Viasat plus hd
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- opijs
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 21
- Pievienojies: 03 Jūn 2009, 21:41
- Reputācija: 0
- Atrodas: rīga
Viasat plus hd
Viasat nesen tirgū laida savu hd uztvērēju, ar ierakstīšanas funkciju un citām labām funkcijām. Kāds jau ir izmēģinājis, kādas atsauksmes?
pš.
viasat vairsn av nākotnes. Lattelecom ar savu digitālo nākotnē būs daudz kvalitativāka. Jua tagad ir būtiski mainījusies lattelecom digtv darbība un kvalitāte.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Neskati vīru pēc cepures...
Twitter Konts - http://www.twitter.com/archeens
Nu, par to nākotni es nebūtu tik pārliecināts. Līdz šim Viašrots bija kāds nu bija, bet sajūtot nopietnu konkurentu, viss var mainīties - kas, starp citu, jau ir jūtams kaut vai ar šo HD ierakstīšanas iespēju - atbildes reakcija uz Lattelekom ITV iespēju ierakstīt jebko un noskatīties, kad vēlies. Un kad rudenī nopietna digitālā apraide būs visā Latvijā - šie noteikti meklēs iespējas noturēt klientus, bet mēs no šīs cīņas varam tikai iegūt.
Starp citu, kaut kur Pļavniekos tiek būvēta Viasat studija, bet sīkāk neko nezinu.
Starp citu, kaut kur Pļavniekos tiek būvēta Viasat studija, bet sīkāk neko nezinu.
- msh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3460
- Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
- Atrodas: Latvija
m_janis tik tu aizmirsti vienu lietu - visam ir savi griesti, ieskaitot lattelecoma tīkla caurlaidības spēju un DSL ātrumus. Lattelecomam tie griesti ir pietiekoši ierobežoti lai nākotnē viasats ar HD spētu lattelecoma ipTV ielikt kārtīgu kloķi - kaut vai tādēļ vien, ka izmantošanā esošajiem speedstreemiem ir max down 20 Mbps, no kuriem cilvēks jau izmanto 10
Un, visbeidzot - satelīta šķīvis var būt arī meža vidū, bet lattelecoma pieslēgums gan ne.
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
Via$at nav jāsatraucas par klientu trūkumu un pārbēgšanu. Jau tagad viņi nemaz tik vienkārši klientus nelaiž vaļā.
Tev beidzas 2 gadu līgums, viņi vienpusēji to pagarina vēl uz diviem gadiem (tas sīkiem burtiem līgumā taču atrunāts), palielinot mēneša maksu.
Mēģini atteikties, aizsūtot pa faksu atteikumu, viņi pasaka, ka atteikumu nav saņēmuši, bet katram gadījumam atsūta "soda naudas" rēķinu par 3 mēnešiem. Bet vēl pēc mēneša - bāc, jauns rēķins, it kā nekas nebūtu atteikts. Jautā: "bet kā tā?" Atbilde: "Vai tad jūs atteicāties? Kad? Mēs neesam saņēmuši." Tu pasaki: "Nu tad tagad es gribu atteikties."
He he... pēc mēneša atkal rēķins! Tu jau dusmīgs zvani un kliedz: "ES TAÄŒU ATTEICU!" Atbilde: "Kad? Tiešām? Mēs neko par to nezinām." "TAD TAGAD ES ATSAKU!!!"
pēc mēneša rēķins...
....
Un tas turpinās tik ilgi, kamēr kāds cilvēkam nepastāsta, ka atteikums jāsūta ierakstītā vēstulē.
Via$atu tev atslēdz jau pēc pirmā atteikuma, bet rēķinus tev jāmaksā vēl par kādiem mēnešiem, kamēr neaizsūti ierakstītu vēstuli ar atteikumu.

Un tādu gadījumu ir daudz.
Juridiski nepiesieties, bet klientus viņi meistarīgi "uzmet" un liek maksāt.
P.S. Labi, ka es izvēlējos labākos un neesmu ar Via$atu iesaistījies.
Mēģini atteikties, aizsūtot pa faksu atteikumu, viņi pasaka, ka atteikumu nav saņēmuši, bet katram gadījumam atsūta "soda naudas" rēķinu par 3 mēnešiem. Bet vēl pēc mēneša - bāc, jauns rēķins, it kā nekas nebūtu atteikts. Jautā: "bet kā tā?" Atbilde: "Vai tad jūs atteicāties? Kad? Mēs neesam saņēmuši." Tu pasaki: "Nu tad tagad es gribu atteikties."
