Sveiciens

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

User avatar
krisis32
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 568
Pievienojies: 11 Okt 2008, 10:24
Reputācija: 0
Atrodas: jurmala

Sveiciens

Post no krisis32 » 14 Mai 2009, 19:27

Kā lai izveido ka katru reizi kā tu ielogojies raksta piem: Sveiks... Zdarova...
Tas ir domats ieks portal.php (ezportal)
Katru reizi ka ielogojies mainas sveiciens.
Zdarova..Privet..Cav..Wazzap..utt..

User avatar
Colonel
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 27
Pievienojies: 13 Mai 2009, 16:40
Reputācija: 0
Atrodas: Zemūdene

Post no Colonel » 14 Mai 2009, 20:00

array random

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 14 Mai 2009, 22:57

Javascript random text, pameklē, apskaties. Tur labi, ja pāris rindiņas. :)
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Reputācija: 0
Atrodas: LV

Post no Aldis » 14 Mai 2009, 23:08

ja paris tekstinji ir.. tad easy shitaa piemet vietaa kur tev jaaparaada tas tavs teksts.. :)
var arii arrayos dziit.. un tad nolasiit un ko tik ne.. :) Bet ja tam tik lielu uzmanibu nepieversshj tad var iztikt ar ko shadu :P

Code: Select all

<?php
$mainigs = rand&#40;1,2&#41;;

if &#40;$mainigs == 1&#41; echo 'sveiki';
if &#40;$mainigs == 2&#41; echo 'haiduk';
?>
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 14 Mai 2009, 23:15

http://www.java-scripts.net/javascripts ... ript.phtml

Š is ir priekš bildēm standartā, bet bik pārveido, nevis bildes linku, bet tekstu ieliec un gan jau tev tas randoms būs. Š ito kodu pēc tam ieliec iekš portal_body.tpl attiecīgājā vietā, kur tu gribi lai tev tas sveiciens parādās.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

User avatar
Colonel
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 27
Pievienojies: 13 Mai 2009, 16:40
Reputācija: 0
Atrodas: Zemūdene

Post no Colonel » 15 Mai 2009, 04:20

Š am ka tik client-side ar s*diem piebazt...


Aldis +1

Pievienot atbildi

Return to “PHPBB”