AJAX Chat

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

meteo19
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 13
Pievienojies: 09 Jūn 2009, 17:33
Reputācija: 0

AJAX Chat

Post no meteo19 » 10 Jūn 2009, 15:57

Es esmu lejupladējis 4atu no vienas mājas lapas, kas jums arī ir šeit un es gribu viņu uztadīt...

Es esmu iesprūdis trešājā punktā, kas ir šāds:

Code: Select all

3.	User settings:
	--------------

	Edit users in lib/data/users.php.
	
	Each user must have a unique id (the $users array index) and a unique name.
	The first user in the list (array index 0) is used for the guest user settings.
	All guest users will have access to the channels set for this user and the user role AJAX_CHAT_GUEST.
	Registered users can have the user roles AJAX_CHAT_USER, AJAX_CHAT_MODERATOR or AJAX_CHAT_ADMIN.
	The list of channels a user has access to can be set for each user individually.
	Whitespace in the user names will be converted to the underscore "_".
Es tur nesaprotu, kas man īsti būtu jādara :)

Kods:

Code: Select all

<?php
/*
 * @package AJAX_Chat
 * @author Sebastian Tschan
 * @copyright &#40;c&#41; Sebastian Tschan
 * @license GNU Affero General Public License
 * @link https&#58;//blueimp.net/ajax/
 */

// List containing the registered chat users&#58;
$users = array&#40;&#41;;

// Default guest user &#40;don't delete this one&#41;&#58;
$users&#91;0&#93; = array&#40;&#41;;
$users&#91;0&#93;&#91;'userRole'&#93; = AJAX_CHAT_GUEST;
$users&#91;0&#93;&#91;'userName'&#93; = null;
$users&#91;0&#93;&#91;'password'&#93; = null;
$users&#91;0&#93;&#91;'channels'&#93; = array&#40;0&#41;;

// Sample admin user&#58;
$users&#91;1&#93; = array&#40;&#41;;
$users&#91;1&#93;&#91;'userRole'&#93; = AJAX_CHAT_ADMIN;
$users&#91;1&#93;&#91;'userName'&#93; = 'admin';
$users&#91;1&#93;&#91;'password'&#93; = 'admin';
$users&#91;1&#93;&#91;'channels'&#93; = array&#40;0,1&#41;;

// Sample moderator user&#58;
$users&#91;2&#93; = array&#40;&#41;;
$users&#91;2&#93;&#91;'userRole'&#93; = AJAX_CHAT_MODERATOR;
$users&#91;2&#93;&#91;'userName'&#93; = 'moderator';
$users&#91;2&#93;&#91;'password'&#93; = 'moderator';
$users&#91;2&#93;&#91;'channels'&#93; = array&#40;0,1&#41;;

// Sample registered user&#58;
$users&#91;3&#93; = array&#40;&#41;;
$users&#91;3&#93;&#91;'userRole'&#93; = AJAX_CHAT_USER;
$users&#91;3&#93;&#91;'userName'&#93; = 'user';
$users&#91;3&#93;&#91;'password'&#93; = 'user';
$users&#91;3&#93;&#91;'channels'&#93; = array&#40;0,1&#41;;
?>

P.s. Es izvelējos: AJAX Web Chat un es paņemo parasto ZIP failu :)

FireFoxsitis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 122
Pievienojies: 14 Feb 2009, 14:45
Reputācija: 0

Post no FireFoxsitis » 10 Jūn 2009, 16:57

Tajā failā glabājas čata lietotāju vārdi un paroles. Vari pārkopēt vienas grupas datus un uztaisīt nez cik lietotājus.
Removed by FireFoxsitis. Copyright 2010. FireFoxsitis.

Morpheus

Post no Morpheus » 10 Jūn 2009, 19:14

ure lamer o.O

šito vienkārsi var pārvērst sql kodā, uztaisi tabulu un paņem no array datus kurus attiecigi sadali kas un kā vajag

User avatar
Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13
Reputācija: 0

Post no Mr.Death » 10 Jūn 2009, 19:47

Morpheus, gribēju teikt to pašu par SQL, bet tāpēc jau nav siguldiešu dialektā jālamājās :D

meteo19
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 13
Pievienojies: 09 Jūn 2009, 17:33
Reputācija: 0

Post no meteo19 » 10 Jūn 2009, 20:11

Es neko ''ipašu nesapratu, bet kaut ko jau sapratu : D

Galvanis, ka iztāsiet man kā uztaisīt vissu 4atu :) Pm vai Te pat ?

User avatar
msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Reputācija: 0
Atrodas: Latvija

Post no msh » 10 Jūn 2009, 20:51

Š ijā lapā arī ir ajax čats un tajā ir iesprūdis foks :D
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

meteo19
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 13
Pievienojies: 09 Jūn 2009, 17:33
Reputācija: 0

Post no meteo19 » 10 Aug 2009, 23:08

Atļaušos izteikties...

Es nesen uzmetu šo 4atu uz SMF un darbojas it kā nevainojami līdz šitā notika:

( Kad dzēs arā ziņas tas notiek un vēl dažas reziēs )

Es nomainiju rindu JS failā (chat.js )

Iepriekšejā rinda:

Code: Select all

this.addChatBotMessageToChatList&#40;'/error ConnectionStatus '+this.getHttpRequest&#40;identifier&#41;.status&#41;;
Jaunā rinda:

Code: Select all

 if &#40;this.getHttpRequest&#40;identifier&#41;.status != 0&#41; &#123;
               this.addChatBotMessageToChatList&#40;'/error ConnectionStatus '+this.getHttpRequest&#40;identifier&#41;.status&#41;;
            &#125;
Bet nekas nemainijās tas pats :( ( Protams,k a veco JS izdzēsu un jauno Uzmetu virsū..

Varbūt kādam ir kāds risinājums ?

(22:55:24) ChatBot: Error: Connection status: 0
(22:55:29) ChatBot: Error: Connection status: 0
(22:55:32) ChatBot: Error: Connection status: 0
(22:55:34) ChatBot: Error: Connection status: 0
(22:55:39) ChatBot: Error: Connection status: 0
(22:55:39) ChatBot: Error: Connection status: 0

Citu jautājumu man nav, jo pārejais stradā nevainojami..

( Es tak ar kaut ko sajēdzu )_

P.S. Plds Robertam par palīdzību iepriekš..

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 10 Aug 2009, 23:11

msh: Kā redzi, v2 netiek uzlabots, čatu sen jau kā vajadzēja ņemt nost, tas tik tāds pagaidu variants tika uzlikts no gataviem risinājumiem.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

meteo19
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 13
Pievienojies: 09 Jūn 2009, 17:33
Reputācija: 0

Post no meteo19 » 10 Aug 2009, 23:12

Es jau runāju par savu 4atu un meklēju atrisinājumu problēmai.
Ko lai es daru un ko lai izvvelos...

Citu 4atu citi risinājumi ?

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5078
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 10 Aug 2009, 23:32

Ajax IM pamēģini. Ja tev vajag tikai čatu. Bet labāk izmanto kādu Shoutbox veidīgu.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

meteo19
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 13
Pievienojies: 09 Jūn 2009, 17:33
Reputācija: 0

Post no meteo19 » 10 Aug 2009, 23:55

Paldies. Es pamēģināšu!

NU i pameģināju nepatika : D

Paliku pie tā paša Ajax čata..

Paņēmu labāku un jaunāku versiju un tas eroors vairs nava... :)

Pievienot atbildi

Return to “Web veidošana un problēmas”