Windows XP izskata pielāgošana

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

ob1
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2959
Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
Reputācija: 0
Atrodas: Sigulda

Windows XP izskata pielāgošana

Post no ob1 » 16 Apr 2009, 13:51

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_2vajr10_1.jpg[/imgl]Removed by ob1. All Rights reserved.
Turpinājums šeit:
https://notepad.lv/6004/in-vino-veritas/
Last edited by ob1 on 12 Feb 2010, 22:06, edited 2 times in total.

memorex
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 836
Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
Atrodas: Latvia

Post no memorex » 16 Apr 2009, 16:05

Jau 100x izmalta tēma, bet varbūt kādam noder.
Galvenais nedariet to uz lokālā administrātora profila ...

nevertell
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2885
Pievienojies: 13 Mar 2009, 23:25

Post no nevertell » 16 Apr 2009, 18:49

Compiz vienmēr būs labāks. Un šitie jau nu gan rīs tev.

Morpheus

Post no Morpheus » 16 Apr 2009, 19:54

Rofl http://www.hyperdesk.com/addtocart.php?pid=15 instalējam (freeware) , restrtejam un velkam no neta jebkurus msstyles skinus un izmantojam , msstyles pilns ka siets nets atrast var dajebko, nekadu patchu un augstak aprakstito kaku ;)

@ob1 žurnālistam jazin:

Izvēlēties tēmu par ko rakstīt
Rakstīt kodoligi un saprotami
Izvērtēt vai tas būs derīgs raksts un nebūs piedrazots ar nevajadzīgu info (lol, te tāda ir vesela kaudze)
Izvērtēt ievakto informāciju
Salikt lietotajam uzskatāmi
Ilustrēt
Ieteikt vienkāršus un darbojošus risinājumus kurus pat lame var izmantot, negribi tacu nest atbildību ja kāds 13 gadīgais tevi iesūdzēs par to ka esi lame info šam iedevis un šis ar likiem pirkstiem istenojis pc die ;)
Pirms raksti apdomā vai tēma ir aktuāla un raksta vērta
Pārdomā, cik informācija bus lietderīga un saprotama
Neizplūsti n-tajos svešvardos un parastam lietotājam nesaprotamos terminos, ne visi lasitāji ir ar n-to gadu pieredzi pie pc

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1730
Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22

Post no izredzētais » 16 Apr 2009, 21:00

jūtu, ka top sakarīgs redaktors, pirmie kucēni jāslīcina :)

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 17 Apr 2009, 00:46

Paldies par padomiem un kritiku. Lieta tāda, ka es neesmu žurnālists, es esmu inženieris, kurš grib padalīties ar zināšanām un pieredzi. Laikam tāpēc tik šķībi sanāk. :)

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 17 Apr 2009, 06:08

Morpheus: nelēkā kā krupis uz deķa, te nevienam nav jāpierāda savs pārākums utt. Salīdzinājumā ar vienu otru citu autoru ob1 patiešām neraksta slikti. Ja kaut kas vēl nav perfetto, tad gan jau piešausies.
Image

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 17 Apr 2009, 08:24

Pats lieku tikai officiālās - Zune un Royale (media center style) . Abas smukas - vairāk neko neprasās. :)

RicoPico
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2311
Pievienojies: 09 Jan 2009, 12:54
Atrodas: Jūrmala/Rīga

Post no RicoPico » 17 Apr 2009, 09:19

It kā zināma informācija, bet atsevišķs paldies par linkiem. A to pašam tāds slinkums rakties un meklēt. Ir labi, ja kāds to ir izdarijis Tavā vietā... ;)
3GHz takts frekvences viļņa garums ir 10cm

Nitro
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 487
Pievienojies: 10 Mar 2007, 00:41

Post no Nitro » 17 Apr 2009, 09:25

Sheit buus links uz Jewels teemu kas arii maina visu kraasu sheemu lai nokluseetaas 3 XP teemas nebuutu vieniigaas
http://tjwoodlock.com/blog/windows-xp-color-schemes/
http://www11.asphost4free.com/kaptaincaveman/jewels.htm
P.S.Man ir arii uzticamas Vista teemas ja kaadam vajag..
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.

Morpheus

Post no Morpheus » 17 Apr 2009, 10:58

samurajs wrote:Morpheus: nelēkā kā krupis uz deķa, te nevienam nav jāpierāda savs pārākums utt. Salīdzinājumā ar vienu otru citu autoru ob1 patiešām neraksta slikti. Ja kaut kas vēl nav perfetto, tad gan jau piešausies.

Kurš te kko lēkā? Pametu padomus pie kā der aizdomāties, tas būtu aizliegts? :P bez pamatotas kritikas un hintiem neviens vel nav nekur piešāvies... Tevis paša vārdi ne?

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 17 Apr 2009, 12:42

Ir jau labi, Morpheus, Samuraj. Konstruktīva kritika un padomi tiešām noder.

