Vajadzētu pastrīmot hokeju!

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

macbeton
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3510
Pievienojies: 01 Nov 2008, 18:43
Reputācija: 1
Atrodas: Libau

Vajadzētu pastrīmot hokeju!

Post no macbeton » 08 Apr 2009, 00:57

Kādas idejas? Ir kādam pieredze ar capture no kāda kvalitatīvāka tunera un pastrīmošanu netā?
Vajadzētu softu ar relejiem. Es pats varētu sarunāt 2 relejus uzlikt, vienu uz 10Mbps upload un otru uz 60Mbps upload. Kāds no kāda ISP varētu vel piepalīdzēt. Kā nekā hokeja laikā tāpat interneta noslodze būs mazāka nekā 19:00 vakarā vai 12:05 pa dienu :)
Ja ir kāds ar pieredzi lai padalās ar infu, a to slinkums visu meklēt un taisīt no jauna. Ak jā, strīmot varētu kāds kuram normālā kvalitātē nāk pa kādu šķīvi un ir pietiekams upload.

Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Reputācija: 0
Atrodas: LV

Post no Aldis » 08 Apr 2009, 02:22

Man garšo alus un es atradīšos hokji skatoties pie lielaa ekraana!
Un kuram vel striims vajadziigs, i to pashu pa TV3 vareesi skatiities - un ja labi uztaisis ka pagajusho gad, ieksh weba www.tv3.lv [live] viss! Taka Tu jau mums te tos wi-fi lauz augsha, maybe varetu no vinjiem visiem apkopot interneta jaudu un serveet ;) :D :D :D
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 08 Apr 2009, 09:09

Bija mums viens projekts http://tv1.ip.lv/ ar tīri labu serveri un 72 programmām VGA formātā. Vai nu pie ānusa paņēma, vai pats noraustījās, bet labu laiku kā pazudis.

Tas ir pārkāptu autortiesību jautājums - strīmot TV, ja orgāni uzodīs - sāks smirdēt :p
Image

sir_irius
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 448
Pievienojies: 01 Jūl 2008, 17:52

Post no sir_irius » 08 Apr 2009, 15:58

Nu, varētu jau uztaisīt kautkādu personīgo un kādiem 20 "purniem" iedot aksesi tam resursam...

Pievienot atbildi

Return to “Audio/Video/Foto un TV ”