He he... pēc mēneša atkal rēķins! Tu jau dusmīgs zvani un kliedz: "ES TAÄŒU ATTEICU!" Atbilde: "Kad? Tiešām? Mēs neko par to nezinām." "TAD TAGAD ES ATSAKU!!!"
....
Un tas turpinās tik ilgi, kamēr kāds cilvēkam nepastāsta, ka atteikums jāsūta ierakstītā vēstulē.
Un tādu gadījumu ir daudz.
P.S. Labi, ka es izvēlējos labākos un neesmu ar Via$atu iesaistījies.
- opijs
- Reģistrēts lietotājs
Nu man gan liekas, ka tas par to līgumu ir tikai pašu cilvēku vaina, ka viņi neizlasa visu līdz galam, viņiem vajag visu tagad un tulīt, un paši pēc tam sūdzas. Man ir viasats jau ilgu laiku, bet tā kā baigās problēmas nav radušā un patik kanālu klāsts, palieku pie viņiem, jo citu - labāku arī nav. Domāju tikai nomainīt dekoderu un jauno plus hd, jo funkcijas izskatās baigi okei. skatos, neviens vēl nav baigi mēģinājis. laikam tad aiziešu uz plus hd prezentāciju rīt Maskavas ielā 322 no 15.00-17.00, paskatīšos kas un kā, vai ir cērtama eglīte 
pš.
Jautaaju arii viashrotam par shiim ekstraam. Shie peekshnji noveersaas.
Tas uztveereejs ppirmkaart ir meesls. Otkaart, nenaak praataa kaa vinjsh speej ierakstiit vienu raidiijumu/filmu, kameer skaties ko citu. Tam vajag vismaz divas ieejas no antenas, liidz ar to, tev vajag arii galvinju ar, vismaz, divaam izejaam. Pirkt to briinumu nav jeegas. LJOTI daargs prieks par neko.
Piedevaam Viashrots NEPIEDAAVA HD kanaalus, kaut taadi vinjiem ir, nedaudz, bet ir.
Man ir Sky HD, tur smuki naak divi kabelji no dubultaas galvas. Viens prieksh skatishanaas, otrs prieksh rakstiishanas. Viss skaidrs.
Cikk caur netu esmu redzeejis tos modeljus, ddddabaa nav iespeejams man vinjus redzeet, vinjiem ir tikai viena ieeja no skiivja. Un tur NAV iespeejams sptiities un ierakstiit visu peec kaartas....
P.S. Kad aizrakstiiju viashrotam veestuli par sho lietu, iestaajaas dziljsh klusums.
Taa ka, ja kaads grib uzkaapt uz graabeklja, njemiet droshi viashrota HD kasti.
Tas uztveereejs ppirmkaart ir meesls. Otkaart, nenaak praataa kaa vinjsh speej ierakstiit vienu raidiijumu/filmu, kameer skaties ko citu. Tam vajag vismaz divas ieejas no antenas, liidz ar to, tev vajag arii galvinju ar, vismaz, divaam izejaam. Pirkt to briinumu nav jeegas. LJOTI daargs prieks par neko.
Piedevaam Viashrots NEPIEDAAVA HD kanaalus, kaut taadi vinjiem ir, nedaudz, bet ir.
Man ir Sky HD, tur smuki naak divi kabelji no dubultaas galvas. Viens prieksh skatishanaas, otrs prieksh rakstiishanas. Viss skaidrs.
Cikk caur netu esmu redzeejis tos modeljus, ddddabaa nav iespeejams man vinjus redzeet, vinjiem ir tikai viena ieeja no skiivja. Un tur NAV iespeejams sptiities un ierakstiit visu peec kaartas....
P.S. Kad aizrakstiiju viashrotam veestuli par sho lietu, iestaajaas dziljsh klusums.
Taa ka, ja kaads grib uzkaapt uz graabeklja, njemiet droshi viashrota HD kasti.
