Es Windows 7 pamēģināju pagājušo gad rudenī, tiko kā izgāja 6801 versija, tieši bija jāpārinstalē vecais lapotops. Uzliku un sapratu ši ir mana OS. Tā arī no tā laika lietoju win7, tagad jau arī 7000 versiju. Ineresanti ka uz 7 aizgāja gandrīz visi draiveri un visas porgramas pie kurām esmu pieradis. Ir trīs lietas kas man nepatika. 1. Tieši savam laptopam nevaru pieslēgt ārējo monitoru, kas ir mīnus jo laptops ir stipri jaudīgāks par galda datoru un izmantoju viņu vairāk spēlītēm kā arī darbam kad jābrauc pie klientiem. 2. Kas nepatīk. Nevaru uzinstalēt Dreamvewer CS4, un 3. ir lokālais tīkls caur rūteri čakarējas.
Paziņam laptops ir pagājušā gada, tam aizgāja viss. Nekad neesmu redzējis ka windows strādātu tik stabili.
Tie strīdi par to kura OS ir labāka ir diezgan absudi. Ir skaidrs ka MacOS lieto cilvēki kam ir jānodarbojas ar profesionālām lietām un smuku lietiņu kārotāji, Grafika, video montāža, audio montāža. Tiko tev vajag ko vairāk tā sākas problēmas.
Par linux ir grūti spriest. Tikai divas lietas kāpēc nevaru to lietot. AdobePhtoshop un Dreamvewer priekš viņa nav un nav arī nekādu programmu kaut cik tuvu pēc funkcionalitātes. Nu tikai nevajag stāstīt ka Gimp ir alternatīva. man jau gadus 8 paralēti vienmēr stāv kāds Linux bet lietoju to ļoti reti. Ik pa brīdim pārbaudu vai ir parādijusies kāda proga un nekā... ne normālu grafikas apstrādes progu ne video montāžas, ne web dizaina. Nu vienīgi nav runa par tiem monstriem kas weblapas taisa tikai notepadā
Linux ir paredzēts vai nu fanātiķiem vai vienkārši interneta lietotājiem. Darbam neder. Labs piemērs ir kā mēs ar vienu tīni pagājušo gad uz ps3 bāzām virsū Ubuntu. To vajadzēja redzēt, pēc tāda gājiena mēs palikām profiņi, iemācijāmies strādāt ar komandrindām. Bet cik cilvēku to var.