Elektrons Liepājā Atsauksmes

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

archeens
E-žurnālists
Atbildes: 443
Pievienojies: 11 Jan 2008, 00:09
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja

Elektrons Liepājā Atsauksmes

Post no archeens » 17 Mar 2009, 11:20

Sveiki, vai kāds no liepājniekiem šeit ir ievilcis elektrona internetu, vēlētos noskaidrot kādas atsaukmes par viņu, runa iet tieši par optiskajiem pieslēgumiem.

Š odien zvanīju, lai noskaidrotu vai var ievilkt, bet man ir jāiet uz kantori un jāraksta iesniegums, lai tehniķis nāk apskatīties (tas man nepatika, šijos laikos iet kkur rakstīt iesniegumu, tagad tak laiki kad jānāk pretīm klientiem), cits nekas neatliek iešu rakstīt iesniegumu, + vēl runāju ar diviem cilvēkiem pa telefonu abi bija krievu cilvēki, tas arī drusku nepatīk, bet nēsmu jau nekāds nacists :D

Tātad vai ir kādas atsaukmes par optisko interneti, ko piedāvā elektrons.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 11:22

Elektronam supports ir ļoti "maigi" izsakoties stulbs. Tas nu ir fakts, viss jājiet uz kantori kārtot. Pašam ir bijis elektrons, stabilitāte ir ok, bet nu viss pārējais ir galīgi garām.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 11:25

foxsk8 wrote:Elektronam supports ir ļoti "maigi" izsakoties stulbs. Tas nu ir fakts, viss jājiet uz kantori kārtot. Pašam ir bijis elektrons, stabilitāte ir ok, bet nu viss pārējais ir galīgi garām.
Bet tev jau noteikti nebija optiskais, tas tik nesen parādījies piedāvājumā.

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 17 Mar 2009, 11:39

Tas ir vēl padomijas laiku kantoris, ierēdņi - vecie birokrātiskie krievi, kuri nemāk pārkārtoties :D Katrā gadījumā Elektrons darbu padara godam, par viņu netu un KTV sūdzības praktiski nav dzirdētas.
Ja vajag serverītim, tad ideāls up-ātrums viņiem. Citur tādu nedabūt.
Image

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 11:41

Pats sēžu uz Ostkom optisko, taka esmu nedaudz vīlies iekš viņu piedāvājuma, nets pazūd sistemātiski katru nakti uz pāris stundām, cik nu esmu dzirdējis, laikam Liepājā daži provaideri krīzes laikā apvienošoties. Baumo, ka ezernet arī iet uz grunti, tāpēc labāk nedaudz nogaidi, varbūt izveidojas kādas akcijas "krīzes" piedāvājumi.

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 11:41

samurajs wrote:Tas ir vēl padomijas laiku kantoris, ierēdņi - vecie birokrātiskie krievi, kuri nemāk pārkārtoties :D Katrā gadījumā Elektrons darbu padara godam, par viņu netu un KTV sūdzības praktiski nav dzirdētas.
Ja vajag serverītim, tad ideāls up-ātrums viņiem. Citur tādu nedabūt.
Jā tieši dēļ UP es vēlētos, bet redzēs vai dzīvojot ezerkrastā 2 privātmājā man varēs ievilkt.
Ezernets man atteica.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 11:42

Atteica tāpēc, ka iet uz burbuli, tagad baumas sāk nedaudz apstiprināties.

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 11:43

foxsk8 wrote:Atteica tāpēc, ka iet uz burbuli, tagad baumas sāk nedaudz apstiprināties.
bet reāli es domāju, ka atteica, jo jāvelk kāds gabaliņš kabeli no 5stāvenes :D
Nav jau izdevīgi vienam cilvēkam izvilkt.

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 17 Mar 2009, 11:49

Ezernets nekad nav ņemts nopietni. Kabatas kantoris.
Image

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 11:55

Š odien brīvdiena, bet laiks ir draņķīgs, ja lietus pierimsies tad aiziešu uz kantori vēlāk. Cik es zinu viņš pretīm pablo?

