Sapņu tulks - ko nozīmē Tavs sapnis?

Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji

samurajs
Administrators
Atbildes:14988
Pievienojies:15:04 / 6. Mar, 2007
Reputācija:0
Atrodas:Liepājas anomālā zona
Sapņu tulks - ko nozīmē Tavs sapnis?

Post no samurajs » 17:00 / 17. Mar, 2009

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_bf2112 ... c2_1_1.jpg[/imgl]Sievišķajam dzimumam raksturīga pastiprināta ticība zīlēšanai, horoskopiem, dažādām maģiskām un okultām lietām, un lielākoties tieši tādām, kuras zinātne nespēj izskaidrot. Mēs zinām, ka sievietes domāšanas process (ar retiem izņēmumiem) iekārtots savādāk. Atšķirībā no vīrieša loģiskās domāšanas šeit pārsvaru ņem emocijas, intuīcija, un citas vīrietim ne īpaši saprotamas lietas.

Sapņu tulkošana ir viena no vissenākajām maģiskām lietām, kas kādreiz mēdz arī piepildīties. Š ajā rakstā palīdzēsim mūsu lietotājām izvēlēties pareizo, sev visvairāk piemērotāko sapņu tulkojumu krājumu internetā. Lai pārietu uz izvēlēto sapņu tulku - vienkārši uzklikšķinām uz virsraksta.

StilaParks.lv - sīki un pamatīgi, un viss alfabēta kārtībā.

Image

Dziednieks Arturs Tiltiņš - tas pats tulks, bet ērtāk pārskatāms. Plus bonusā vēl burvestības (kā pieburt līgavaini?), maģijas zinātniskie pamati, rekomendācijas praktizējošiem burvjiem un raganām, un daudzas citas šausminošas okultas lietas.

Image

Saulesjosta.lv konsultēs, ko nozīmē sapnī redzēts skaitlis. Tāpat lapā atrodams savādāks sapņu tulks, Nostradamusa sapņu tulks un šis tas no maģijas.

Image

Sapņu analizators. Ievadi angliski to, ko sapnī redzēji un spied "Analyze!". Tur var atrast arī paplašinātu sapņu tulku (14000 jēdzienu), sapņu kategorijas u.c. interesantas lietas.

Image

Goroskop.Ru - sapņu tulks krieviski. Atšķiras no latviešu tulkiem, bet daudzi jēdzieni sakrīt. Ir dažas interesantas lietas, piem. varam uzzināt ko nozīmē ieraudzīt sapnī konkrētu gada mēnesi. Tāpat lapā ir raksti "Sapņu maģija", kuros stāstīts, uz kāda pamata veido sapņu tulkus.

Image

Š is ir uzskatāms tikai par īsu ieskatu internetā atrodamajos sapņu tulkos. Patiesībā to ir ļoti ļoti daudz, bet pārsvarā tie dublējas.
Image

Kachmoderators
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:41
Pievienojies:12:39 / 25. Mai, 2008
Atrodas:Liepāja

Post no Kachmoderators » 18:46 / 17. Mar, 2009

Paldies samuraj.

Tikai tagad atliek tos sapnīšus atcerēties :)
Es mēdzu citreiz murgus tulkot, ne sapņus. :shake:
Ar cieņu, Kachmoderators

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 18:51 / 17. Mar, 2009

Labi, ka pateici! Mēģināšu kādu murgutulku arī sameklēt :D
Image

Graafiene
E-žurnālists
Atbildes:140
Pievienojies:15:41 / 12. Apr, 2008

Post no Graafiene » 21:00 / 17. Mar, 2009

:D Sen atpakaļ cītīgi sekoju līdzi visam ko redzēju sapņos, bet tas viss beidzās ar negulētām naktīm & paranoju :wtf:
Gribēt nav kaitīgi, kaitīgi ir negribēt, bet vēl kaitīgāk ir dabūt negribot...

shady
Moderators
Atbildes:5311
Pievienojies:19:20 / 6. Mar, 2007
Reputācija:1
Atrodas:Rīga

