Aunam kājas uz armiju!

Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji

samurajs
Administrators
Atbildes:14988
Pievienojies:15:04 / 6. Mar, 2007
Reputācija:0
Atrodas:Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 16:57 / 15. Jūn, 2009

Edgars: par publisku aicināšanu uz bruņotu vardarbību tu patiešām vari smagi atrauties no attiecīgiem orgāniem. Izcenzēju tavu postu, lai kaut kas slikts nenotiek...
Image

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes:1780
Pievienojies:19:13 / 17. Apr, 2007

Post no Mr.Death » 17:29 / 15. Jūn, 2009

heh, ja tas, ko pateicu, kaut nedaudz iebaidītu treknuļus, tad tas tikai pierādītu to, ka viņiem nav pārliecības par to vai viņi rīkojās pareizi vai nē :> vispār jau es gan izteicos subjektīvi. par tiem, kas domā, ka armija nepieciešama ir pilsoņu aizsardzībai, neatceros nevienu gadījumu pēdējo 10 gadu laikā, kad mūsu pilsoņi būtu bijuši tik nopietni apdraudēti, kā arī pirmā dzirdēšana, ka kāds mums "pilsoņiem" varētu uzbrukt. parasti ja uzbrūk, tad uzbrūk militārajiem / valsts objektiem.

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes:1892
Pievienojies:18:09 / 19. Mar, 2007

Post no drunk_lizard » 17:31 / 15. Jūn, 2009

beerns

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes:4340
Pievienojies:15:13 / 11. Feb, 2009

Post no Evers » 17:46 / 15. Jūn, 2009

drunk_lizard wrote: everinj, beerninj, mammiite jau sen ar podinju un papiiriiti gaida!
Domā ka esi vecāks par mani ta baigi gudrāks (valdībā parasti tie vecie krabji ir tie visstulbākie un savtīgākie)? Savu veco laiku taisnību tu ar saviem jēlajiem apvainojumiem te nevienam neieborēsi, sēdi savā prātā 20. gadsimta domāšanā! Moderni domājoši cilvēki attīstīsies tālāk :p . Sorry bet nu veci 60gadīgi opīši ar vecolaiku domāšanu te jaunos nemācīs un neregulēs kā dzīvot, manai omei tu vari kautko paborēt ne man :devil:

P.S Spēcīgs fleims te :)

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 17:56 / 15. Jūn, 2009

Evers wrote: Domā ka esi vecāks par mani ta baigi gudrāks (valdībā parasti tie vecie krabji ir tie visstulbākie un savtīgākie)? Savu veco laiku taisnību tu ar saviem jēlajiem apvainojumiem te nevienam neieborēsi, sēdi savā prātā 20. gadsimta domāšanā! Moderni domājoši cilvēki attīstīsies tālāk :p . Sorry bet nu veci 60gadīgi opīši ar vecolaiku domāšanu te jaunos nemācīs un neregulēs kā dzīvot, manai omei tu vari kautko paborēt ne man :devil:
nu te mees beidzot redzam pilniigo indigo
kaada domaasjana! kaads domas asums! izcili!
attiisties, beerns nu taalaak, mhhh
iespeejams, ka pat astiite izaugs...
kurkulis.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 18:02 / 15. Jūn, 2009

drunk_lizard wrote: nu te mees beidzot redzam pilniigo indigo
kaada domaasjana! kaads domas asums! izcili!
attiisties, beerns nu taalaak, mhhh
iespeejams, ka pat astiite izaugs...
kurkulis.
Labāk ej pansionātā ar opīšiem šahu uzssist un ūsainām medmāsiņām pameņģēties. Pie reizes varēsi pastāstīt par savu "old scool" ideoloģiju un veco valdību ieskalotajiem dzīves principiem :)

ob1
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:2959
Pievienojies:22:01 / 23. Mar, 2009
Atrodas:Sigulda

Post no ob1 » 18:05 / 15. Jūn, 2009

Veči, ja Jūs piepītu klāt IT, tad tā kasīšanās varētu kļūt interesantāka.
:)