Es nerunāju tikai par ipTV, kas ir galīgi garām, bet arī par virszemes digitālo DVB-T apraidi, kura nedaudz pēc Jāņiem jau oficiāli būs Rīgas apkārtnē (~90km), bet gada beigās jau visā Latvijas teritorijā. Un tur jau Viašrotam būs pagrūti cīnīties, jo kāda x-sa pēc pirkt šķīvi, ja kādus 60 un vairāk kanālus, arī HD, vari redzēt ar parastu decimetru antenu un TV ar DVB-T mpeg4 atbalstu, vai veco TV + dekoderi ?msh wrote:m_janis tik tu aizmirsti vienu lietu - visam ir savi griesti, ieskaitot lattelecoma tīkla caurlaidības spēju un DSL ātrumus.
msh, bus daudz kanaali. Vienkaashi patreiz LTC tikai testee sisteemu. Vienkaarshi veel nav izdeviigi vinjiem darbinaat kaudzi ar kanaaliem, jo tad uzreiz vinjiem ir jaaasaak maksaat nodevas. PIedevaam, vinji ar veel nav publiceejushi kanaalu sarakstu, taatad ar veel nav izleemushi kaadus kanaalus raadiit.Ja shie iekljausies terminjos, tad jau pavisam driiz visu uzzinaasim... .
Pašlaik Lattelecom vēl testē dekoderus, kuri atbalstīs virszemes TV pilnībā par 100% un izliks drīz sarakstu ar to nosaukumiem un modeļiem, nav kur steigties vēl.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
- opijs
- Reģistrēts lietotājs
VIASAT jau arī būs HD kanāli un daudz, kaut kur uz vasaras beigām. Nez, ar Lattelecom nekad nav paticis pīties, tāda blēžu banda vien ir.. un dārgāk arī sanāk maksāt nekā par viasatu - ar netu kopā ņemot mēnesī ir 20,13Ls .. viasatam tas pats, tikai ar vairāk kanāliem ir 15,50 (vismaz piesakoties tagad)
pš.
Viasat pats nezin, kad vinjiem saaks paraadiities HD kanaali. Un pilniiggi noteikti ka nebuus daudz, ja vien daudz nebija domaats 2-3 kanaali... .. Diezvai vinji tuvaakajaa desmitgadee pietuvosies, piem. Sky UK, tikko saskaitiiju 31 kanaalu. PAr NTV gan neko nezinu, nav iespeejams man vinju uztvert.
Un beidzat jaukt Lattelekom IP TV ar Lattelekom Virszemes TV. Pilniigi citi kakji, katrs savaa maisaa. Un cenas jau arii nav zinaamas veel virszemes TV, taa ka tikai jaagaida, nav ko strebt karstu un njemt Viasata luuzni.
Un beidzat jaukt Lattelekom IP TV ar Lattelekom Virszemes TV. Pilniigi citi kakji, katrs savaa maisaa. Un cenas jau arii nav zinaamas veel virszemes TV, taa ka tikai jaagaida, nav ko strebt karstu un njemt Viasata luuzni.
- 1,5 intelekta
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 11 Jūl 2009, 21:16
- Atrodas: ķekava
Viasatam tak parādījās nesen 1. KD kanāls - National Geographic. viņu dotais info http://www.viasat.lv/index.php?id=11436 vismaz lētāks nekā Lattelecom discovery HD
- 1,5 intelekta
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 11 Jūl 2009, 21:16
- Atrodas: ķekava
Jaa, choms veikalaa ietesteeja, reku koments no freefm.lv:
princ_fm on July 15 2009 22:16:36
Nu ietestējām vietējā veikalā "Norte plus" kvalitāte laba super cepuri nost ! Starpcitu tika notestēta arī krūmu versija šitam brīnumam viss strādā!
Uk jau diezgan vecs standarts priekš HD ,te tiek izmantots pats jaunākais H.256 standarts ,kurš UK vēl nav sasniedzis!
Lai varētu sākt izbaudīt HD uztvērējs ar LCD vai plazmu (kuri atbalsta FULL HD ) jāsavieno caur HDMI vadu ,citādāk viss tas pasākums ir kaķim zem astes!
- chandler
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 23 Jūl 2009, 19:28
- Atrodas: Rīga
izsklausās jau supaaa ! būs vien jāaizšauj un jāievērtē pašam, jo netā skatios http://viasat.lv/index.php?id=11436 baigi labi, nu dzīvē būs redzams ;) :devil:grisha wrote:Jaa, choms veikalaa ietesteeja, reku koments no freefm.lv:princ_fm on July 15 2009 22:16:36
Nu ietestējām vietējā veikalā "Norte plus" kvalitāte laba super cepuri nost ! Starpcitu tika notestēta arī krūmu versija šitam brīnumam viss strādā!
Uk jau diezgan vecs standarts priekš HD ,te tiek izmantots pats jaunākais H.256 standarts ,kurš UK vēl nav sasniedzis!
Lai varētu sākt izbaudīt HD uztvērējs ar LCD vai plazmu (kuri atbalsta FULL HD ) jāsavieno caur HDMI vadu ,citādāk viss tas pasākums ir kaķim zem astes!