Notepad Jaunumu un Rakstu politika
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Notepad Jaunumu un Rakstu politika
Š eit runājam par IT ziņām un rakstiem. Salīdzinām ar Boot, Datuvi, Zparks utt. Kritizējam, slavējam, iesakām!

- krisis32
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 568
- Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
- Atrodas: jurmala
Nu domaju ka apmeram visis stradajaiet viena limeni! Ir redzeti ka biezi citur ka peim: Datuve paradas notepad raksti un otradi! Zell ka kopejam vienu otru rakstu!
Vaig lai mums ir savs un nav ko kopet!
Nesaprotu kadelj citos mazak zinamos IT saitos aizliets labais klikskis! Tas jau neko nemaina.. iezimejam un spiezam pa pogam - crtl+c
Vaig lai mums ir savs un nav ko kopet!
Nesaprotu kadelj citos mazak zinamos IT saitos aizliets labais klikskis! Tas jau neko nemaina.. iezimejam un spiezam pa pogam - crtl+c
- Morpheus
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
Nu gan jūs visi laižat garām... 
krisis32: 1. Neesmu redzējis te nevienu kopētu rakstu (tā pat kā citos portālos notepad.lv rakstus (izņemot tos kas citē: Decoder.lv utml.)) 2. Ja piemēram intel izlaiž jaunu procesoru tas nozīmē ka tikai Zparks drīkst par to rakstīt? Ja ir raksts par vienu tēmu tas nenozīmē ka viņš ir kopēts..
Loading: Vai tad tas ka te viss notiek uz brīvprātības principa nav labāk?
RicoPico: Es gan te rakstus redzu bieži (ne mazāk bieži kā citos portālos) un neredzu nevienu atlasītu no citiem portāliem.
Morpheus: +1 par samuraja čaklumu.
P.S. Š is ir 33333 posts :0 (nejauši ieraudzīju).
krisis32: 1. Neesmu redzējis te nevienu kopētu rakstu (tā pat kā citos portālos notepad.lv rakstus (izņemot tos kas citē: Decoder.lv utml.)) 2. Ja piemēram intel izlaiž jaunu procesoru tas nozīmē ka tikai Zparks drīkst par to rakstīt? Ja ir raksts par vienu tēmu tas nenozīmē ka viņš ir kopēts..
Loading: Vai tad tas ka te viss notiek uz brīvprātības principa nav labāk?
RicoPico: Es gan te rakstus redzu bieži (ne mazāk bieži kā citos portālos) un neredzu nevienu atlasītu no citiem portāliem.
Morpheus: +1 par samuraja čaklumu.
P.S. Š is ir 33333 posts :0 (nejauši ieraudzīju).
- Morpheus
- elvisburdajs
- E-žurnālists
RicoPico: Tu mani pārprati.
Es padomāju ka tu to rakstu izlasi biji iedomājies kā labākā satura kopēšanu no citiem portāliem.
Ar to es arī krisis32 gribēju pateikt ka ne paša izgudrojums. :duno:Ja piemēram intel izlaiž jaunu procesoru tas nozīmē ka tikai Zparks drīkst par to rakstīt? Ja ir raksts par vienu tēmu tas nenozīmē ka viņš ir kopēts..
Es padomāju ka tu to rakstu izlasi biji iedomājies kā labākā satura kopēšanu no citiem portāliem.
Last edited by elvisburdajs on 12 Mar 2009, 13:03, edited 1 time in total.
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Informācijai: Notepad raksti/ziņas nekad netiek pārkopēti no jebkāda LV IT portāla. Protams, gadās, ka apmēram vienādi raksti parādās vienlaikus (jo ziņas paliek ziņas, tās ir visiem vienas!). Katrā ziņā copy-paste no citiem portāliem personīgi nekad nepraktizēju. Izņēmums - paretam firmu aģentūru piegādātie materiāli.

- elvisburdajs
- E-žurnālists
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Visu cieņu samurajam. Pag pag, visi LV portāli kā viens info ņem no ārzemēm, kā un kurš to pamana un cik ātri, tas ir atkal cits jautājums, plus katrs rakstu autors domā savādāk, piemēram viens portāls domā, šī ziņa ir mazvērtīga, otrs atkal domā, ka ziņa ir laba un to vienkārši atstāsta ar saviem vārdiem, kaut ko pārtūlko un tas arī ir viss.
Vot ziņas ir ziņas, bet raksti ir raksti.