Sid
Vecākais lietotājs
Atbildes:979
Pievienojies:21:20 / 14. Mar, 2007

Post no Sid » 18:09 / 15. Jūn, 2009

Pārstājam braukt offtopikā vai slēdzam tēmu ciet.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 19:30 / 15. Jūn, 2009

Lai nu kā, obligātais karadienests nebūs, vairāki politiķi teica ka tas nemaz ekonomiski nebūtu izdevīgi un sabiedrība (indigo :D ) nav sagatavoti :)

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 19:57 / 15. Jūn, 2009

Paldies d_l. Uztveršu to kā lietišķo komplimentu :D Bet arī neuzskatu, ka mans viedoklis būtu tas pareizākais un vienīgais, tāpēc Tev ar savu pieredzi ir visas tiesības to apgāzt :> Nu tad gaidu ko teiksi :D

jazzer
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:201
Pievienojies:14:19 / 15. Feb, 2008
Atrodas:netālu

Post no jazzer » 19:58 / 15. Jūn, 2009

>Evers
Pie reizes varēsi pastāstīt par savu "old scool" ideoloģiju un veco valdību ieskalotajiem dzīves principiem
============================================
Ne kašķi meklējot,bet pārdomām...
Lai noliktu gar zemi veco ideoloģiju,ir jābūt savai-jaunai,progresīvai, loģiski pamatotai.Pagaidām ir tikai tukšs pirdiens atmosfērā.Izdomā to un tad piestaigā ar pretenzijām.
"Vecie dzīves principi" ir pārbaudīti gadu tūkstošos(atskaitot komunistu izdomātos) un nav iznīkuši tāpēc,ka ir pareizi.
Ja par d_l "uzbraucieniem",tad tie ir bērna šļupsti,salīdzinot ar to,ko var dzirdēt un reizē iemacīties atvairīt armijā.Kaut vai tapēc tur noklūt ir veselīgi.
Adminiem,savukārt,iesaku nepiegriezt skābekli,bet ļaut tautai nolaist tvaiku.Arī par politiku.Laiki grūti un tas tikai nāks par labu .Gan jau pēc kāda laika nomierināsies.Cerams.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 20:42 / 15. Jūn, 2009

jazzer , visos laikos cilvēki ir bijuši vairāk vai mazāk pakļauti valdības gribām, ierobežota gribas un izvēles brīvība. mazāk būtu tādu obligāto karadienestu, iesaukšanu utt, mazāk karu pasaulē būtu bijis, jo valdībām gaļa mazāk būtu bijusi. Pie tādiem veciem principiem gadsimtu gaitā ir pierasts, tāpēc liekās ka tā ir normāli un tā ir jābūt. Kad nu kāds cenšās to apgāzt, tad tas tiek uzskatīts par jocīgu

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:3460
Pievienojies:12:21 / 6. Apr, 2007
Atrodas:Latvija

Post no msh » 21:03 / 15. Jūn, 2009

Sid wrote:
paarsvaraa kautkaadi 190m gari un 50 kilogramus sverosji akseleraati, mhhhh
Mhh, un tādi "cilvēki" lepojas ar to, ka tādi ir, ja kas. Es nez vai atjaunot obligāto dienestu būtu labi, no vienas puses jau jā, būtu mazāk bezdarbības nomocītu klaunu, kuri savu jaunību pavada dzerot, narkojoties un sitot mašīnas riskējot ar savu un apkārtējo veselību, bet no otras - katram tomēr ir jābūt tiesībām izvēlēties, ko darīt un ko nē. Galu galā - daudzi nevēlētos aizsargāt šo valsti, un es viņus ļoti labi saprotu.
...no otras puses - tad arī tev būtu jāiet armijā :D
Evers wrote:
Es jau ar tad laikam esmu indigo? :D , jo domāju citā līmenī, nevis "tā ir jābūt jo mamma teica" . Vispār neuzskatu ka man būtu jāievēro kautkādi Latvijas valdības izdomāti likumi jo redz man nepaveicās un es piedzimu latvietis. Esmu planētas Zeme iedzīvotājs un pakļaujos divu veidu likumiem - Zemes likumiem (gravitācija utml) un tiem cilvēku izdomātajiem likumiem kuriem es uzskatu ka man ir izdevīgi sekot (nezagt, neslepkavot jo tas citiem dara ļaunu un tad man pašam citi izdarīs slikti/.....utml likumiem) . Ai laikam toč esmu indigo, dumpiniecisks indigo kas tiecas pēc pilnīgas personīgās brīvības cilvēcības ietvaros :D

