Krīzes risinājums: Superlīme.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13
Reputācija: 0

Krīzes risinājums: Superlīme.

Post no Mr.Death » 20 Mar 2009, 03:12

[imgl]http://bars-profile.ru/Moment_glue.jpg[/imgl] Krīzes Risinājums: SUPERLĪME

Š itā štelle i zajebis. Es te tā domāju jāuzraksta raksts, kā pateicība, ka tāda lieta vispār eksistē. (Nē es nemēģināju paostīt). Viss sākās tā....

Es eju pa ielu.. skatos kurpei priekša atnākusi vaļā.. nospļaujos un sāku škroboties, ka jāpērk atkal jaunas. He. A te ideja. Jānopērk "Super-Moments" un jāieķellē savā tupeļ-krokodilā. Ieķellēju, pastāvu un uzpīpēju kamēr nožūst, un kā jauna. :D Okey. Tūbiņu nosviedu plauktā. Kurpe joprojām kā jauna. Š onakt, mļin kā pa skādi. Taisos liet kafiju, nejauši izeju no līdsvara un apgāžu krūzi. Neraža, osa nost. Es tā domāj, eh nu labi, kaut kad nopirkšu jaunu. Beigās... Š…I*UJÄ€. paņems līmi salīmēs. Osa pārtrūka trīs vietās - es ieleju kafiju, kamēr ievelkās, tikmēr salīmē to osu, un iet pie kompa rukāt tālāk. Ka es jums sak, šitā man kā makgaiveram tā saspraude. Ietaupīju pāri 20 ls :))

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 20 Mar 2009, 03:19

Vienīgais, kas man šitai antikrīzes precei nepatīk, ir tas, ka vismaz to pašu iepakojumu tai līmei varēja kaut kā labāk izdomāt, katru reizi kādi pāris pirksti nez no kurienes "Mutantu variants", saauguši kopā. Tad nu sēdi pāris min, sajutas ar nav no tām patīkamākajām.

Man personīgi superlīme ietaupījusi daudz vairāk. Laptopam taustiņu salīmēju, iet kā smērēts, cits jau būtu droši nesis labot, lai liek jaunu tastatūru :D :D
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13

Post no Mr.Death » 20 Mar 2009, 03:21

vells par stenderi, man ar uz pirksta tika. nolādu to mēslu. (bet laps gan)

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 20 Mar 2009, 07:35

Ja vēl būtu paostījuši to mantu, tad toč "Henkel, Henkel ūber alles dziedātu" :D:D:D
Image

Loading
E-žurnālists
Atbildes: 1632
Pievienojies: 25 Feb 2007, 18:08
Reputācija: 1
Atrodas: Liepāja

Post no Loading » 20 Mar 2009, 09:16

Š is nav supermoments, supermomentam cita uzbūve, tāds caurspīdīgs un 5ml tūbiņās. Š is vienkāršais moments, dzeltenīgs un lielietilpības tūbiņās, bet jā... Prece ļoti spēcīga. 2 gadus jau kā auto durvīm moldings turās pielīmēts ar šo līdzekli (sals, mitrums, sāls, karstums, netīrumi). Bet tā nākas bieži pielietot sīkumos.

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 20 Mar 2009, 09:20

Pareizi, Loading, Supermoments ir uz ciānakrilāta bāzes, bet šitā ir ostāmā līme :D
Es gan esmu epoksīda sveķu piekritējs. Momenta tipa līmes der, ja virsmas ir absolūti pieguļošas. Ja izdrupušas - tad tikai ar sveķiem var!
Image

Loading
E-žurnālists
Atbildes: 1632
Pievienojies: 25 Feb 2007, 18:08
Reputācija: 1
Atrodas: Liepāja

Post no Loading » 20 Mar 2009, 09:50

Heh.. Ar tiem arī bijusi saskarsme, bet baigā ķēpa, kamēr sajauc tās divas vielas. Bez tam, nesen momentu izmantoju, lai ģitārai pielīmetu to daļu, kur stīgas stiprinās. Tur bez problēmām....

Pievienot atbildi

Return to “Viss pārējais ”