Uzsprāgst Apple ofisa stikla durvis

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

QueenZ
E-žurnālists
Atbildes: 744
Pievienojies: 10 Sep 2007, 19:47
Reputācija: 0
Atrodas: Rīga/Penkule

Uzsprāgst Apple ofisa stikla durvis

Post no QueenZ » 02 Feb 2009, 18:31

[imgl]http://farm4.static.flickr.com/3497/324 ... f123_o.png[/imgl]Kāda ASV jaunieša vārdā Endrjū (Andrew) vecāki gāja uz Apple firmas veikalu Kanzasas pilsētā Leavūdā, lai iepirktos, kad pēkšņi vējš aizcirta masīvās stikla durvis un tās uzsprāga cilvēku priekšā. Š ādā apvidū rūdīts stikls noteikti nav labākais materiāls durvīm. Kad Endrjū vecāki tika apbērti ar stiklu, veikala pārdevēji steidzās pārliecināties, ka ar viņiem viss ir kārtībā un laipni atvainojās. Viņi pameta veikalu un devās mājās.

Endrjū uzrakstīja vēstuli Stīvam Džobsam un Apple veikalu viceprezidentam sakarā atgadījušos nelaimes gadījumu. Taču tā vietā, lai saņemtu atbildes vēstuli, viņa vecāki saņēma zvanu no Apple, lai pārliecinātos, ka viņi nesūdzēs Apple tiesā. Endrjū vecākiem nebija šādu nodomu un incidents ar to beidzās.

Image

Endrjū vēstule.

Sestdien mani vecāki gāja iepirkties Apple veikalā Leavūdā, Kanzasā. Viņi pamanīja mazu plaisiņu elegantajās Apple veikala durvīs. Tuvojoties durvīm, vēja brāzma aizcirta tās, pārklājot viņus ar daudz stikla lauskām. Pēc veikala pārdevēju atvainošanās, viņi pameta veikalu, un mans tētis pamanīja, ka bija sagriezis roku. Lai tiktu mājās, viņiem vajadzēja iegriezties aptiekā, lai nopirktu pārsējus. Pārnākot mājās, arī mamma pamanīja, ka bija sagriezusies.

Rezultātā šis veikala apmeklējumus izmaksāja daudz dārgāk kā pārējie mūsu ģimenes Apple produkti (mums ir jauns MacBook, MacBook Air, divi iPhoni, Time Capsule, Apple TV, Airport Extreme un neskaitāmi iPodi).

Endrjū saka: "Es aizsūtiju šo informāciju Stīvam Džobsam, kā arī Ronam Džonsonam - Apple veikalu viceprezidentam. Taču no viņiem mana ģimene nekādas atbildes vēl nav saņēmusi. Taču saņēmām zvanu no Apple, kas vēlējās uzzināt, vai mēs neplānojam uzsākt tiesas darbus par notikušo negadījumu. Pats esmu Apple akcionārs, kā arī Mac lietotāju grupas viceprezidents savā skolā.

Mūsu ģimenei ļoti patīk Apple produkti. Mēs visi esam redzējuši Stīvu Džobu "dzīvajā". Taču tas ir diezgan smieklīgi, ka viss ko Apple darija pēc vēstules saņemšanas, bija pārliecināšanās vai Apple netiek sūdzēts tiesā..."
[imgl]http://www.max-tv.be/img/logo/977.jpg[/imgl]

http://www.977music.com/

krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Atrodas: jurmala

Post no krisis32 » 02 Feb 2009, 18:51

Es jau domaju ka viņam iedos kadu ipod vai ko tadu....
Vareja zvana vieta atsutit vestuli...

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 02 Feb 2009, 18:57

Jocīgie amerikosi - tiem tikai tiesāties vien prātā, laikam pat sapņos rādās :D Bet nu Apple vadība rīkojās cūciski...
Image

elvisburdajs
E-žurnālists
Atbildes: 1028
Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
Atrodas: Rīga

Post no elvisburdajs » 02 Feb 2009, 18:58

mums ir jauns MacBook, MacBook Air, divi iPhoni, Time Capsule, Apple TV, Airport Extreme un neskaitāmi iPodi
Bērns gan ir izlutināts! :D
Samurajs: +1 Varēja vēl pajautāt vai tā ģimene negrasās atņemt Stīvam Džobsam kompāniju. :D

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1138
Pievienojies: 09 Feb 2008, 20:06

Post no Creep » 02 Feb 2009, 19:01

Kārtējo reizi **dritvai kociņ** iemesls, lai varētu sūdzēt tiesā :D Ak, Amerika :duno:
Laikapstākļi var sagāzt ēkas, tad arī to īpašniekus var sūdzēt tiesā, ja kāds savainojies?
P.S. Kā var nejust, ka stikls ierauts kautkur, ja reiz sagriezusies un to pamanījusi tikai mājās?

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 02 Feb 2009, 19:20

bljedj, ku veertiigs raksts!

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Atrodas: Latvija

Post no msh » 02 Feb 2009, 19:41

samurajs wrote:Jocīgie amerikosi - tiem tikai tiesāties vien prātā, laikam pat sapņos rādās :D Bet nu Apple vadība rīkojās cūciski...
Kas tur cūcisks? Haļavas zemē amūrikā kur visādi āksti izmantos kaut sīku nepilnību kādas ierīces lietošanas pamācībā lai iztiesātu sev citronus, tas ir normāli.
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

M
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 130
Pievienojies: 15 Sep 2008, 13:08

Post no M » 02 Feb 2009, 19:56

..mums ir jauns MacBook, MacBook Air, divi iPhoni, Time Capsule, Apple TV, Airport Extreme un neskaitāmi iPodi..

..Pats esmu Apple akcionārs, kā arī Mac lietotāju grupas viceprezidents savā skolā..
Tā ir slimība.

http://www.youtube.com/watch?v=7L2fsubA2-c - diemžēl neatpaliek no realitātes...

sir_irius
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 448
Pievienojies: 01 Jūl 2008, 17:52

Post no sir_irius » 03 Feb 2009, 15:45

Tā NAV slimība. Piem. tev mājās ir tikai sony ražojumi un dēļ tā tu uzreiz skaities slims? ASV appļe produkti ir lētāki, jo te (Latvijā) gudrie cilvēkus pārēķina cenas nevis pēc valūtas kursa, bet vienkārši nomaina pēdējo burtu vai simbolu salikumu (1000$ uz 1000Ls utt.).

Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Atrodas: LV

Post no Aldis » 03 Feb 2009, 18:32

Man TV iekartas vias no LG, PC + monis un vecais PC no DELL, takaa taas firmas man vairak majas, no apple tikai iPod Touch.. :D :) Un neuzskatu ka ta ir slimiba, vnk.. tieshi shie izstradajumi majas strada vislabak! :D LG jau no VHC magja laikiem, staav - tikai neizmantojam, liidz pat tagad DVD atskanjotajam, kinmozales sistemai.. u.t.t. ar PC no dell, man vecais stradaj ka vajag, un tagad jaunais arii! :) :D
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1730
Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22

Post no izredzētais » 04 Feb 2009, 00:24

Aldis, tik daudz uzrakstiji, bet neko nepateici..

Pievienot atbildi

Return to “IT ziņas”