Ka es jums saku, 21. gadsimts būs tas kurā indigo gāzīs visus vecos uzskatus un kārtības. Nāks jauna ēra, par šiem laikiem rakstīs šausmu grāmatās. Varbūt kautkas jau notieks 2012. gadā, runā gan par visādiem pasaules galiem, gan par kariem... kas zin kautkas varbūt mainīsies

P.S gadus 50 atpakaļ mani par šitādām runām aizšautu uz Sibīrijas tālāko nostūri kā putekļi vien nogrieztos. :D
Ever, beidz te tukši muldēt. Laikam kabatas nauda ir liela un zāli vari atļauties. Tāpat noteikti vēstures stundas neapmeklēji, jo "tev tak ir izvēles iespējas, 21. gadsimts" utt, utjpr., un neesi pamanījis, kā tās lietas vienmēr ir notikušas. Ziņas tu noteikti arī neskaties/neklausies, jo atkal ir izvēles iespēja - pasēdēt pokemonos, paspēlēt spēlītes vai ar korišiem aiziet izrīt kādus krāsainus kokteiļus un vēl pavilkt zāli, un tāpēc neredzi, kas notiek pasaulē. Tā turpināt. Bet vismaz savas tukšās fantāzijas varētu paturēt savā galvā un nemurgot par kaut kādu fantastisku 21. gadsimtu - vienīgais, kas šajā gadsimtā tiešām tāds mainās - tiek radīti ieroči, kas rindiņā nostādītus 50 everus spēs nopļaut sekundes laikā, kā arī tādi, kas vadīti netiks, un spēs nest iepriekšpieminēto ieroci, kā arī daudzi citi. Un pat nav nekur tālu jāmeklē, pietiek ar norepad.lv.

Par tēmu - nu ja būs, būs, lai arī tad tas skārtu mani.
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 21:18 / 15. Jūn, 2009

msh, tajā postā par to 21. gadsimtu(2. rindkopu) es protams pārspīlēju :P , bet citos rakstīto gan uztveru nopietni :)

Runājot par indigo, es pat atbilstu dažām indigo raksturojošām īpašībām -
Viņi ir tās paaudzes pārstāvji, ko pasaulē dēvē par indigo bērniem. Viņi neatzīst nekādas autoritātes. Nesaņēmuši atbildes uz būtiskiem jautājumiem, viņi nedarīs to, ko no viņiem prasa. Viņi atsakās darīt to, kam neredz jēgu. Daži ļoti asi, pat agresīvi protestē, ignorējot citu prasības.
Ir arī vēl daudzi raksturojumi kuri galīgi nesakrīt
Avots: http://www.saulesjosta.lv/modules.php?o ... =0&thold=0

msh
Reģistrēts lietotājs

Post no msh » 21:30 / 15. Jūn, 2009

Ļoti skaisti. Neesi sevī iemīlējies - "es pats sev esmu cilvēks ar savu "esību" viedokli, domām"? Ar zaķpastalas esību parasti kaunas, nevis lepojas. Un no tavas mukšanas vienīgais labums būs tāds, ka tevi vieglāk būs nostādīt rindā/iebāzt cietumā/kaut kur izsūtīt. Neko vairāk.

