiceju ne http remote addr bet gan x forwarded for, sql konfiguracijas fails ir ar zendu nokodets, sql vai hosta paroli nekur citur neizmantoju, cpanelis ar ssl :) a vot tagada es iesu un parrakšu postošanas skripu, mok kads caurums tur, tas vienigais kas var but :) :) bet ja ne, jamekle info arzemju forumos :)

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 19:48

un saubos vai kads censtos manam pc ielist ieksā lai iespamotu man lapa svešus linkus :) tur kautkas nav ta :)

elvisburdajs
E-žurnālists

Post no elvisburdajs » 03 Jan 2009, 19:55

Varbūt tu ar tām ip adresēm kaut ko sajauci? :duno:

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 20:01

Talu nebija jamekle :D tik debila kļūda pašā posta ievietosanas skripa -
ir-

Code: Select all

$msg = $_POST['msg'];
Jabut-

$msg = antideface($_POST['msg']);
///fiča , kura no posta izpino visu lieko drazu , specialchars, entities utt :D

....
Talak jau seko mysql komanda

`ip`='" . $ipp . "', 
saprotams post datos vareja ielikt dajebkadu kodu, piem

$ipp = "255.255.255.0"; 
:D brinums ka agrak nebija sitadi pigori un laikus pamaniju, a to man vel sql apestu vai vel sazin ko :D un galvenais ka post dati tika sutiti wap versijai , kurai no web parluka nemaz netiek klat :D džeks ir padomajis laikam lidz bik :D atvainojos visiem par izjareto laiku, pats vien vainigs :D bet fakts par to spamu tapat nosodams :) džekiem bus piemers, stingri parlasiet savus kodus :)

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 03 Jan 2009, 21:23

Par ko vispār mēs tā uztraucamies? 1 jokupēteris pieklājīgi mazliet pareklamēja Notepad, vai tad tas ir slikti? :)
Protams, ka admini tādas muļķības nedara, bet tas jokotājs deva mājienu, ka autors vēl ir par zaļu, lai uzturētu dzīvotspējīgu portālu. Ka autoram vēl jāizkopj žurnālista talants publikācijās Notepadā! :)
drono wrote:Kas ir "haloo"?
http://haloo.mobi (izrunā "halū, mobī") ir jaunais Latvijas mobilo tehnoloģiju portāls!
Image

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 21:27

samurajs wrote:Par ko vispār mēs tā uztraucamies? 1 jokupēteris pieklājīgi mazliet pareklamēja Notepad, vai tad tas ir slikti? :)
Protams, ka admini tādas muļķības nedara, bet tas jokotājs deva mājienu, ka autors vēl ir par zaļu, lai uzturētu dzīvotspējīgu portālu. Ka autoram vēl jāizkopj žurnālista talants publikācijās Notepadā! :)

Cmon :suck: jūtos aizvainots :hmz:

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 21:30

Un linku vareji drosi nerakstīt, bezmaksas reklamu es neprasu :) un ja tu doma ka es te tagad nesos izkonkuret notepad, Tu dziļi iebrauc auzās :) Nav man ne tadas velmes ne es ta darīšu :) btw notepad ir multiportals, haloo tikai par noteiktu nozari :)

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 03 Jan 2009, 21:40

Jūties vai nejūties aizvainots, bet dzīve nav rožu dārzs. Mēs no malas visu ļoti jauki redzam. Veselas tehnoloģiju portālu varzas vidū bija viens patiešām oriģināls - http://overclockeri.lv.
Bet arī tas bankrotēja tāpat kā visi pārējie...
Kāpēc Notepad vēl dzīvs? Tāpēc, ka mēs atradām savu nišu, to rozīnīti, ar ko atšķiramies no citiem.
Kur ir tava rozīnīte? Goda vārds, man radās tikai paviršības iespaids (ja nu vienīgi intervija ar oranžo monstru pozitīvi izceļas).
Morpheus wrote:Un linku vareji drosi nerakstīt, bezmaksas reklamu es neprasu :) un ja tu doma ka es te tagad nesos izkonkuret notepad, Tu dziļi iebrauc auzās :) Nav man ne tadas velmes ne es ta darīšu :) btw notepad ir multiportals, haloo tikai par noteiktu nozari :)
Man ar šo visu nav ne mazākā sakara, šorīt 7.30 es jau atrados Liepājas Metalurga teritorijā. Ja tu domā, ka strādāju tādām metodēm, tad tavs IQ ir mazāks kā vistai :D
Image

