Endrjū uzrakstīja vēstuli Stīvam Džobsam un Apple veikalu viceprezidentam sakarā atgadījušos nelaimes gadījumu. Taču tā vietā, lai saņemtu atbildes vēstuli, viņa vecāki saņēma zvanu no Apple, lai pārliecinātos, ka viņi nesūdzēs Apple tiesā. Endrjū vecākiem nebija šādu nodomu un incidents ar to beidzās.

Endrjū vēstule.
Sestdien mani vecāki gāja iepirkties Apple veikalā Leavūdā, Kanzasā. Viņi pamanīja mazu plaisiņu elegantajās Apple veikala durvīs. Tuvojoties durvīm, vēja brāzma aizcirta tās, pārklājot viņus ar daudz stikla lauskām. Pēc veikala pārdevēju atvainošanās, viņi pameta veikalu, un mans tētis pamanīja, ka bija sagriezis roku. Lai tiktu mājās, viņiem vajadzēja iegriezties aptiekā, lai nopirktu pārsējus. Pārnākot mājās, arī mamma pamanīja, ka bija sagriezusies.
Rezultātā šis veikala apmeklējumus izmaksāja daudz dārgāk kā pārējie mūsu ģimenes Apple produkti (mums ir jauns MacBook, MacBook Air, divi iPhoni, Time Capsule, Apple TV, Airport Extreme un neskaitāmi iPodi).
Endrjū saka: "Es aizsūtiju šo informāciju Stīvam Džobsam, kā arī Ronam Džonsonam - Apple veikalu viceprezidentam. Taču no viņiem mana ģimene nekādas atbildes vēl nav saņēmusi. Taču saņēmām zvanu no Apple, kas vēlējās uzzināt, vai mēs neplānojam uzsākt tiesas darbus par notikušo negadījumu. Pats esmu Apple akcionārs, kā arī Mac lietotāju grupas viceprezidents savā skolā.
Mūsu ģimenei ļoti patīk Apple produkti. Mēs visi esam redzējuši Stīvu Džobu "dzīvajā". Taču tas ir diezgan smieklīgi, ka viss ko Apple darija pēc vēstules saņemšanas, bija pārliecināšanās vai Apple netiek sūdzēts tiesā..."