PHPBB3 image resize

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

PHPBB3 image resize

Post no kurmitis » 05 Jan 2009, 21:07

izmeklējos, dažus izmēģināju, bet neviens tā arī man nesamazina bildes, būtu labi, ja kāds iedotu linku kur viss pieejams lai izveidotu image resize, jo besī lielās bildes forumā!

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 06 Jan 2009, 13:01

Vari provēt šo phpbb2 versijas modu:

http://www.phpbbhacks.com/download/3957

Vienkārši tur vajadzīga tikai viena lieta, iekš phpbb 3 bbcode img taga būs jānorāda kods. Itkā šim modam vajadzētu strādāt arī uz phpbb3 versiju. Iespējams, ka ir jau kaut kāds mods.

Vēl var to visu izdarīt ar css palīdzību, iekš bbcode img taga norādam jaunu css klasi, kura samazina bildi līdz kaut kādam noteiktam izmēram.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 06 Jan 2009, 23:25

ok noprovēšu

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 08 Jan 2009, 12:28

Man radās jautājums, atradu šādu lietu prekš image resize:
http://phpbbegypt.com/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=79

Tur to pirmo kas jāmaina ir, es nevaru atrast savā (viewtopic_body.html )
Bet atrodu tikai tajā prosilverā.

Tad jautājums tā, kā lai to es pielāgoju citam dizainam?
Kur lai es laboju, ja savā dizainā nevaru atrast rindiņu:

Code: Select all

   <ELSE>
         <strong>&#123;L_FORUM_RULES&#125;</strong><br>
         &#123;FORUM_RULES&#125;
      <ENDIF>

      <span><span></span></span></div>
   </div>
<ENDIF>

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 13 Jan 2009, 00:01

Tik tiešām neviens nelīdzēs ar šo problēmu????

atvainojiet par dubultajiem postiem, bet re ka savadak neviens nelasa :(

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 13 Jan 2009, 08:09

Varbūt vienreiz savas samdzenes pats ar padarbini?
Meklē {L_FORUM_RULES} savā templeitā un gan atradīsi vajadzīgo...

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 13 Jan 2009, 12:29

Ai ku tu lecīgs, esi tik žēl ka tā nestrāda besī ja normāli nevari atbildēt neatbildi, gan atradīsies kāds kas to izdarīs nromāli.

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 13 Jan 2009, 17:01

Es takš atbildēju jau. Ja reiz neesi spējīgs tās smadzenes pakustināt, tad vismaz paklusēt būtu iemācījies. Un jautājumu tavu atbildēju, bet man jautājums tev: vai tu maz izmēģināji manis ieteikto? Varu derēt, ka nē...

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 13 Jan 2009, 21:35

jā izmēģināju, un nestrādāja, izmēģināju uz citas strādāja uz manu nestrādā, jo ja tu uzliktu brilles un kartīgi izlasītu to kas tajā linkā saprastu, kur esu aizķēries.

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 13 Jan 2009, 22:35

Tad sūdīgu templeitu esi dabūjis, ja reiz pat foruma noteikumi nogriezti...
P.S. Kā ar {FORUM_RULES} ?

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 15 Jan 2009, 14:55

Nu paskaidrošu, ja palasīši aprakstu tajā modā pirmais scripts ir jāliek:
styles/prosilver/template/viewtopic_body.html

Bet otrs jāliek ir :
styles/subsilver2/template/viewtopic_body.html

redzi te laboti ir phpbb defaultie...

Bet es esu uzlicis jaunu dizainu, un mēģināju kā teici, jā atradu tādu vietu, forum_rules, bet nekā nestrādā, intereses pēc notestēju uz subsilver un prosilver stiliem, tur viss strada.

Varbūt tagad skaidrs ar ko netieku skaidrībā.

