Arī pirātiskais Windows 7 saņems atjauninājumus!

Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji

ehex
E-žurnālists
Atbildes:421
Pievienojies:21:25 / 6. Feb, 2009
Reputācija:0
Atrodas:Lauki
Arī pirātiskais Windows 7 saņems atjauninājumus!

Post no ehex » 16:03 / 30. Apr, 2009

[imgl]https://notepad.lv/userpix/1545_w7p_1.png[/imgl]Pirms dažām dienām kompānija Microsoft paziņoja, ka Windows 7 drošības atjauninājumus varēs saņemt gan legālās, gan nelegālās versijas. Kā apgalvo Microsoft darbinieks Paul Cooke, kurš ir atbildīgs par drošības jautājumiem, tad tas esot tikai mīts, ka Microsoft piegādā atjauninājumus tikai Windows Genuine lietotājiem. Patiesībā pirātisko Windows 7 lietotāji varēs saņemt ne tikai drošības atjauninājumus, bet arī servisa pakotnes, programmatūras saderības atjauninājumus, kā arī sistēmā iekļauto programmu atjauninājumus , piemēram priekš Internet Explorer vai Windows Media Player. Tiesa gan, atjauninājumus varēs iegūt tikai caur programmu "Windows Update", bet to nevarēs izdarīt izmantojot Microsoft mājsaslapu. Tas tomēr nenozīmē, ka nelegāli iegūtās kopijas varēs lietot, izmantojot visas „ekstras”, jo daži atjauninājumi pirātisko Windows lietotājiem tomēr tiks bloķēti no Microsoft puses. Š eit varam sīkāk izlasīt par to kādas vēl būs izmaiņas Windows 7 "Genuine" aizsardzības sistēmā.

Avots

Kefīrs
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:533
Pievienojies:21:23 / 13. Apr, 2009

Post no Kefīrs » 17:01 / 30. Apr, 2009

Pareizi, saprata, ka būs daudz pirātu...

daGrevis
Vecākais lietotājs
Atbildes:2343
Pievienojies:19:00 / 6. Feb, 2009
Atrodas:Rīga, Latvija

Post no daGrevis » 17:11 / 30. Apr, 2009

Normāli, sanāk ja tev paveicās un nokachā īsto, tad lieto kā pirkto! :D
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/

http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

kilis
E-žurnālists
Atbildes:37
Pievienojies:16:03 / 5. Mar, 2009

Post no kilis » 17:51 / 30. Apr, 2009

Viss tiks uzlauzts. Tas vel nieks hakeriem.

usins
Vecākais lietotājs
Atbildes:2873
Pievienojies:08:51 / 26. Feb, 2007

Post no usins » 18:14 / 30. Apr, 2009

emz... raksts nepabeigts. Varēji jau savādāk uztaisīt ievadu.
P.S.- pārmetums, par to ka pats nerakstu nelīdzēs. Fiziski nav laika. Pietiek laika lai uzdrukātu komentāru, kurš diemžēl kritizē tavu darbu.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

samurajs
Administrators
Atbildes:14988
Pievienojies:15:04 / 6. Mar, 2007
Atrodas:Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 18:26 / 30. Apr, 2009

usins: se, būdā! Tavs pārmetums, ka fiziski nav laika - tev arī nelīdzēs. Parādi, ka spēj labāk rakstīt, ja reiz tā gribi kādu kritizēt!

Par rakstā minētiem faktiem: un tā būtu visa aizsardzība??? Es gan esmu pavisam ko citu lasījis - ka būs vairākpakāpju aizsardzība, resp. Windows 7 vispār nevarēs ieslēgt pēc 30 dienu termiņa. Uzlaužot 1 aizsardzību - vietā tūlīt būs nākamais līmenis. ne jau velti M$ vajadzēja patentus zagt...
Un vēl kas - beta un RC versijās šīs fīčas būšot atslēgtais, lai hakeri nevarētu savlaicīgi sagatavoties un veikt priekšdarbus :D
Image

ehex
E-žurnālists
Atbildes:421
Pievienojies:21:25 / 6. Feb, 2009
Atrodas:Lauki

Post no ehex » 18:43 / 30. Apr, 2009

samurajs wrote: Par rakstā minētiem faktiem: un tā būtu visa aizsardzība???
Raksts galvenokārt bija domāts par atjauninājumiem, jo par pārējo aizsardzības sistēmu daudziem jau bija zināms laiku iepriekš, bet par atjauninājumiem tika paziņots tikai pēdējās dienās. Tā pārējā aizsardzības sistēma ar 30 dienām, ja nemaldos bija jau Vistā, tāpēc nelikās jēga par to stāstīt. :)

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:1730
Pievienojies:12:22 / 22. Dec, 2007

Post no izredzētais » 19:24 / 30. Apr, 2009

izlasot samuraja komentu, nu ir skaidrs ka daru pareizi gaidot win7 tirzniecībā pirms iegādājos laptopu :)

Wallaby
E-žurnālists
Atbildes:199
Pievienojies:16:40 / 27. Apr, 2009
Atrodas:Ogre

Post no Wallaby » 23:28 / 30. Apr, 2009

Kāpēc nevar kritizēt, ja pats neraksta? Vai es nedrīkstu spriest arī par ēdiena kvalitāti, ja pats neesmu pavārs, vai es nedrīkstu novērtēt autoimašīnu, ja es neesmu to uztaisījis?
_____________________________ Moddings.lv

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes:2601
Pievienojies:12:47 / 25. Apr, 2007
Atrodas:LV

Post no aoma » 08:59 / 1. Mai, 2009

Uz doto brīdi mani pilnībā apmierina tā w7, teorētiski varētu aizvākt time bombu, nekādus apdeitus, lai šie neiesmērē ko nepatīkamu, un lieto uz veselību. :)

Starp citu, spēlmaņu ciltij - arī slavenā windowsu nāve StarForce ir aplauzusies uz windows seven betām, tā kā var bez problēmām uzspēlēt tos spēļukus, kur uz xp vai vistas būtu krietni jāpačakarējas vai pat būtu neiespējami. :D
viegls rokenrols pa radio

samurajs
Administrators
Atbildes:14988
Pievienojies:15:04 / 6. Mar, 2007
Atrodas:Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 09:24 / 1. Mai, 2009

Wallaby wrote:Kāpēc nevar kritizēt, ja pats neraksta? Vai es nedrīkstu spriest arī par ēdiena kvalitāti, ja pats neesmu pavārs, vai es nedrīkstu novērtēt autoimašīnu, ja es neesmu to uztaisījis?
Tu vari droši kritizēt. Bet tās ir dažādas lietas, ja kritizē lasītājs vai administrācijas pārstāvis. No pēdējā es kaut ko konkrētāku sagaidu (papildinājumus vai norādes uz konkrētām kļūdām).
Image

Creep
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:1138
Pievienojies:20:06 / 9. Feb, 2008

Post no Creep » 14:14 / 1. Mai, 2009

Nezinu par final, bet vistas betu bez nekādas laušanas toreiz mierīgi lietoju arī pēc 30 dienām.
Atceros, ka kautkā IE laikam varēja ieslēgt kautkādus licenzes štruntus laikam lasīt, tālāk no tā open logu dabūju un tad jau aizgāju līdz explorer palaišanai, no sweat :) Varbūt arī savādāk es to darīju, īsti neatceros, bet explorer zinu, ka palaidu un lietoju windowzi :)

Pievienot atbildi

Return to “IT ziņas”