Skype v4
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- FireFoxsitis
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 122
- Pievienojies: 14 Feb 2009, 14:45
- Reputācija: 0
Skype v4
Es netīšām atjaunināju Skype uz ceturto versiju. Kā atgriezt atpakaļ veco, lai nepazaudētu nevienu no kontaktu saraksta?
Removed by FireFoxsitis. Copyright 2010. FireFoxsitis.
- FireFoxsitis
- Reģistrēts lietotājs
Skype kontakti neatrodas uz tava datora!!! Tu vari kaut izmest misenē savu cieto diksu un nekas taviem kontaktiem nenotiks. Neesi nekad ielogojies citā datorā savā skype profilā? Un? Kontakti bija? => bija! Tad kāds tam sakars ar tavu PC?
Tas, ka tavai draudzenei pazuda, tas neko nenozīmēja => saķēra kaut kādu vīrusu vai pati netīšām nodzēsa.
Tas būtu apmēram tas pats, kas teikt: "Es pārinstalēju datoru un man pazuda mans posts notepadā. Ko darīt, lai nepazaudētu savus postus šajā portālā???".
Un? nevar pazust posti? => var! Administrācija nodzēsa vai host serveris nogļukoja, pakārās DB utt...Tad tam sakars ar to, ka pārinstalēji savu pc? heh...
Tas, ka tavai draudzenei pazuda, tas neko nenozīmēja => saķēra kaut kādu vīrusu vai pati netīšām nodzēsa.
Tas būtu apmēram tas pats, kas teikt: "Es pārinstalēju datoru un man pazuda mans posts notepadā. Ko darīt, lai nepazaudētu savus postus šajā portālā???".
Un? nevar pazust posti? => var! Administrācija nodzēsa vai host serveris nogļukoja, pakārās DB utt...Tad tam sakars ar to, ka pārinstalēji savu pc? heh...
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- devill
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 115
- Pievienojies: 08 Aug 2008, 20:59
- Atrodas: jelgava
bet tiešam vienkarši upgreid taisijia un pazuda vajadzeja visus pa jaunu aicinat.man ir daudziem draugiem pazudis.un skype 2 versija un 3 atrodas gan uz tava datora.esmu logojies no citiem datoriem.jaunā versija jā pievieno visus kontaktus bet 2 un3 versija gan .nu tas vismazs pec paša pieredzes .nezinu ka tev shady bet pat neta esmu lasijis ka labak saglabat savu kontaktu sarakstu un tad instelet pa jaunu
Ja "pazūd" (nerādās) kontakti, tad ir sačakarējies config.xml fails.
Tas atrodas šeit: C:\Documents and Settings\your windows user name \Application Data\Skype\your skype user name\config.xml
Š ajā failā atrodas tavi kontakti (orģinālais fails ar kontaktiem atrodas uz skype servera), paņem un nodzēs nost šo failu un norestartē skype => visiem kontaktiem jābūt pēc tam vietā!
Tas atrodas šeit: C:\Documents and Settings\your windows user name \Application Data\Skype\your skype user name\config.xml
Š ajā failā atrodas tavi kontakti (orģinālais fails ar kontaktiem atrodas uz skype servera), paņem un nodzēs nost šo failu un norestartē skype => visiem kontaktiem jābūt pēc tam vietā!
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- FireFoxsitis
- Reģistrēts lietotājs
Uz v3 sēdēt taisos, kamēr netiks salabota v4. Vienkārši pretīgs dizains. Es iesaku izstrādātājiem uzlabot ikoniņas, izveidot kaut cik līdzīgas. Nezinu, bet kad atver čatu, no sākuma nesapratu, kur atrodas lietotāja niks, ar kuru čatoju. Pēc tam tik apjēdzu, ka tas ir augšā nevis labajā malā. Š odien atkal uzlikšu v4, varbūt pieradīšu, bet tā dizains ir pretīgs.
Removed by FireFoxsitis. Copyright 2010. FireFoxsitis.