Include no remote

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Include no remote

Post no archeens » 13 Mar 2009, 12:04

sveiki, kāds varētu būt alternatīvs variants include iespējais no remote, jo hostings ir liedzis tādu ispēju drošības pasākumu dēļ

ir iespējams parastais include no local: include('fails.php');

bet ar: include('http://www.xxx.fails.php'); neiet

ir kādi alternatīvi varianti kā includot?

paldies
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 13 Mar 2009, 12:26

Code: Select all

eval(file_get_contents('http://www.xxx.fails.php'));
Š itā nevar?
Patiesībā no tā ārējā faila tu PHP kodu vienalga droši vien nedabūsi ārā, tāpēc tas "eval" laikam ir lieks.

User avatar
azazul
Vecākais lietotājs
Atbildes: 706
Pievienojies: 24 Mar 2007, 18:18
Reputācija: 0

Post no azazul » 13 Mar 2009, 12:32

Neviens tev neko tur neliedz. Tā tas vienkārši nedarbosies.
Ja tu nolasi php failu no webservera, tad tas tiek interpretēts (tu labākajā gadījumā saņ emsi HTML).

Š itā ir kārtējā tēma no sērijas "kā novilkt PHP sourci".
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]

archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no archeens » 13 Mar 2009, 12:40

nu man ir nepieciešams no cita servera nevis no local, icludot iekš weba, tāpēc mna to vajag. man vajag reālus ieteikumus kā to var izdarīt. :)
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 13 Mar 2009, 12:49

Kā jau teica, PHP kodu tu ārā no servera nedabūsi, ja vien servera īpašnieks no speciāli nevēlas (piemēram, nav PHP atbalsta uz otra servera).
Savukārt noģenerēto HTML var dabūt, kā jau es minēju, ar file_get_contents() vai file()

Morpheus

Post no Morpheus » 13 Mar 2009, 12:58

vispirms pasaki ko tev vajag includot - PHP kodu vai kkādu .txt vai .html . Ja domā inklūdot PHP , kā jau augstāk mineja, tu to neizdarīsi. risinajums ir saglabat uz tā otra servera failu ka .txt vai dat un nobāzt lai neviens neatrod, pec tam iekļaut caur url open (ja atļauta tada funkcija tev tur) un saglabat temp failā. Savādāk nekā ;)
Princips:

Code: Select all

$fails = fopen("http://ljaljalja.com/fails.txt", "r");  //// paņemam failu no kautkurienes
$act = fread($fails);                                          //// Lasam
$tempfile = "temp.php";                                   //// Pagaidu php fails
$act2= fopen($tempfile,"r+");                                         //// Atveram pagaidu failu

fputs($act2,$act);                                            //// Iedrukājam no attalināta hosta panjemto info
fclose($act2);                                                  //// Aizveram failu

include_once"temp.php";                                  ////Inkludojam


Nu kkā tā....

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 13 Mar 2009, 13:00

Morpheus wrote:risinajums ir saglabat uz tā otra servera failu ka .txt vai dat un nobāzt lai neviens neatrod
Bet no tā jau tad nav pilnīgi nekāda jēga. Tad kāda starpība, vai tas fails glabājas uz cita servera, vai uz šī paša? Cita servera failu sistēmai utt jau vienalga tā klāt tikt nevarēs.

Morpheus

Post no Morpheus » 13 Mar 2009, 13:10

Drono, ja bet es jau nezinu ko viņš no turienes grib ņemt :D mok vnk lielu teksta failu kuru mazās hosta vietas dēļ nevar likt uz sava :D da hwz tak miljons iespēju tur ko viņš grib, bet nu nevar jau pateikt :D

archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no archeens » 13 Mar 2009, 13:21

reāli man vajag includot php failu šādu http://katalogs.wc3.lv/online-offline.php
kurš izvada jau informāciju no cita servera. txt fails man nederēs ;/
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 13 Mar 2009, 14:38

Un tad neviens no šeit minētajiem paņēmieniem neder? Ne ar file_get_contents(), ne readfile() ne fopen() ?

Morpheus

Post no Morpheus » 13 Mar 2009, 14:46

Code: Select all

<iframe></iframe>
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no archeens » 13 Mar 2009, 15:03

drono wrote:Un tad neviens no šeit minētajiem paņēmieniem neder? Ne ar file_get_contents(), ne readfile() ne fopen() ?
Diemžēl neviens no variantiem nepalīdzēja :( Bet paldies
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 13 Mar 2009, 15:08

Serverim varbūt ir bloķēti visi izejošie savienojumi. Tad jau vienīgā iespēja tiešām ir <iframe>

archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no archeens » 13 Mar 2009, 15:12

Kā pareizi noformēt to iframe? sabojā man kodu.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

User avatar
drono
Lietpratējs
Atbildes: 706
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:59
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no drono » 13 Mar 2009, 15:15


archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Post no archeens » 13 Mar 2009, 15:30

diemžēl iframes man galīgi garām sanāk :( laikam nāksies prasīt padomu garmtechim.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

Morpheus

Post no Morpheus » 13 Mar 2009, 17:44

Code: Select all


<iframe> ////aizvāc skavu ">" tikai pēc iframe, te code kko vāc prom nezkapēc
src=°adrese°
width="platums"
height="augstums"
style="border&#58; 0px;"
>
Kas tas par tādu browseru ja nerāda iframe? &#58;o
</iframe>
Tā vot i ņem un formē :D

User avatar
azazul
Vecākais lietotājs
Atbildes: 706
Pievienojies: 24 Mar 2007, 18:18
Reputācija: 0

Post no azazul » 13 Mar 2009, 18:03

Kas tas par **dritvai kociņ** atkal ?!?!

kods : http://pastie.org/415311
tests : http://innonesen.se/example/php/external/index.php

kauns jums visiem nav ? :suck:
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]

Morpheus

Post no Morpheus » 13 Mar 2009, 18:46

azazul wrote:Kas tas par **dritvai kociņ** atkal ?!?!

kods : http://pastie.org/415311
tests : http://innonesen.se/example/php/external/index.php

kauns jums visiem nav ? :suck:
simt punkti garantē ka ies uz free hosta? :D :D :D anyway, tavs piemērs čota nestrādā :D :D

User avatar
azazul
Vecākais lietotājs
Atbildes: 706
Pievienojies: 24 Mar 2007, 18:18
Reputācija: 0

Post no azazul » 13 Mar 2009, 18:59

Kā izpaužas "nestrādā" ?
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]

Morpheus

Post no Morpheus » 13 Mar 2009, 19:16

Code: Select all

Array
&#40;
    &#91;0&#93; => Online
    &#91;1&#93; => server.wc3.lv
&#41;
Domā ja viņš nezin kā noformēt iframe tad zinās kā šito parveidot datos? :D :D

Pievienot atbildi

Return to “Web veidošana un problēmas”