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06
Reputācija: 0

Post no Creep » 15 Jan 2009, 15:08

Nu, bet šeit jau neviens tev neizzīlēs, kā to problēmu salabot. Pat skina vārdu neesi norādījis... (Kaut arī būtu, šabos vai te kādam būtu velme tērēt savu laiku cenšoties salabot tavu problēmu...)

kurmitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 77
Pievienojies: 12 Apr 2008, 10:23
Reputācija: 0

Post no kurmitis » 26 Mar 2009, 14:01

Problēma rodas tagad tāda, ka bildes automātiski samazinot samazinas arī lapas augšējā daļa kura ir bilde, lapas logo. Ko darīt?

Skripts kuruizmantoju:

Code: Select all

<script>
// <!&#91;CDATA&#91;
window.onload = resizeimg;
function resizeimg&#40;&#41;
&#123;
   if &#40;document.getElementsByTagName&#41;
   &#123;
      for &#40;i=0; i<document> 600&#41;
         &#123;
            im.style.width = '600px';
            eval&#40;"pop" + String&#40;i&#41; + " = new Function&#40;\"pop = window.open&#40;'" + im.src + " ','fullscale','width=400,height=400,scrollbars=1,resizable=1'&#41;; pop.focus&#40;&#41;;\"&#41;"&#41;;
            eval&#40;"im.onclick = pop" + String&#40;i&#41; + ";"&#41;;
            if &#40;document.all&#41; im.style.cursor = 'hand';
            if &#40;!document.all&#41; im.style.cursor = 'pointer';
            im.title = 'Click Here To See Image Full Size ';
         &#125;
      &#125;
   &#125;
&#125;
// &#93;&#93;>
</script>

User avatar
Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Reputācija: 0
Atrodas: LV

Post no Aldis » 26 Mar 2009, 15:49

es nebrinos ka samazina tev visu pec kartas, jo pietrukst viena rindinja...

vienkarshi uzveido javascript failu ar

Code: Select all

function ResizeThem&#40;&#41;
&#123;
  var maxheight = 800;
  var maxwidth = 440;
  var imgs = document.getElementsByTagName&#40;"img"&#41;;
  for &#40; var p = 0; p < imgs.length; p++ &#41;
  &#123;
    if &#40; imgs&#91;p&#93;.getAttribute&#40;"alt"&#41; == "user_pic" &#41;
    &#123;
      var w = parseInt&#40; imgs&#91;p&#93;.width &#41;;
      var h = parseInt&#40; imgs&#91;p&#93;.height &#41;;
      if &#40; w > maxwidth &#41;
      &#123;
        imgs&#91;p&#93;.style.cursor = "pointer";
        imgs&#91;p&#93;.onclick = function&#40; &#41;
        &#123;
          var iw = window.open &#40; this.src, 'ImageViewer','resizable=1' &#41;;
          iw.focus&#40;&#41;;
        &#125;;
        h = &#40; maxwidth / w &#41; * h;
        w = maxwidth;
        imgs&#91;p&#93;.height = h;
        imgs&#91;p&#93;.width = w;
      &#125;
      if &#40; h > maxheight &#41;
      &#123;
        imgs&#91;p&#93;.style.cursor="pointer";
        imgs&#91;p&#93;.onclick = function&#40; &#41;
        &#123; 
          var iw = window.open &#40; this.src, 'ImageViewer','resizable=1' &#41;;
          iw.focus&#40; &#41;;
        &#125;;
        imgs&#91;p&#93;.width = &#40; maxheight / h &#41; * w;
        imgs&#91;p&#93;.height = maxheight;
      &#125;
    &#125;
  &#125;
&#125;
un pie <body piemet

onLoad="ResizeThem()"

sanaak

Code: Select all

<body onLoad="ResizeThem&#40;&#41;">
Un tagu parveido par bildi - pieliekot klat alt="user_pic" jeb koda tas izskatitos

Code: Select all

    <img src="bilde.jpg" alt="user_pic"/>
Ja Tev TAGu sistema ir oki izstradata, sjo varesi uzmest pa paris minutem virsu - pie reizes renderojot tagu obligaiti tad izdoma ar to alt="" jo tas atskirs parejas bildes no useru ievietotajaam! :)
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

Pievienot atbildi

Return to “PHPBB”