Post no shady » 15:09 / 18. Mar, 2009

Manuprāt sapņi iedalās 2 grupās:
1) Tiem, kam ir kāda nozīme.
2) Tiem, kuriem nav nekādas jēgas (murgi un pārējās herņas, ko smadzenes producē dažādu notikumu iespaidā).
-----
Mēs zinām, ka sievietes domāšanas process (ar retiem izņēmumiem) iekārtots savādāk. Atšķirībā no vīrieša loģiskās domāšanas šeit pārsvaru ņem emocijas, intuīcija, un citas vīrietim ne īpaši saprotamas lietas.
Sieviete ir emocionāli histērisks radījums, kas iedzen kapā vīrieti ar savu **dritvai kociņ**.
Last edited by shady on 15:15 / 18. Mar, 2009, edited 1 time in total.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

foxsk8
Moderators
Atbildes:5080
Pievienojies:12:33 / 22. Feb, 2007
Atrodas:Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 15:11 / 18. Mar, 2009

Man murgos ir rādījies, kā mans kaķis kodē notepadu :D :D :D LoL
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

archeens
E-žurnālists
Atbildes:443
Pievienojies:00:09 / 11. Jan, 2008

Post no archeens » 15:21 / 18. Mar, 2009

foxsk8 wrote:Man murgos ir rādījies, kā mans kaķis kodē notepadu :D :D :D LoL
ta nu gan aizgājis jau galējībā :D

man sapnis vienmēr pārraujas vispatīkamākajā vietā :)
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 15:22 / 18. Mar, 2009

Fox: lai tavs kaķis iemāca manējam un Shady kaķim kodēt; viņi pa trijiem sakodēs Notepad V3 daudz ātrāk par tevi :D
Mēs savukārt viņiem ķersim peles, lai šiem stimuls kodēt :D:D:D
Image

foxsk8
Moderators
Atbildes:5080
Pievienojies:12:33 / 22. Feb, 2007
Atrodas:Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 15:32 / 18. Mar, 2009

Samuraj, laba doma :D :D
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes:1780
Pievienojies:19:13 / 17. Apr, 2007

Post no Mr.Death » 22:41 / 18. Mar, 2009

ko Jūs pīpējat? :D pacienāsiet mani ar? :D:D:D :duno:

iNFiDEViL
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:11
Pievienojies:13:34 / 17. Mar, 2009

Post no iNFiDEViL » 08:03 / 19. Mar, 2009

Man reiz bija sapnis ar reklāmas pauzi (pamodos, aizgāju atlaist, iegāju gultā atpakaļ un sapnis turpinājās, no tās vietas kur beidzu :D )

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:1730
Pievienojies:12:22 / 22. Dec, 2007

Post no izredzētais » 09:24 / 19. Mar, 2009

esmu sapnī sapratis ka tas ir sapnis :)

PS piemetīšu arī savu kaķi V3 ātrākai sakodēšanai :D

rihardsss
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:294
Pievienojies:23:51 / 22. Feb, 2009

Post no rihardsss » 19:41 / 19. Mar, 2009

Itkā sapņi veidojas pēc tā, kas ir zemapziņā. Tātad fox zemapziņā uztraucas par to, ka viņa kaķis varētu būt labāks koderis nekā fox. :D
Man jau sen nav sapņu, vai arī ir, bet nekad neatceros. Nu vai arī man zemapziņā nekā nav. :duno:

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 22:08 / 19. Mar, 2009

Man ir bet baigi neskaidrie, par dažādām sadzīves problēmām :)

shady
Moderators
Atbildes:5311
Pievienojies:19:20 / 6. Mar, 2007

Post no shady » 22:36 / 19. Mar, 2009

Nē, nu es arī sapnī esmu redzējis visu ko...gan par notepadu, gan linux, gan citas lietas, kas saistītas par PC, pat esmu redzējis sapnī, ka caur skype sarakstos ar kirilu:D Vai nu kā, n-tos murgus esmu redzējis. Pats interesantākais ir tad, ka ir gadījies arī tā, ka redzi sapnī atrisinājumu uz to, ko esi visu nakti gūglējis, bet sapnī redzi vienkārši atbildi.
Daži zinātnieki to skaidro ar informatīvajiem laukiem. Doma tāda, ka visa pasuales informācija ir tajos laukos un domādams pa dienu/ meklējis risinājumu tu esi neapzināti mēģinājis pieslēgties klāt šai informācijai, sapnī vienkārši tas izdodas un notiek šīs informācijas pasniegšana...kaut kā tā..
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

