Nevaru vairs piekļūt savai mājas lapai, ievadot IP adresi
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- RockstaR
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 57
- Pievienojies: 14 Mar 2009, 21:12
- Reputācija: 0
- Atrodas: Latvija, Lielvārde
Nevaru vairs piekļūt savai mājas lapai, ievadot IP adresi
Piedodat, ja nav īstajā vietā vai nav labs tēmas nosuakums, bet liekas, ka ir labi.
Tā ejam pie lietas. Man visu laiku gāja mana mājaslapa. Kompī ir appserv un rūteris, visi porti atvērti. Mājaslapas iet. Te pēkšņi, vakar, veru vaļā un prasa ielogoties k-kur. Citēju: "The site says Dreambox". Es to dreambox neesmu licis (pat nezinu kā), bet visu laiku prasa. Kad eju ar IP un domēnu, bet ievadot localhost iet. Ja rakstuu savu web:
IP/radio rāda error 404: not found, ja tikai ip, prasa ielogoties. Kāpēc neiet un kā izlabot? Rūterim nav nevainas un viss iet ideāli.
Paldies jau iepriekš!
Tā ejam pie lietas. Man visu laiku gāja mana mājaslapa. Kompī ir appserv un rūteris, visi porti atvērti. Mājaslapas iet. Te pēkšņi, vakar, veru vaļā un prasa ielogoties k-kur. Citēju: "The site says Dreambox". Es to dreambox neesmu licis (pat nezinu kā), bet visu laiku prasa. Kad eju ar IP un domēnu, bet ievadot localhost iet. Ja rakstuu savu web:
IP/radio rāda error 404: not found, ja tikai ip, prasa ielogoties. Kāpēc neiet un kā izlabot? Rūterim nav nevainas un viss iet ideāli.
Paldies jau iepriekš!
IP adrese nav dinamiskā? Varbūt tā ir nomainījusies? Varbūt tu slēdzies pie kāda cita.
Savu IP apskaties http://whatismyip.com
Dreambox jau ir atsevišķa kaste. Ja tev tāda nav, tad tur neko nevar uzlikt.
Savu IP apskaties http://whatismyip.com
Dreambox jau ir atsevišķa kaste. Ja tev tāda nav, tad tur neko nevar uzlikt.
Un kas notiek kad http://127.0.0.1 atver ?
Varbūt kāds tavu bundžu atlauzis .. nebrīnītos.
Varbūt kāds tavu bundžu atlauzis .. nebrīnītos.
[font=9]"Begging for a line drawn in the sand to separate the prophets from the men" - Rishloo[/font]
Iespeejams kompii ir mainiijusies IP adrese. Ja uzturi serveri, tad ar kompii raksti statiskaas IP adreses, attieciigi, kaadas ir lokaalajaa tiiklaa.
PAgaidaam probleemu var atrisinaat nomaino ruuterii IP adresi, ieksh portu forvardaacijas.
Pienjemu ka izmanto WinXP, Start>run>ieraksti cmd>atveershies konsole>ieraksti ipconfig . Ieraudziisi sava kompja IP adresi, ruuterii boteikti buus cita IP adrese.
Tomeer labaak izmantot statisko IP adresi kompii.
P.S. VIss liecina ka tev tomeer ir dreambox, vai kas ljoti liidziigs . Nu ja skaties TV ar medus paliidziibu, tad tev ir.
PAgaidaam probleemu var atrisinaat nomaino ruuterii IP adresi, ieksh portu forvardaacijas.
Pienjemu ka izmanto WinXP, Start>run>ieraksti cmd>atveershies konsole>ieraksti ipconfig . Ieraudziisi sava kompja IP adresi, ruuterii boteikti buus cita IP adrese.
Tomeer labaak izmantot statisko IP adresi kompii.
P.S. VIss liecina ka tev tomeer ir dreambox, vai kas ljoti liidziigs . Nu ja skaties TV ar medus paliidziibu, tad tev ir.
- RockstaR
- Reģistrēts lietotājs
eu vecīt paldies .. konjaks no manis
.. es jau skatījos tur vakar un šodien bet nepiešarīju
man izrādās tiešām cita ip bet drese nebija mainījusies jau ļoti sen..
tg šitāda:
http://5.168.70.244/
man izrādās tiešām cita ip bet drese nebija mainījusies jau ļoti sen..
tg šitāda:
http://5.168.70.244/
Hmm, taapeec es domaaju kaapec ir tada diivaina IP adrese. Neesmu dziivee gramstiijies gar hamachi, taadas diivainiibas nav bijushas vajadziigas.Bet ja taads ar ir, tad vinju niicini aaraa.
Stulba doma, bet ja tev nav dreambox, tad kaadam no taviem pazinjaam iespeejams ir, ar kuriem seedi kopeejaa tiiklaa caur to habarberu.
Stulba doma, bet ja tev nav dreambox, tad kaadam no taviem pazinjaam iespeejams ir, ar kuriem seedi kopeejaa tiiklaa caur to habarberu.
- RockstaR
- Reģistrēts lietotājs
nesēžu..
man ir satelīts pie rūtera.. un mans pc..
izmetu visus iespējamos hamachi..jau iepriekš biju dzēsis bet ne pilnģi tg cmd>ipconfig ip rāda 192.168.1.103 ..
zinu ka tā ir lcoalhost tikai pēde'jais cipars mainaš bet nah nav normāla ip adrese?
edit: eju network places properties.. hamachi vairs nav bet pie lcoal are connection atveru tad paņemu tcp/ip properties un tur ir automātiskais a nav jābūt savadītām ip adresēm?
man ir satelīts pie rūtera.. un mans pc..
izmetu visus iespējamos hamachi..jau iepriekš biju dzēsis bet ne pilnģi tg cmd>ipconfig ip rāda 192.168.1.103 ..
zinu ka tā ir lcoalhost tikai pēde'jais cipars mainaš bet nah nav normāla ip adrese?
edit: eju network places properties.. hamachi vairs nav bet pie lcoal are connection atveru tad paņemu tcp/ip properties un tur ir automātiskais a nav jābūt savadītām ip adresēm?
Nelasīju tavu tēmu, tāpēc iespējams atbildu ko nepareizi, bet, ja vēlies "normālu" IP adresi, tad samaksā par reālu IP adresi savam provaiderim. Otrs veids ir neslēgt laukā rūteri, bet nu, manuprāt, greizs risinājums. Trešais risinājums - savu mājas lapu turēt uz cita hosta.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
Kompii ieraksti ar roku IP adresi, subnetu un gateway. Apsties ruuterii, kaadas IP adreses shis dala kaa DHCP serveris. Ja, piem. no 192.168.1.100-192.168.1.200 , tad panjem, piemeeram kompim 192.168.1.10, tik neuzliec taadu pashu kaa ruuterim. Peec tam ruuterii nofovardee 80 portu uz savu kompja IP adresi. Ja ruuterim buus publiskaa IP adrese, tad ar pamataa lapai jaabut pieejamai no aarpasaules. Protams, ja kompii ir iesleegts Firewall, tad uzliec excpetion prieksh web servisa.
Mjaa, tagad es ar neko nesaprotu, kur probleema. Sheit tu raksti ka vairs nav shii IP adrese, naakoshajaa postaa Tu raksti ka tev ir taapati IP adrese. Kur tad tev beigaas ir probleema?RockstaR wrote:jūs īsti nesaprotat manu problēmu... grisha varbūt.. tagad neiet runa tikai par mājaslapu un rūteris visu laiku ir ieslēgts.. man bija normāla IP adrese.. 78.84.139.246 bet tagad vairs nav..