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 17 Mar 2009, 11:58

Pumpura iela 7, tas ir pāris mājas no kino Balle uz ezera pusi. Viņu veikala sētā sanāk.
Image

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 12:00

samurajs wrote:Pumpura iela 7, tas ir pāris mājas no kino Balle uz ezera pusi. Viņu veikala sētā sanāk.
Paldies, pēctam kad būšu apmeklējis uzrakstīšu kā man gāja :D

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 13:43

Tik rēķinies, ka viņiem rēķinu sistēma ir totāli sačakarēta, aiziesi pieslēgsi pus mēnesī, tev rēķins visu laiku nāks pa 40 Ls, bet reāli būs jāmaksā tikai cik nu tev tur sanāks. Plus, kad gribēsi atslēgt netu, būs jamaksā baigās summas, man bija parastais nets, beigās man pa 1 metru RJ-45 kabeli, gribēja 2 Ls :D

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 13:51

foxsk8 wrote:Tik rēķinies, ka viņiem rēķinu sistēma ir totāli sačakarēta, aiziesi pieslēgsi pus mēnesī, tev rēķins visu laiku nāks pa 40 Ls, bet reāli būs jāmaksā tikai cik nu tev tur sanāks. Plus, kad gribēsi atslēgt netu, būs jamaksā baigās summas, man bija parastais nets, beigās man pa 1 metru RJ-45 kabeli, gribēja 2 Ls :D
Es visu noskaidrošu precīzi, negribēšu iegrābties. RJ man pilna māja ir :D

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 18:13

vārdu sakot biju uz kantori un nav man pieejama optika :( laigan kkāda elektrona kaste man 10m no mājas, bet vi;ni piedāvāja parasto kabeļnieku ^^

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 18:24

Tā viņš ir bijis, ir un būs, ka tikai izredzētie pie optikas tiek, tas tā pēc provaidera domām sanāk.

Īstenībā, ja mēs labi padomājām, tad provaideri diezgan nekrietni darās:

Iedomājies, archeen, tev ir Tele2 pieslēgums, man arī ir, tu dzīvo piemēram Rīgā, es Liepājā, tev jāmaksā 2 Ls mēnesī, man 10 Ls mēnesī. Būtu totāls tracis.

Ar provaideriem sanāk tā: Itkā esi vienas firmas klients, par parasto kabeli maksā teiksim 10 Ls, tad kāda velna pēc citiem, tā teikt izredzēto cilvēku grupai ir pieejama optika par tādu pašu cenu, bet nu pakalpojums ir 10 reizes labāks. Sanāk tāda kā negodība. Ok ja būtu pa optiku jāmaksā tur 30 Ls tad jā, bet nu nejau pielīdzināt parastā kabeļa abonēšanai. Tātad tu tiec apdalīts, ne savas vainas dēļ. Risinājums, parasto kabeli, attiecīgi ir jālaiž lētāk, Ja mēs maksājam piem optika 10 Mbit, tad ja kabelis mums dod ap 3 - tad 10 Ls / 3 Ls ir kaut kur 3,5 Ls par parasto netu ar 3 Mbit pa mēnesi. Ja labi tur paskatās no visa viedokļa, daudzus šādi varētu paņemt pie dziesmas, bet nu kuru tas interesē, domāju, tos, kuriem nav optiskais kabelis un jāmaksā tāda pati nauda, ko tās pašas firmas klients maksā par optisko. :D

P.S. Mazs murgs sanāca, bet nu saprast ceru, ka sapratāt.

Loading
E-žurnālists
Atbildes: 1632
Pievienojies: 25 Feb 2007, 18:08
Reputācija: 1

Post no Loading » 17 Mar 2009, 19:02

Nepatīk - neņem. Tirgus loģika.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 19:22

Loading, tu pats saprati ko runā, pēc taviem vārdiem sanāktu tā, ka tu neesi par cilvēktiesībām, ja firma nespēj visiem saviem klientiem sniegt vienādus pakalpojumus, neatkarīgi no ticības, tautības, reģiliskās piederības, dzīves vietas, tad nu ar biznesu nav ko nodarboties. Protams, neskatamies kaut kā plašāk, bet tieši uz vienu pilsētu.

Tas būtu tas pats, ieej veikalā, gribi pirkt maizīti, tev pasaka, taka tavs niks iekš notepada ir Loading, tad maizīte tev nepienākas vai par kukulīti maksā 3 reizes vairāk, nekā piemēram es viņu dabotu, vai arī tev par to pašu cenu iedos tikai pusi no maizes kukuļa :D. Un tad nu toč tavs teiciens darbotos pret tevi, nepatīk, neņem.

Loading
E-žurnālists

Post no Loading » 17 Mar 2009, 20:18

Vai tad tas elektrons, dažādiem cilvēkiem dod dažādas cenas par vienu pakalpojumu? Tā tad, ja mēs abi aizietu un prasītu internetu, tad man teiktu trīsreizes dārgāku cenu? Ja godīgi, vēl neesmu iebraucis par ko cel paniku? Zin, Lattelecom Rīgā arī ievieš optisko internetu.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 20:46

Nu blēg, sākšu lamāties. Kā tu nesaproti, ka nevar cilvēku apdalīt tikai tāpēc, ka viņš dzīvo piemēram centrā, nevis kaut kādā zaļā birzē. Nevar apdalīt dēļ lokācijas, nezinu, kā tas ir pret likumiem, bet reāli tas nav loģiski. Vienozīmīgi ir jāsamazina cenu attiecība, jo tagad sanāk, ka cilvēks kurš dzīvo centrā maksā tādu pašu naudu, ko cilvēks maksā zāļā birzē, bet nu piegādātā prece atšķirās pat līdz 5 reizēm.

