Sakumlapas izskats
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- krisis32
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 568
- Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
- Reputācija: 0
- Atrodas: jurmala
Sakumlapas izskats
Es uztaisiju parastu sakum lapu kuru gribeju ielikt ka phpbb2 ezportal sakum lapu! Nu labi.. iemetu visus failus mape un ieks portal.php kur ir ailite "portal_body.tpl" nomainiju uz "mans_body.tpl" Lapa atveras labi, bet nebija izskats. Man ir uzlikts prosilver template. Ka lai uztaisa kaut ko lidzigu ka IPB foruma, ka sakumlapa atskiras no foruma. Lidzigi ka BOOT.lv ?
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
No tava murga neko nevar saprast.
Divus overall_headerus, sākuma lapai unikālu dizainu, forumam skins. Un visu dabosi gatavu
portal_body.tpl, portal_header.tpl forumam index_body.tpl un overall_header.tpl
Noklonē includes/page_header.php uz includes/portal_header.php
Pēc tam atver portal.php vai kas tev tur un kodā no page_header.php izmaini uz portal_header.php
Pēc tam atver portal_header.php un iekš koda samaini no overall_header.tpl un portal_header.tpl
Tā tu panāksi neatkarīgas sākuma lapas dizaina struktūru.
Kas un kā, sēdi pēti testē, es kad sāku, darīju tieši tā pat
Divus overall_headerus, sākuma lapai unikālu dizainu, forumam skins. Un visu dabosi gatavu
portal_body.tpl, portal_header.tpl forumam index_body.tpl un overall_header.tpl
Noklonē includes/page_header.php uz includes/portal_header.php
Pēc tam atver portal.php vai kas tev tur un kodā no page_header.php izmaini uz portal_header.php
Pēc tam atver portal_header.php un iekš koda samaini no overall_header.tpl un portal_header.tpl
Tā tu panāksi neatkarīgas sākuma lapas dizaina struktūru.
Kas un kā, sēdi pēti testē, es kad sāku, darīju tieši tā pat
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- foxsk8
- Moderators
- krisis32
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 568
- Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
- Atrodas: jurmala
Ok. Paldies par tavu padomu foxi.. viss nostradaja ok uz veca dizaina kuru es parstradaju!
Parstradatais dizains stav mape "start" unpec tada pasa principa panjemu un imetu vinju template mape!
Tad ieks portal.php visu sakonfigureju . Ejot ieksa sakum lapa man uzmetas sis errors !
"Parse error: parse error in C:\wamp\www\design\includes\template.php(127) : eval()'d code on line 126"
Footeri vins paradija kas man liekas nozime ka lapa ir pareizi uzlikta.. kaut kur citur meklejama vaina!
Parstradatais dizains stav mape "start" unpec tada pasa principa panjemu un imetu vinju template mape!
Tad ieks portal.php visu sakonfigureju . Ejot ieksa sakum lapa man uzmetas sis errors !
"Parse error: parse error in C:\wamp\www\design\includes\template.php(127) : eval()'d code on line 126"
Footeri vins paradija kas man liekas nozime ka lapa ir pareizi uzlikta.. kaut kur citur meklejama vaina!
- foxsk8
- Moderators