M79 piegāde dārgāka, diskusija par tehnikas iegādi
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
M79 piegāde dārgāka, diskusija par tehnikas iegādi
Tātad sanāca viena nepatīkama lieta ar m79.lv. Pasūtīju nokomplektētu datoru klientam.
pasūtījuma summa 241.64 Ls
piegādes izmaksas 5.99 Ls
kopā apmaksai 247.63 Ls
Ok viss ir kārtībā un esmu apmierināts.
Klientam pasaku gala summu 247,63 Ls, nauda jau iedota, gaidu preci. Te pēkšņi pazvana no m79 un saka, ka svars tam visam ir pa lielu un piegāde sanāk kopā 10 Ls.
Beigu beigās dabonu vēl šķirties no pāris latiem, no sava maka, līdz ar to peļņa par darbu arī sanāk nedaudz mazāk.
Tagad tiem kas gribēs pasūtīt piemēram nokomplektētu datoru, vēl kādu monitoru klāt, varēs rēķināties ar vēl 10 Ls pasta izdevumiem.
Atceros, kā labos laikos tādu pašu datorkomplektu sanāca dabot vēl par 2,99. Respektīvi neilgā laika posmā piegādes cena ir ļoti celusies, šajā gadījumā 3 kāršojusies.
Ok saprotu, viņiem ar jāēd, bet lieta ir pa visam kur citur, ja es samaksu par preci būtu veicis caur pārskaitījumu, ko tad?
Vismaz nākošo reizi būs jāpadomā, vai to pašu preci ņemt no Rīgas, vai tomēr samaksāt nedaudz dārgāk un saņemt to pašu te pat uz vietas, jo reāli arī no tā m79.lv pasūtot kaut ko, garantija vienmēr notiks Rīgā, tātad piemēram 2 gadu laikā, ja nu kaut kas notiek, tad reāli vēl varam rēķināt ceļa izdevumus līdz Rīgai un atpakaļ.
Tātad ko Jūs par to visu domājiet. Kā labāk darīt pie esošās situācijas, ņemt te pat uz vietas no vietējiem, vai tomēr ņemt no tiem pašiem interneta veikaliem (Protams, ja preces ir dabonamas gan uz vietas, gan arī caur netu).
pasūtījuma summa 241.64 Ls
piegādes izmaksas 5.99 Ls
kopā apmaksai 247.63 Ls
Ok viss ir kārtībā un esmu apmierināts.
Klientam pasaku gala summu 247,63 Ls, nauda jau iedota, gaidu preci. Te pēkšņi pazvana no m79 un saka, ka svars tam visam ir pa lielu un piegāde sanāk kopā 10 Ls.
Beigu beigās dabonu vēl šķirties no pāris latiem, no sava maka, līdz ar to peļņa par darbu arī sanāk nedaudz mazāk.
Tagad tiem kas gribēs pasūtīt piemēram nokomplektētu datoru, vēl kādu monitoru klāt, varēs rēķināties ar vēl 10 Ls pasta izdevumiem.
Atceros, kā labos laikos tādu pašu datorkomplektu sanāca dabot vēl par 2,99. Respektīvi neilgā laika posmā piegādes cena ir ļoti celusies, šajā gadījumā 3 kāršojusies.
Ok saprotu, viņiem ar jāēd, bet lieta ir pa visam kur citur, ja es samaksu par preci būtu veicis caur pārskaitījumu, ko tad?
Vismaz nākošo reizi būs jāpadomā, vai to pašu preci ņemt no Rīgas, vai tomēr samaksāt nedaudz dārgāk un saņemt to pašu te pat uz vietas, jo reāli arī no tā m79.lv pasūtot kaut ko, garantija vienmēr notiks Rīgā, tātad piemēram 2 gadu laikā, ja nu kaut kas notiek, tad reāli vēl varam rēķināt ceļa izdevumus līdz Rīgai un atpakaļ.
Tātad ko Jūs par to visu domājiet. Kā labāk darīt pie esošās situācijas, ņemt te pat uz vietas no vietējiem, vai tomēr ņemt no tiem pašiem interneta veikaliem (Protams, ja preces ir dabonamas gan uz vietas, gan arī caur netu).
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
Ehh, redz, tur jau tā sistēma nedaudz kļudaina, ja tev uz e-pastu atnāk viena summa, tad ar to summu arī rēķinies, ko tu esi visu formu aizpildījis. Tas ka viņiem kaut kāda lapas nostūri rakstīts, ka 10 Ls, nevienam nesit, vot, ja iekš tā e-pasta, kas atnāk pēc formas aizpildīšanas būtu klāt teksts, ka PC sūtīšana maksā 10 Ls, viss būtu okey.
Š is vairāk ir tāds ieteikums, nevis pārmetums. Loģiski, ka pašam pircējam ir jāskatās visa pieejamā info.
Ok, turpinam diskuciju tālāk par to:
Š is vairāk ir tāds ieteikums, nevis pārmetums. Loģiski, ka pašam pircējam ir jāskatās visa pieejamā info.
Ok, turpinam diskuciju tālāk par to:
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
Es kādu laiku atpakaļ Xnetā pasūtīju Mp3 pleijeri
, kuru man piegādāja bezmaksas http://www.xnet.lv/info_pieg.php (Rīgā).
Preci atveda nakamajā dienā precīzi manis norādītajā laikā,
vienīgais kas man xnet.lv nepatīk ir tas, ka visām precēm ir ļoti augsti uzskrūvēta cena. :money: :suck:

Preci atveda nakamajā dienā precīzi manis norādītajā laikā,
- foxsk8
- Moderators
- memorex
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 836
- Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
- Atrodas: Latvia
Es ņemtu tāpat no rīgas, jo tās kaktu bodes liepājā arī garantijas gadijumā sūtīs preci uz rīgu, taka nekas ātrāks nesanāks, un ja komponente nodeg vai defektīva atnāk, nav jau visa kaste jāsūta atpakaļ! m79 ir ļoti zolīda garantija (tas tā piebildei). Es parasti pasūtu caur menedžeri un viņš nosauc arī gala summu utt. + skidons