Ok, ja mums būtu labs sponsors, kas varētu visiem rakstu autoriem maksāt algu, kaut kā finansiāli atbalstīt, bet šeit viss notiekās uz free padarīšanu, tāpēc es uzskatu, ka Notepad.lv līdz ar to ir labāks par citiem, jo spēj turēt līdzi lielajiem naudas makiem.
P.S. Kam naudas, tam varas un slava. Tā tas ir bijis, ir un būs.
No konkurentiem es personīgi atbalstu zparks.lv, viņiem savā ziņā ir līdzīga domāšana, ir pašiem savs raidījums: Nākotnes parks.
P.S. Cik nu pats esmu dzirdējis, zparks.lv cilvēki nevar ciest boot.lv darboņus. Bet nu tas tā, nav mana darīšana.
Plus vēl šeit daudziem ir tāds zaļš niks, gudri izteikties jau var visi, bet nu kādu rakstu arī no Jums vajadzētu, protams, ja Jums rūp, lai notepad.lv būtu vēl labāks un interesantāks gan Jums pašiem, gan arī citiem portāla apmeklētājiem.
Vot ziņas ir ziņas, bet raksti ir raksti.
Ok, ja mums būtu labs sponsors, kas varētu visiem rakstu autoriem maksāt algu, kaut kā finansiāli atbalstīt, bet šeit viss notiekās uz free padarīšanu, tāpēc es uzskatu, ka Notepad.lv līdz ar to ir labāks par citiem, jo spēj turēt līdzi lielajiem naudas makiem.
P.S. Kam naudas, tam varas un slava. Tā tas ir bijis, ir un būs.
No konkurentiem es personīgi atbalstu zparks.lv, viņiem savā ziņā ir līdzīga domāšana, ir pašiem savs raidījums: Nākotnes parks.
P.S. Cik nu pats esmu dzirdējis, zparks.lv cilvēki nevar ciest boot.lv darboņus. Bet nu tas tā, nav mana darīšana.
Plus vēl šeit daudziem ir tāds zaļš niks, gudri izteikties jau var visi, bet nu kādu rakstu arī no Jums vajadzētu, protams, ja Jums rūp, lai notepad.lv būtu vēl labāks un interesantāks gan Jums pašiem, gan arī citiem portāla apmeklētājiem.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Janhouse
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 160
- Pievienojies: 12 Mar 2009, 18:47
Manuprāt, Notepad.lv raksti ir interesantāki par tiem, kurus raksta Boot, Datuve u.c. Malači!
Notepad.lv atradu caur TVNET. Biju pārsteigts, ka jau agrāk nezināju par šī portāla esamību.
Vienīgais, kas man liekas tāds ne pārāk ērts ir dzinis. Nespēju samierināties ar phpBB kā bāzi.
Piekrītu e.j. par boot.lv.
Samurajs malacis, veiksmi!
Notepad.lv atradu caur TVNET. Biju pārsteigts, ka jau agrāk nezināju par šī portāla esamību.
Vienīgais, kas man liekas tāds ne pārāk ērts ir dzinis. Nespēju samierināties ar phpBB kā bāzi.
Piekrītu e.j. par boot.lv.
Samurajs malacis, veiksmi!
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
Neviens raksts nav pārkopēts no cita portāla (copy/paste). Ja kāds to ir izdarījis, tad lūdzu linku studijā un darītājam tiks piemērots ļoti smags soda mērs.
ja kāds ko nocitē iekš foruma, lai ko apspriestu, tad tas vēl savādāk, bet tas nav raksts. Lai gan nav vēlams tā darīt, labāk iemest linku un nocitēt svarīgo rindkopu.
ja kāds kopē rakstus no mums, tad būšu priecīgs ieraudzīt linkus, lai nokauninātu to darītājus.
Un kādēļ nevar rakstīt pa vienu un to pašu? Viens portāls uzraksta par jaunu OS, cits par revolūciju datora arhitektūrā, cits vēl kaut ko. Un, ja mēs neesam paspējuši pirmie, tad sanāk, ka mums nevajag rakstīt? Vai rakstīt par jaunu kartupeļu sugu? (gan jau arī to kāds dārzkopības saits būs paspējis jau uzrakstīt)
Manuprāt, ļoti daudziem cilvēkiem nav laika sēdēt visu dienu pie datora un lasīt visus iespējamos portālus gan Latvijā, gan ārzemēs. Es, piemēram, parasti palasi tikai notepadu un viss, tas kas tur ir rakstīts, to arī zinu. Pa retam, kad garīgais un laiks, tad iečekoju arī savu RSS.
ja kāds ko nocitē iekš foruma, lai ko apspriestu, tad tas vēl savādāk, bet tas nav raksts. Lai gan nav vēlams tā darīt, labāk iemest linku un nocitēt svarīgo rindkopu.
ja kāds kopē rakstus no mums, tad būšu priecīgs ieraudzīt linkus, lai nokauninātu to darītājus.
