Es rakstu ar garumzīmēm un interpunktuāciju, bet tā taura teksti ir manas skolotājas Birutas slēptākie murgi
Secinājums - nevienam neuzticies.
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Kāpēc uzreiz ir jāaizskar viņa personība? Varbūt viņa vārds ir Edmunds un uzvārds - Jansons. Viņam nav tiesību izmantot šādu niku?e.j. wrote:A man vienīgajam ir tāds niks datuvē. Pieļauju, ka tas amplis zin par mana profila eksistenci...
Eh, ko tur, vienkārši sajaucu...WerNeo wrote:daGrevis wrote:Tām, uztaisīšu niku datubāzi ar iespēju tos reģistrēt...Jau esi iemācījies nomainīt izšķirtspējas savam monitoram, lai redzētu savu DB pareizi?
Piedod par mazu paņirgāšanos.
;)
Un vai vispār vajag iedziļināties?asdfgfh wrote:Iespējams, ka jaucu visu štelli, bet nu tāda ir mana izpratneOpenID arī tā īsti neesmu iedziļinājies..
Jā, tā bija gan. Manuprāt, tas aizsākās dēļ tā, ka datuve vairs netika uztverta kā IT portāls, bet vienkārši noņemt darba slodzi atnākot mājās...Tāpēc arī tāds offtopiks un visas pārējās herņas, lai uzlabotu garastāvokli savā lokā..WerNeo wrote:Domāju, ka daudzi tā laika lietotāji piekritīs. Jo forumā jau bija izstrādājies princips "mēs un viņi". Respektīvi, "ja es tevi zinu pēc vecajiem ierakstiem un atminos ar labu, tad tu esi ar mums". Bet ja ienāk kāds jauniņais un paprasa kaut ko... Visi "vecie" sāka vispirms meklēt, kur varētu piesieties pie valodas un jautājuma pareizības.
"interpunktuācija"! Lūk Tavas skolotājas (Birutas) slēptākie murgi.e.j. wrote: Es rakstu ar garumzīmēm un interpunktuāciju, bet tā taura teksti ir manas skolotājas Birutas slēptākie murgi
Secinājums - nevienam neuzticies.