Tagad pieleca? Vai jāstāsta vēl vienu reizi? Risinājums ir proporkcionāli sadalīt cenu.

Tas, ka puse tautas neaizdomājās par tādu provaidera gājieniem, nenozīmē, ka citi to nedara.

P.S. Pēdējā laika Loading, man tavi posti, tiešām izved no pacietības, jo tu tieši vai netieši izsauc uz sevīm Flami.

marr
Vecākais lietotājs
Atbildes: 569
Pievienojies: 23 Mar 2007, 23:05
Atrodas: Rīga

Post no marr » 17 Mar 2009, 21:20

fox, welcome to the real life. Rīgā nav citādi: tas pats lattelecom 10 mbit internets (nezinu kā tagad, bet ilgu laiku tā bija, domāju, ka tagad vairs ne tik ļoti) ir pieejams dažos Rīgas rajonos, bet citos nē. Tajā pat laikā, tur, kur viņš ir pieejams, viņš maksāja tikpat, cik citu rajonu 2mbit.
Alternatīvi - mobilie sakari - vai Tu redzi veidu, kā antonam no meža vidus būtu iespējams maksāt mazāku abonēšanas maksu, jo redz mājās viņam zona neķer, bet aizkātojot līdz lielceļa (teiksim 10 km) zona ir pilna? Vajag telefonu, izvēlies no tā kas ir.
Tieši tāpat ar jebkuru tirdzniecības vietu: kāpēc pilsētas nomales tirdzniecības vietā pirkta bulciņa (vai maizes kukulis), kas ražots vienā un tajā pašā maizes ceptuvē maksās mazāk nekā pilsētas centrā esošā tirdzniecības vietā? Jo, piemēram, īres maksa firmai ir dažāda.
edit: ekstrēms piemērs - kāpēc par kafijas tasīti, piemēram, Dānijā, Kopenhāgenā pilsētas centra kafejnīcā ir jāmaksā 3 LVL, ja Liepājā to var izdarīt pa 50 sant (piemērs).

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 21:36

Koks ar diviem galiem.

marr
Vecākais lietotājs
Atbildes: 569
Pievienojies: 23 Mar 2007, 23:05
Atrodas: Rīga

Post no marr » 17 Mar 2009, 21:44

protams.

Loading
E-žurnālists

Post no Loading » 17 Mar 2009, 21:49

Kāpēc Igaunijā laimas šokolādes maksā lētāk nekā Latvijā?

fox, vēlētos redzēt tevi provaidera firmas vadītāja lomā. Vai tad tu spētu nodrošināt visai liepājai optiku? Nē. Zemnieks nekad nesēs labību mazā pļavā, bet lielā, kur lielāku ražu var ievākt. Domā loģiski! Tik pat labi, varu dusmoties uz RIMI, ka veikals nav uzcelts blakus manai mājai.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 17 Mar 2009, 22:04

Nu ar manu domāšanu ne vien to vien var panākt. Tad vismaz saviem klientiem nāktu pretī ar cenu samazinājumu, lai nejūtās apdalīti. Vispār jau man ideja arī ir saistībā ar to netu, tātad, cilvēkam nets ir pieejams pa free, bet uz viņa PC stāv speciāls softs, kas piemēram pie softa atvēršanas, kas ļauj lietot netu, parāda 1 minūtes garu reklāmu, tātad, kad ieslēdzam, PC, atveram softu vaļā, parāda mums reklāmu, un alles, es firmas bos pelnu no reklāmas, nevis no neta pa tiešo, ja gribi bez reklāmas un softa, samaksā simbolisku samaksu, etc, nu kaut kā tā. Un neviens jau nesaka, ta tas viss joks ir jātaisa Latvijā.

P.S. Open source totāli sačakarē cilvēkam domāšanu un labo pusi :)

Loading
E-žurnālists

Post no Loading » 17 Mar 2009, 23:05

Es būšu pirmais, kurš pieteikies pie tava interneta ;)

Lords
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 43
Pievienojies: 24 Sep 2008, 16:45
Atrodas: Latvia-Liepaja

Post no Lords » 17 Mar 2009, 23:28

Es esmu LiepājnieX un lietoju Elektronu kādus 4 gadus Pro paketi - lielāko...nekas nemainījās , nekādas iespējas....
Tagad lietoju TSR! Personīga pieeja katra lietoāja vēlmēm! Katram sava paketa! Gribu up noņem no down u.t.t
Gribi 100 Mbs - lūdzu - ja tev ir nauda!