Un kādēļ nevar rakstīt pa vienu un to pašu? Viens portāls uzraksta par jaunu OS, cits par revolūciju datora arhitektūrā, cits vēl kaut ko. Un, ja mēs neesam paspējuši pirmie, tad sanāk, ka mums nevajag rakstīt? Vai rakstīt par jaunu kartupeļu sugu? (gan jau arī to kāds dārzkopības saits būs paspējis jau uzrakstīt)
Manuprāt, ļoti daudziem cilvēkiem nav laika sēdēt visu dienu pie datora un lasīt visus iespējamos portālus gan Latvijā, gan ārzemēs. Es, piemēram, parasti palasi tikai notepadu un viss, tas kas tur ir rakstīts, to arī zinu. Pa retam, kad garīgais un laiks, tad iečekoju arī savu RSS.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- rihardsss
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 294
- Pievienojies: 22 Feb 2009, 23:51
Īstenībā es arī par notepad uzzināju datuvē.
Īpaši ilgi tur vēl nepabiju, kad sapratu, ka tur visi ir ļoti kašķīgi, forumā absolūtā cenzūra, rakstu komentāros pilnīga vārda brīvība - vai objektīvs/subjektīvs viedoklis vai lamu vārdi- tas vienalga, viss ok. Nu bet šeit ir daudz patīkamāk, kvalitatīvāka informācija.
- elvisburdajs
- E-žurnālists
lasu tikai notepad 
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens
Man liekas, ka šeit kvalitātei jābūt mazliet augstākai. Redzi, šeit viss notiek uz cilvēku entuziasmu. Š eit raksta cilvēki, kuriem patīk un to māk. Bet datuvē par to saņem. Kautkāds M. atnāk, padomā:
"O, nauda par brīvo! Kautko samudrīšu un esmu bagāts! Redz, cik vienkārši!"
(protams, kvalitāte nekāda...) :win: :hmz: :money:
"O, nauda par brīvo! Kautko samudrīšu un esmu bagāts! Redz, cik vienkārši!"
(protams, kvalitāte nekāda...) :win: :hmz: :money:
- elvisburdajs
- E-žurnālists
Agrāk Datuvē bija pat ļoti kvalitatīvi raksti, bet vēlāk sākās panīkums un rakstu vispār tik pat kā nebija. Tad ieradās Aigars Ievins, no kura bija vismaz 2 ziņas dienā (kvalitatīvas un bez drukas kļūdām), bet tā vairs nebija datuve ar pamācošajiem rakstiem utt. Tagad vispār bail skatīties dizains nomainīts, serveris lago, kāda 1 ziņa divās dienās, tā pati ar kļūdām un pavirši iztulkota, lielākā daļa tautas ir aizgājusi, admini nepamatoti dzēš komentārus, dzēš lietotājus kas pat ir ieguldījuši savu darbu Datuvē un ja kāds ko uzprasa izliekas ka ir miruši.
Zparks vairs sen nav manā ikdienas apmeklējumu sarakstā. Tur pietiek vienreiz pa nedēļu iegriezties lai saprastu, ka reklāmraksti ir topā.
Raidījums labs bet ne lapa.
Boot- viņiem maksā un tas ir viņu darbs- rakstīt.
Datuve- ik pa laikam uzpeld kaut kas kvalitatīvs un labs
kakao- ārpus konkurences
xlab- jauns projekts paredzēt linux iesācējiem
mans blogs- atpaliek pat no zparka
:D:D
Raidījums labs bet ne lapa.
Boot- viņiem maksā un tas ir viņu darbs- rakstīt.
Datuve- ik pa laikam uzpeld kaut kas kvalitatīvs un labs
kakao- ārpus konkurences
xlab- jauns projekts paredzēt linux iesācējiem
mans blogs- atpaliek pat no zparka
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!