Man te kādu gadu atpakaļ bija viens gadījums ar tām tēmām. Vienā firmā biju aizgājis demonstrēt savus programmproduktus. Uz kompja Windows ar tēmām. Visu izrādu, visiem patīk, bet vietējais admins (!) noslēgumā saka:
- Ziniet, mēs nevarēsim izmantot jūsu produktus, jo firmas politika nosaka ka mēs lietojam Windows nevis Linux. :D

RicoPico
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2311
Pievienojies: 09 Jan 2009, 12:54
Atrodas: Jūrmala/Rīga

Post no RicoPico » 17 Apr 2009, 13:42

Kas par dumu sisadmini... :D Vai arī winda līdz nepazīšanai Linuxinizēta ar visādiem netūļiem! Jo ar vienkāršu tēmu šaubos, ka panākama pilnīga win neatpazīšana.
3GHz takts frekvences viļņa garums ir 10cm

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Post no aoma » 17 Apr 2009, 15:16

Kāds nezin tēmu, lai Kubuntu pārtaisītu XP vai vismaz Vistas skatā? :)
Iedomājos, varbūt tas varētu novērst uzmanību, un man nebūtu jāstartējas pāri, lai tauta varētu netu pabrauzot un muzonu klausīties, savādāk, kā ierauga, tā sāk aurot - atkal to s**u ieslēdzi?! Vo, attieksme, b*in, nevaru un nevaru pāraudzinat. :(
viegls rokenrols pa radio

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 17 Apr 2009, 15:45

Varbūt šī: http://www.kubuntu-art.org/content/show ... ntent=1499
Googlē "kubuntu theme xp"

Savukārt Windows uzliec ubuntu tēmu: http://www.bloganything.net/871/make-wi ... ike-ubuntu

Redzēs ko tauta teiks, un vai pamanīs, ka viss ir otrādi :D

YeaX
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 84
Pievienojies: 15 Dec 2008, 22:21

Post no YeaX » 17 Apr 2009, 19:04

Morpheus ko vari lēkāt.. pac ar neesi nekāds izcilais rakstu veidotājs.. Uztaisa aptauju ar nezin kādiem tur monitoru izmēriem - lielāks par to mazāks par to.. pac nevari normāli, loģiski izdomāt priekš līkročiem kādus izmērus likt :P
Maciņš - speciāla ierīce, kas ļauj naudu iztērēt uzreiz...

Morpheus

Post no Morpheus » 17 Apr 2009, 19:33

YeaX wrote:Morpheus ko vari lēkāt.. pac ar neesi nekāds izcilais rakstu veidotājs.. Uztaisa aptauju ar nezin kādiem tur monitoru izmēriem - lielāks par to mazāks par to.. pac nevari normāli, loģiski izdomāt priekš līkročiem kādus izmērus likt :P
WTF? :D nez, cik es redzu neviens vel neraud ipaši ka nesaprastu, bet tas ka tu man to aizradi tēmā kur runa ir pavisam cita, ir kronis visam :D par to ka tu pats neesi izrādijis vispār nekādu iniciatīvu nekam kā tikai činkstēt par nez kautko, nu nesaproti nebalso, johaidi! Tas tagad butu noziegums ka es pasviedu paris padomus jaunajam žurnālistam? :D piedod atvaino, es piemēram domaju ka viņš neapainojās par to, un domāju ka tas viņam arī palīdzēs , un galu galā ir mums te tāds slikts niķis palīdzēt lai nu kādas būtu mūsu savstarpējās attiecibas, tas ka es piemēram es nez kasos te ar kādu nenozīmē ka es viņam nesniegšu sev zināmu atbildi viņam interesējoša tematā kuru viņš tik labi nepārzin :D un galu galā, where is the crime? Un pāri visam šim- tu cilvek mīļais (nemīlu es šitā teikt galīgi nē) esi users, ja tu būtu tikpat (ne)zinošs kā es kapēc tev nav zaļš niks? Cilveks cenšas, es viņam devu (domāju ka labu) padomu , bet tev kas pret to ir iebilstams? Š ādi paši padomi ir doti man un daudz neiecietīgās formās, bet tāpēc jau es nevienu nēēsmu lamājis un nedod dies šitādu malis....

Raksta autoram dziļa atvainošanas par šo un veiksmes un izaugsmes vēlējumi ;)

Aptauja bija domāta man kā informācijas avots par lietotāju izšķirtspējām kādas ir, lai varu apmēram domāt kā veidot majas lapu jauno priekš radio, izlēmu ka jāveido ar mainīgo platumu, par cik daudziem tie variējas un veidot standarta 1024 platu butu noziegums pret widescreen monitoru lietotajiem
Last edited by Morpheus on 17 Apr 2009, 19:40, edited 1 time in total.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 17 Apr 2009, 19:39

Morpheus, paldies vēlreiz, un nesatraucies.

Jūs latvieši, lielākoties (ne Tu) esat tāda interesanta tauta - ja kāds kaut ko dara, viņam noteikti piekasīsies. Ja nevarēs piekasīties, tad vainos valdību.

:D :D :D

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 17 Apr 2009, 21:32

ob1: esam panākuši to, ka Notepadā stipri mazāk piekasās nekā konkurējošos portālos. Tāpēc te arī tik daudz rakstītāju :) Un pareizi - ja rakstā ir nepilnības - vainīga valdība! :D
Image

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Post no aoma » 18 Apr 2009, 08:49

Paldies, ob1, par linku, es pagaidām ar newindows lietām esmu uz jūs, bet, manuprāt, strauji apgūstu. :D

P.S. Un taisnība par to valdību ir, lai gan piekasīties man patīk arī atkarībā no tā, kāda tai brīdī ir abstinences sindroma pakāpe :D:D
viegls rokenrols pa radio

Slēgts

Return to “Off-topic”