Veidojot dizainu...

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

User avatar
daGrevis
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2343
Pievienojies: 06 Feb 2009, 19:00
Reputācija: 0
Atrodas: Rīga, Latvija

Veidojot dizainu...

Post no daGrevis » 08 Feb 2009, 14:48

Problēma ir sekojoša... Tajās vietās, kur ir atzīmēts ar sarkanu krāsu, nevajadzētu būt tik daudz brīvas vietas, bet tā tur rodas tādēļ, ka attēli ir tik lieli... Ja attēlus samazināt nedrīkst! Kā šo vietu noslēpt...
Es darītu tā...

Image

Code: Select all

padding-top: -10px;
padding-bottom: -10px;
..., bet problēma ir tāda, ka CSS neatbalsta negatīvas vienības......

Palīdzēsiet?

Pašreizējais kods...

Code: Select all

		<div>
			<div>
			</div>
			<div>
				<div>
					...
				</div>
			</div>
			<div>
			</div>
		</div>
P.S. Notepad's noslēpa klases, bet ceru ka saprotat kā tās ir izvietotas...

Code: Select all

div.m_windows &#123;
	width&#58; 890px;
	height&#58; 100%;
	margin&#58; 0px auto;
&#125;

div.m_windows_top &#123;
	width&#58; 890px;
	height&#58; 23px;
	background-image&#58; url&#40;"&#123;T_THEME_PATH&#125;/images/m_windows-&#40;top&#41;.png"&#41;;
&#125;

div.m_windows_center &#123;
	width&#58; 890px;
	height&#58; 100%;
	background-image&#58; url&#40;"&#123;T_THEME_PATH&#125;/images/m_windows-&#40;center&#41;.png"&#41;;
	background-repeat&#58; repeat-y;
&#125;

div.m_windows_content &#123;
	width&#58; 872px;
	height&#58; 100%;
	padding-left&#58; 9px;
	padding-right&#58; 9px;
&#125;

div.m_windows_bottom &#123;
	width&#58; 890px;
	height&#58; 23px;
	background-image&#58; url&#40;"&#123;T_THEME_PATH&#125;/images/m_windows-&#40;bottom&#41;.png"&#41;;
&#125;
Ceru uz palīdzību...
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/

http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 08 Feb 2009, 17:32

Kā neatbalsta negatīvas vertības? :D Atbalsta gan.

Uzmet sev Firebug un Yslow, ar Firebug pēc tam paņemsi Inspect Element (Labais peles klikšķis) un malā pamainīsi CSS vērtības, līdz kamēr iegūsi vēlamo rezultātu.

User avatar
Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Reputācija: 0
Atrodas: LV

Post no Aldis » 08 Feb 2009, 17:42

Atbalsta miinus vienibas..

Otrkart ja lieto IE šim testam - tad nezināmu iemeslu dēļ IE arī manai lapai piedomā visādas platākas atstarpes kur tās nav vajadzīgas, kautgan pikseļu skaits norādīts cits..

Otrkārt tavā html kodā nesapratu kuri mainīgie ir kuri... :D ja tāds tiešām ir kods, tad nekur talu netiksi! :)

Edit - laikam sapratu tavu kludu, tur nav vainojams laikam browseris, bet gan stuuros saliktaas bildes! :) Protams - ja bilde ir liela pec malam cik ir, un iebazta starp DIV-iem, div paklausies bildes izmeram! :)

Image

Ja gribi šaurākas malas, tad nāksies tos stūra gleznojumus samazināt! :)
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

User avatar
ActiveFrost
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2
Pievienojies: 10 Mar 2009, 04:27
Reputācija: 0
Atrodas: Rīga

Post no ActiveFrost » 10 Mar 2009, 04:42

Aldis wrote:Otrkart ja lieto IE šim testam - tad nezināmu iemeslu dēļ IE arī manai lapai piedomā visādas platākas atstarpes kur tās nav vajadzīgas, kautgan pikseļu skaits norādīts cits..
Par IE vispār labāk neizteikties ! Pāris nedēļas atpakaļ, uzrāvos uz vienu pamatīgu Mr. Bug.
Uzliekot zaļu krāsu kā background - Firefox rāda zaļu, IE rāda oranžu !

* +1 kādēļ neatbalstīt Billiju .. :win:
Keep your facts straight ..

Morpheus

Post no Morpheus » 10 Mar 2009, 05:22

Code: Select all

mage&#58; url&#40;"&#123;T_THEME_PATH&#125;/images/m
I gott a litle bit a questionnnnn, wtf is that? [(c) Limp Bizkit]

User avatar
linx
E-žurnālists
Atbildes: 624
Pievienojies: 27 Jūn 2008, 12:10
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no linx » 10 Mar 2009, 12:13

1) Atbalsta negatīvas vērtības, pats liku savam webam, jo banneris un logo bija noslīdējuši pārāk zemu.
2) Ar IE bija un būs čakarēšanās.. uzlieku banneri webā, pielīdzinu lai normāli atrodas no abām malām.. uz FF un Safari ir ok, bet uz IE mans banneris lidoja kkur lapas sānos :D

User avatar
azazul
Vecākais lietotājs
Atbildes: 706
Pievienojies: 24 Mar 2007, 18:18
Reputācija: 0

Post no azazul » 10 Mar 2009, 16:54

ActiveFrost tu kaut apskatījies cik veca šitā tēma ir ?
Domā ka kādam tas vispār ir vēl aktuāli ?

Vai arītu nepamanīji, ka te pie tava nika postu skaitu nerāda ...
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]

User avatar
Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Reputācija: 0
Atrodas: LV

Post no Aldis » 10 Mar 2009, 18:10

azazul aktuāli jau nebija ienākt un bubināt - jo ne jau viens cilveeks turpinaaja postot ;p tad locko nost postu... pratigakais...
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

kaqp
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 545
Pievienojies: 13 Aug 2007, 20:08
Reputācija: 0

Post no kaqp » 11 Mar 2009, 08:30

manuprāt IE6 visi divi sākas no 20px in augstāk

User avatar
QueenZ
E-žurnālists
Atbildes: 744
Pievienojies: 10 Sep 2007, 19:47
Reputācija: 0
Atrodas: Rīga/Penkule

Post no QueenZ » 11 Mar 2009, 17:25

DaGreivis, kaapeec tik slikta anglju valoda? Palasot announcementus baigi var maniit..
[imgl]http://www.max-tv.be/img/logo/977.jpg[/imgl]

http://www.977music.com/

Pievienot atbildi

Return to “Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js)”