Rekur mans brinums
Bišķīt piesārņots ar dokumentiem, bt gan jau ka bus jaiztira!

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
ganjau tu to nemaz negribētu redzētshady wrote:Š trunts par tiem konkurenti.doc, bet es gribētu palūgt foxsk8, lai parāda to, kas slēpjas zem faila: **dritvai kociņ**.JPEG???![]()
![]()
![]()
Link: http://bildites.lv/images/kdey2u9k49nvbz0x6va.jpg
Tēmas autors pajautāja ekrānkopiju - es parādiju. Netika jau jautātas pēc ekrāntapetes. Tas, ka man nav ekrāntapetes, nepadara sliktāku par citiem, kuriem ir ekrāntapete.memorex wrote:Loading ļoti oriģināls desktop? Pašam kauns nav rādīt?(Ok man darbā tāds pats, tikai ar melnu background)
Es ar brīnos kā var strādāt uz desktop kad acis žilbst no ikonām (jā zinu, kad pierod un atceras ikonas pozīciju, bet ko jūs darītu, ja es uzspiestu sort by name?samurajs wrote:Laikam vajadzēs taisīt citu tematu: "Kam ir visfunkcionālākais desktops?"
Š ite ir tādi eksemplāri, ka brīnos, kā uz tiem vispār var strādāt?
grisha: visu cieņu, bet pret LV valodu labāk nestājies, tad tevi apliks no galvas līdz kājam! Man lielākā daļa softa latviski un nav nekādu problēmu. Cienīsim savu valsti un valodu! RUS nelietoju.grisha wrote:Ui, Samuraj, kaa vari taas LV versijas kasteem paciest? Tas ir veel trakaak nekaa RU valoda... .