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 23:31

Lords wrote:Es esmu LiepājnieX un lietoju Elektronu kādus 4 gadus Pro paketi - lielāko...nekas nemainījās , nekādas iespējas....
Tagad lietoju TSR! Personīga pieeja katra lietoāja vēlmēm! Katram sava paketa! Gribu up noņem no down u.t.t
Gribi 100 Mbs - lūdzu - ja tev ir nauda!
kas ir TSR?

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 17 Mar 2009, 23:41

Image

archeens
E-žurnālists

Post no archeens » 17 Mar 2009, 23:54

neko par 100mbit mlapā neatradu un vispār baigi plika info :(

macbeton
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3510
Pievienojies: 01 Nov 2008, 18:43
Atrodas: Libau

Post no macbeton » 07 Apr 2009, 21:51

TSR ņem 1 DSL un sadala uz jūzeriem, protams kā parasti spekulējot ka visi jau vienlaicīgi nekačās. Taču kas notiek ja tu pagadies starp 5 kačātājiem? no DSL ne sūda pāri nepaliek. Iekšējo tīklu ar kaimiņiem viņi nepiedāvā, tātad katrs velk savu tizlo Lost sēriju pats.
Elektrons cenšas kur var pievilkt to optiku, man ir paveicies tādā ziņā ka darba vietā ir šī optika, tik tiešām jauks ātrums. Pa naktīm un rītiem mierīgi pat atļaujos transmisiju palaist uz pillu :) Un jau pusgadu iet un ne reizi nau pazudis. Ideāls biznesa un/vai kačāšanas nets.
Taču **dritvai kociņ** ir tam kantorim ar supportu. Nodeg modems, klients pats aiznes uz Pumpurielu, vecene pat salīdzina ka tas ir īstais, taču NEMAINA! Esot jāsauc montieris! Nu kā tad cilvēks darba laikā var būt mājās? Jo sevišķi vel ja strādā RĪGÄ€? Š…emot vērā ka lielākā daļa elektronam ir mājas lietotāji - pilnīgi nu **dritvai kociņ** attieksme. Un ar rēķiniem ar, bet tas cits stāsts. Ostkoms vispār nav uzsaktāms par internetu. Paziņa mocās ar to lohu kantori jo negrib DSL un cits nekas nau pieejams. Tas ir ārprāts. Raustās visu laiku, ātrums knapi puse no solītā. Tagad ticis pie Ostkom "optikas", ātrums tāds kā bij solīts, bet kabelim :D ! Un montieris neprot galu uzkniebt! Viens atnāk savākt kabeļmodēmu, cits ievelk vadu, vel cits uzknieb galus un vel cits konfigurē, taka telekomā.
Tā lūk... bēdīgi ar netu. Ja vajag upload tādu pašu kā download tad var ņemt Studio7pro, bet nu viņi privātos tā ne visai grib, vairāk tāds biznesa vajadzībām tas nets.

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 08 Apr 2009, 11:30

Studio7 zināms kantoris. Privātos viņi ņem, visādas lauku būdas, kur neviens normāls neta pieslēgums nesniedzās, tur viņiem darbiņš :) Savāc klientus ārpus liepājas. :)

Par ostkom +1, reāli tā arī ir, pašam viņu optika, nu reāli katru vakaru IP mainās, lai gribi atkal pie neta, rausti vadu, restarte PC un tagad domā, IP mainās, vai nets pazudis, vai kaut kas ar PC, murgs.

P.S. Vismaz no ostkoma var kabeļTV "pizģīt" pa free :)

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Atrodas: Latvija

Post no msh » 08 Apr 2009, 14:36

marr wrote:fox, welcome to the real life. Rīgā nav citādi: tas pats lattelecom 10 mbit internets (nezinu kā tagad, bet ilgu laiku tā bija, domāju, ka tagad vairs ne tik ļoti) ir pieejams dažos Rīgas rajonos, bet citos nē. Tajā pat laikā, tur, kur viņš ir pieejams, viņš maksāja tikpat, cik citu rajonu 2mbit.
Ko, ko? :D Kā var nebūt pieejams mk3, es kaut kā šaubos ka es nevarētu savu mDSL par mDSL pro uzcelt :D
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

Pievienot atbildi

Return to “Viss pārējais ”