P.S.- Ja bûs kâds offtopic- bûðu spiests viòus dzçst. Tas îpaði uz Edgaru attiecas, zinot cik Tev "patîk"dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem.
apt-get nedarbojas
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
apt-get nedarbojas
Nu man lûk maza ðaizîte gadîjâs. Es te instalçju vienu paciòu, lai vieglâk piemontçtu sev vçl vienu ntfs partîciju read/write reþîmâ. Bet nepaveicâs, mans kompîts nedaudz nokârâs, tâpçc es restartçju savu PC. Bet kad gribçju atkârtoti instalçt, man izmeta error, ka jau tiek lietots vai nu update mananger, vai sudo apt-get finkcija vai Synaptic package mananger kko instalee. Arî no konsoles neko nevar izdarît.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
"Kompîtis"... "paciòa"... "ðaizîte"... uz mani attiecas.... mjâ...P.S.- Ja bûs kâds offtopic- bûðu spiests viòus dzçst. Tas îpaði uz Edgaru attiecas, zinot cik Tev "patîk"

To usins: Iemâcies normâlâ veèu valodâ un tad parunâsim kas uz mani attiecas, turklât es nemaz offtopikus neizraisu - vnk pretî izsaku savu viedokli.
P.s. starpcitu tu tâdâ maigâ valodâ runâ tâpçc ka esi dusmîgs uz linux par to ka viòð tevi ir pievîlis un met kïûdas bieþâk nekâ atjauninâts windows xp?
:die: :win:
îstenîbâ jau tas bija offtopiks, ko tagad uzrakstîji- tu ne vçlçjies linku, ne pateici, kas varçtu bût. Nu ja kas man vçl nevienu reizi programma nav izmetusi error messige, nav jâspieþ dont send, vai send.
Nu diemþçl linku nevarçðu iedt :suck: steigâ visu sametu lai iet jo vajadzçja vienu progu. Ahh.. ja atradîðu tad iemetîðu.
Nu diemþçl linku nevarçðu iedt :suck: steigâ visu sametu lai iet jo vajadzçja vienu progu. Ahh.. ja atradîðu tad iemetîðu.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!