vairākas lapas vienā html

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Gachu
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 49
Pievienojies: 28 Okt 2008, 17:20
Reputācija: 0

vairākas lapas vienā html

Post no Gachu » 16 Jan 2009, 20:06

sveiki..
Man ir tāda situācija, kad vajag sarakstu sadalīt daļās un katra daļa ir savā lapā. Princips ir tāds, ka iekš viena html ir 1..2..3..4 lapa.Tāpat kā draugiem.lv vēstules ir sadalītas. Nezinat, kur var iegūt info par šo tēmu?

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 16 Jan 2009, 20:10

mmm.... neko nesapratu..... maybe tu doma menu?

Gachu
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 49
Pievienojies: 28 Okt 2008, 17:20
Reputācija: 0

Post no Gachu » 16 Jan 2009, 20:11

Ieej draugiem.lv vēstulēs. Tur ir vienā lapā apmēram 25 vēstules vesis visas ko esi saņēmis, pārējās ir citās lapās zem numuriem, kas ir apakšā..

devill
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 115
Pievienojies: 08 Aug 2008, 20:59
Reputācija: 0
Atrodas: jelgava

Post no devill » 16 Jan 2009, 20:26

nu bet tad tev datubazi vajadzes.un cik noprotu daraugiem tas atseviskas lapas bet gan saraksts kuru ieraksti tiek nemti no datubazes

Gachu
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 49
Pievienojies: 28 Okt 2008, 17:20
Reputācija: 0

Post no Gachu » 16 Jan 2009, 20:28

bet drizdējis ka php ir tāda komanda, kas to dara.

devill
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 115
Pievienojies: 08 Aug 2008, 20:59
Reputācija: 0
Atrodas: jelgava

Post no devill » 16 Jan 2009, 21:42

nu php tas noteikti ar ka ir es pat nezinu ka to var uz html ja nu vienigi caur get metodi

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 16 Jan 2009, 22:33

Ja tiešām to visu vajag sabāzt vienā HTML failā, tad var ņemt talkā JavaScript.
Reku uzcepu vienu piemēriņu:

Code: Select all

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Lapa</title>
<script type="text/javascript">

function maina&#40;id&#41;&#123;
tx=document.getElementById&#40;"teksts"&#41;;

switch&#40;id&#41;&#123;
case 1&#58; tx.innerHTML='ÄŒau kā iet\
   ko labu dari<br>\
   vēl teksts';
   break;
case 2&#58; tx.innerHTML="Otrs teksts\
hkjhkj";
    break;
default&#58; tx.innerHTML="Š āda lapa neeksistē";
break;
    
&#125;

&#125;

</script>


</head>

<body>

<div id="teksts">Hello</div>
<br><br>

<a href="javascript&#58;maina&#40;1&#41;;">Pirmā lapa</a> 
<a href="javascript&#58;maina&#40;2&#41;;">Otrā lapa</a> 
<a href="javascript&#58;maina&#40;3&#41;;">Trešā lapa</a> 

</body>
</html>

To, protams, var izdarīt arī ar PHP, bet tad tas darbosies tikai tad, ja atradīsies uz servera.
Un ko jūs tur muldat par ņemšanu no datu bāzes? Vai tad nav vienalga no kurienes ņem?

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 16 Jan 2009, 23:26

Jap, drono pilnīga taisnība. Var jau vēl ari ar tiem pašiem tabiem salikt, Ajax Tabs, bet nu rezultāts jau būs viens un tas pats.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Loading
E-žurnālists
Atbildes: 1631
Pievienojies: 25 Feb 2007, 18:08
Reputācija: 1
Atrodas: Liepāja

Post no Loading » 16 Jan 2009, 23:40

p.s. Vai tad no zila gaisa kaut ko var izraut? Viss nāk no datu bāzes :D

aega
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 199
Pievienojies: 18 Sep 2007, 11:46
Reputācija: 0

Post no aega » 17 Jan 2009, 00:39

a lai nesanāk tik gari, var izdarīt tā lai tas teksts tiek ņemts no kāda faila ? txt vai html?

devill
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 115
Pievienojies: 08 Aug 2008, 20:59
Reputācija: 0
Atrodas: jelgava

Post no devill » 17 Jan 2009, 02:32

nu ja ka var noradi linku uz failu vai lapu

Pievienot atbildi

Return to “PHPBB”