Morpheus

Post no Morpheus » 03 Jan 2009, 21:49

samurajs wrote:Jūties vai nejūties aizvainots, bet dzīve nav rožu dārzs. Mēs no malas visu ļoti jauki redzam. Veselas tehnoloģiju portālu varzas vidū bija viens patiešām oriģināls - http://overclockeri.lv.
Bet arī tas bankrotēja tāpat kā visi pārējie...
Kāpēc Notepad vēl dzīvs? Tāpēc, ka mēs atradām savu nišu, to rozīnīti, ar ko atšķiramies no citiem.
Kur ir tava rozīnīte? Goda vārds, man radās tikai paviršības iespaids (ja nu vienīgi intervija ar oranžo monstru pozitīvi izceļas).
Morpheus wrote:Un linku vareji drosi nerakstīt, bezmaksas reklamu es neprasu :) un ja tu doma ka es te tagad nesos izkonkuret notepad, Tu dziļi iebrauc auzās :) Nav man ne tadas velmes ne es ta darīšu :) btw notepad ir multiportals, haloo tikai par noteiktu nozari :)
Man ar šo visu nav ne mazākā sakara, šorīt 7.30 es jau atrados Liepājas Metalurga teritorijā. Ja tu domā, ka strādāju tādām metodēm, tad tavs IQ ir mazāks kā vistai :D

Paldies par optimistisko atbalstu :) Nolaidies tak uz zemes :)

elvisburdajs
E-žurnālists

Post no elvisburdajs » 03 Jan 2009, 21:55

Auksto karu taisat? :D

drono
Lietpratējs

Post no drono » 03 Jan 2009, 22:00

Samuraj, vai tad Liepājas Metalurga teritorijā nav interneta? :D:D

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 03 Jan 2009, 22:06

Ir, bet tikai Pentagonā (pārvaldes ēkā). Š odien sestdiena, tātad slēgts.
Image

elvisburdajs
E-žurnālists

Post no elvisburdajs » 03 Jan 2009, 22:41

Ir tāda lieta kā gprs :D

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 03 Jan 2009, 23:18

elvisburdajs wrote:Ir tāda lieta kā gprs :D

Ja? A es to nezināju... :( Image
Image

grisha
E-žurnālists

Post no grisha » 04 Jan 2009, 00:00

Labi, labi. Tieshaam ir shaada adrese: http://haloo.mobi/ ?

Reko man Firefox izmeta:
Redirect Loop

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

The browser has stopped trying to retrieve the requested item. The site is redirecting the request in a way that will never complete.

* Have you disabled or blocked cookies required by this site?
* NOTE: If accepting the site's cookies does not resolve the problem, it is likely a server configuration issue and not your computer.

Morpheus

Post no Morpheus » 04 Jan 2009, 15:40

grisha tapec ka nac no linuksa ;) tur ir bugs kas liek metat no vienas malas uz otru useru ;) sal;aboshu tuvakajas dienas ;) Edit: salaboju tikko :D

grisha
E-žurnālists

Post no grisha » 18 Aug 2019, 15:27

Jaa, izmantoju openSuse + KDE 3.5 . Tagad viss ok. straadaa.

Last bumped by Anonymous on 18 Aug 2019, 15:27.

Slēgts

Return to “Off-topic”