deivs001
Vecākais lietotājs
Atbildes:2011
Pievienojies:13:45 / 14. Mar, 2007

Post no deivs001 » 23:22 / 19. Mar, 2009

Atceros, kad ņēmu dalību Cipariņa matemātikas neklātienes konkursā, vienrez nosapņoju atbildi risinājumam, bet par nožēlu to aizmirsu minūtes 10 pēc atmošanās. Tā kā neizdevās pārbaudīt tā patiesumu.
Vairāk mani fascinē tas, ka samērā bieži nonāku déjà vu situācijā. Situācijā, kura liekas jau izdzīvota.
"You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson
Image

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 03:26 / 20. Mar, 2009

vispār sapnis pēc kura esmu pārdomājis pamatīgi, vai es nav **dritvai kociņ**, ir tad ka, man tā spēle Heroes III bij topā. Viennakt sapņos skrēju ar zirdziņu, vācu dārgumus un karoju ar skeletiem :D:D:D Pamodos, jej bogu uz reiz pieskrēju pie kompja noinstalēt to sūdu :D

Nitro
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:487
Pievienojies:00:41 / 10. Mar, 2007

Post no Nitro » 09:48 / 20. Mar, 2009

shady wrote:{..}Sieviete ir emocionāli histērisks radījums, kas iedzen kapā vīrieti ar savu **dritvai kociņ**.
Nespried peec savas pieredzes par visaam ok? Un tas ka mees nesaprotam otru dzimumu NEnoziimee ka tas ir tizls.
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes:2601
Pievienojies:12:47 / 25. Apr, 2007
Atrodas:LV

Post no aoma » 09:53 / 20. Mar, 2009

Eh... Sapņot jau noteikti sapņoju, bet nekad neko neatceros :(
viegls rokenrols pa radio

Graafiene
E-žurnālists
Atbildes:140
Pievienojies:15:41 / 12. Apr, 2008

Post no Graafiene » 13:55 / 20. Mar, 2009

shady wrote: Sieviete ir emocionāli histērisks radījums, kas iedzen kapā vīrieti ar savu **dritvai kociņ**.
Ne uz viena vīrieša kapa plāksnes nav redzēts uzraksts "Miris no sievietes **dritvai kociņ**" :duno: bet nu sapņot jau Tu vari :D
Gribēt nav kaitīgi, kaitīgi ir negribēt, bet vēl kaitīgāk ir dabūt negribot...

Loading
E-žurnālists
Atbildes:1632
Pievienojies:18:08 / 25. Feb, 2007

Post no Loading » 14:13 / 20. Mar, 2009

deivs001 wrote:Vairāk mani fascinē tas, ka samērā bieži nonāku déjà vu situācijā. Situācijā, kura liekas jau izdzīvota.
Jo vairāk tu domā iespējamos scenārija risinājumus, piemēram, ko citi varētu teikt, par manu komentāru... Cik naudiņas veikalā iztērēšu... Tādā garā. Ja tāds domāšanas stils ir, tad deja vu būs biežāk, nekā cilvēks, kurš dzīvo momentam.

Runājot par sapņu tulkošanu... phē... Š iem saitiem vērtība - 0. Gluži kā Dienā rakstītajiem horoskopiem.

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 09:20 / 21. Mar, 2009

Loading: es zinu uz ko tu tēmē tā domājot par deja vu, taču sorry, man ir tiktiešām bijis tāds gadījums, ka to nu tavs stereotips neapgāzīs ;)

Pievienot atbildi

Return to “Dāmu paradīze”