oranžie jūdzās
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Loading: ja es kādreiz diezgan daudz laika pavadīju oranžajā monstrā, tad tagad tikai ieskrienu uz 2 min. apskatīt vai nav pasts, un vai kādam nav jauns albums. Portāls pokemonizējas ar katru mēnesi vairāk un vairāk, bet nevar teikt, ka tur strādātu slikti psihologi. Labi zin, kur var no atkarīgajiem bērneļiem un naivām mājsamniecēm naudu izsūkt par kārtējo "pseidopakalpojumu" 
Augiem.lv admini gudri darītu, ja pārdalītu portālu 2 daļās - berniem.augiem.lv un minimālistisku versiju "pieaugusajiem.augiem.lv", un lai katrs atkarīgais izvēlas sev tīkamāko atkarības veidu.
Un kāpēc domā, ka te kāds ņirgājas? Mēs kritizējam, un vai tad tas ir slikti?
Augiem.lv admini gudri darītu, ja pārdalītu portālu 2 daļās - berniem.augiem.lv un minimālistisku versiju "pieaugusajiem.augiem.lv", un lai katrs atkarīgais izvēlas sev tīkamāko atkarības veidu.
Un kāpēc domā, ka te kāds ņirgājas? Mēs kritizējam, un vai tad tas ir slikti?

Nu un kas draugiem.lv vairāk orientējās uz pusaudžiem? Kritikai jābūt pamatotai, lai to var nosaukt par kritiku ;)
Last edited by Loading on 02 Apr 2009, 21:26, edited 1 time in total.
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Loading: ar kādām tiesībām traukiem.lv vairāk orientējas uz pusaudžiem, ja tur ir praktiski visu vecumu cilvēki? Nedomāju, ka vecumu grupās 10-20 gadu un 20-30 gadu būtu liela šķirba lietotāju skaita ziņā, 95% no visiem droši tur ganās.
Nez kālab Notepad neorientējas tikai uz pusaudžiem?
Mļē un tagad puse lapas vēl piebāzta ar twittera parodiju, nu vāks 100% :mod:
Un priekš kam tad galu galā ir http://www.sirups.lv ?
Lūk arī pamatota kritika.
Nez kālab Notepad neorientējas tikai uz pusaudžiem?
Mļē un tagad puse lapas vēl piebāzta ar twittera parodiju, nu vāks 100% :mod:
Un priekš kam tad galu galā ir http://www.sirups.lv ?
Lūk arī pamatota kritika.

- dzhonsons
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 820
- Pievienojies: 23 Apr 2007, 21:30
- Atrodas: Rīga
Jūs pelnat? Nē. [varbūt kko no mini reklāmiņām] Viņi pelna un māk to darīt? Jā. Vsjo. Atbilde skaidra. Ja skauž vai kkā tmldz., tad pietiek pukstēt. Cilvēki ir atraduši veidu kā piesaistīt tautu - un kas tur tāds ir? Viņu projekts, viņi dara k.ā zina un kā māk.. Lieki kritizēt. kam vajaga, tas arī lieto..
mjaa.. tas ka iPod Touch visas lapas ielaadee kaa naakas caur wi-fi, bez nekaadas iipashas stostiishanaas un nobiideem ir patiikami - iznjemot draugiem.lv ar kautko ir piegazushi to lapu, ka taja bridi iTouch safari staajas nost..
gluzhi kaa taada pajaudiiga grafikas apstraades proga...
Okei, ir arii iPhone versija.. bet taa ir pa maksu.. heh.. nu bet par bezmaksas wi-fi (piemeram sava istaba) man butu vel jamaksaa par maksas versiju?
muljigi gan.. 
Okei, ir arii iPhone versija.. bet taa ir pa maksu.. heh.. nu bet par bezmaksas wi-fi (piemeram sava istaba) man butu vel jamaksaa par maksas versiju?
- Morpheus
- Morpheus
Atkal.. no sērijas "Lietoju, bet nepatīk." Vēstules citur nenāk? Tikai draugos?
Es nelietoju.. vēstules nāk uz e-mailiem. Un visi, kas grib komunicēt, raksta e-pastus. Neviens man nezvana un nesaka, kāpēc vēstules nelasu. 
Da atmazkas viss tas ir, ka "reizi dienā ielienu", "tikai tā, savādāk ar draugiem nesanāk komunicēt", "nepatīk, bet tā, reizēm ielienu galerijas paskatīt".
Kā jau te minēja. Nepatīk, nelieto. ir taču visādi orbi, vani un vēl sazin kas... tur poniju nebūs. Laikam
P.S. Pēdējā laikā jau tiešām sāk šķist, ka šis forums pārvēršas par... "pozitīvi domājam tad, kad kādu citu nomētājam ar dubļiem".
Da atmazkas viss tas ir, ka "reizi dienā ielienu", "tikai tā, savādāk ar draugiem nesanāk komunicēt", "nepatīk, bet tā, reizēm ielienu galerijas paskatīt".
Kā jau te minēja. Nepatīk, nelieto. ir taču visādi orbi, vani un vēl sazin kas... tur poniju nebūs. Laikam
P.S. Pēdējā laikā jau tiešām sāk šķist, ka šis forums pārvēršas par... "pozitīvi domājam tad, kad kādu citu nomētājam ar dubļiem".
Ja ir kāds brauzers, kas bez jebkādām papildus fīčām reāli norubī nost visu lieko, tad tā ir Opera. Caur citiem liec tos filtrus un adblokus kādus gribi, vienalga kaut kas izspraucas cauri.
Atfainojos, ka ne pa tēmu, bet mani šovakar izbesīja viena warez lapa.
(rakstīju, izlasot pēdējo komentu - mana shēma - ikdienā FF, ja jādodas uz runetu, tad Opera, pie Bila tētiņa ar IE)
Atfainojos, ka ne pa tēmu, bet mani šovakar izbesīja viena warez lapa.
(rakstīju, izlasot pēdējo komentu - mana shēma - ikdienā FF, ja jādodas uz runetu, tad Opera, pie Bila tētiņa ar IE)