Viena lieta ir tas, kā kaut ko šitādu pasniedz Armands dziesmā "kustonis", pavisam cita, kā to pasniedz tu - "es esmu personība, tāpēc gadu labāk izniekoju, staipot gumiju 1001 veidos, bet ja kāds uzbruks, tad ar pilnām biksēm metīšos bēgt". Neizklausās ne pēc kaut kāda "cietā" un arī ne pēc "mugurkaulnieka" - savādi, ne?
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

jazzer
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:201
Pievienojies:14:19 / 15. Feb, 2008
Atrodas:netālu

Post no jazzer » 21:33 / 15. Jūn, 2009

Evers
Tu esi jauns,naivs un dumjš.
Tie brīvie cilvēki,kas aizies tuksnesī,vienalga pēc kāda laika izvelēs vadoņus,resp.- valdību,nodibinās apsardzi-armiju un meklēs kur kādam ko atņemt,jeb sāks karu ,citiem vārdiem sakot.
Nekas gadu tūkstošos fundamentāli nav mainījies un nemainīsies.līdz pat pasaules galam.
Tēmu beidzu,jo pārāk plaša.Detaļas varbūt pats kādreiz sapratīsi,ja būs interese.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 21:35 / 15. Jūn, 2009

msh,

es esmu mīksts ja akli pakļaujos augstākai varai? :D
es esmu mīksts ja negribu būt gaļa valdības rokās un tikt nokautam zemē kura man absolūti dārga nav, kurā dzīvot vairs normāli nevar pat miera laikos - nav ne darba ne naudas?

Izklausās pavisam savādāk ne? :D

msh
Reģistrēts lietotājs

Post no msh » 21:48 / 15. Jūn, 2009

Jā, tu esi mīksts, jo kad augstāka vara - iebrūkoša armija - tev nāks virsū, tu tai akli pakļausies, un, sūdu smakas apņemts, mēģināsi kaut kur aizmukt.
Un kur tu, "viena personība" galu galā liksies? Iedomāsimies ka tev tomēr izdodas aizmukt uz kaut kādu rietumu sapņu valstību, tur tev iedos tīras apenes, bet kas tālāk? Būsi otrās šķiras cilvēks - vēlies to? Pieņemu ka latvijai pārstājot eksistēt tevi automātiski triektu prom.
Cilvēks viens nekad nevar eksistēt, ja kaut kā izdodas, tad šim cilvēkam jābūt stipram, nevis stipram ņaudētājam kā tev. Personība, kuras laiks tiekot izniekots, vai sazinies ko. Pats rakstīji ka darba nav - bet armijā iet tāpēc nez kāpēc nevēlies, interesanti.

Loading
E-žurnālists
Atbildes:1632
Pievienojies:18:08 / 25. Feb, 2007
Reputācija:1
Atrodas:Liepāja

Post no Loading » 21:58 / 15. Jūn, 2009

Obligātais dienasts jau vairāk ir kā zēna pārvēršana vīrietī. Gan fiziskā jomā, gan garīgā jomā.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 22:26 / 15. Jūn, 2009

Ir arī citas nodarbes kamēr darbs nav, kautvai basīti dzenāju vai ar ričuku braukāju, vai mājā malku skaldu, vai vēl kur kāda haltūra patrāpās. Labāk otrās šķiras cilvēks nekā beigts cilvēks, beigts stulbu iemeslu dēļ stulbā vietā. Ja te būtu jēdzīga dzīve tad būtu vērts cīnīties par to kaut mirstot nevienu ienaidnieku nenošaujot, bet neba es to putru esmu te savārījis un neba strēbšu. Un neba jau es kara gadījumā vienīgais tāds aizspertos prom. Bariem vien putekļiem griežoties aizbrauktu uz tiem rietumiem, rietumos jau nu nebūs ne sliktāk ne grūtāk kā te, vajag tik piešauties.

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:3935
Pievienojies:12:19 / 20. Apr, 2008

Post no Jaunzems » 22:33 / 15. Jūn, 2009

Slēgt šo tēmu un autoru uz Sibīriju.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 22:53 / 15. Jūn, 2009

C'mon! Latvijas armija? Bull shit!
Kamēr mūsējie meklēs degvielu, ko ieliet vienīgajā tankā, Krievijas armija jau šiverēs pa Rīgu.

Un cik var **dritvai kociņ** par to vīrietību? Vīrietis ir tas kurš māk klanīties ģedam? Vai arī vīrietis ir tas, kurš pazemo pirmgadniekus? Vai arī vīrietis ir tas kurš ir palicis armijā kā leitinants un tagad izmanto savu varu, lai izdrāztu visus iesaucamos?

Un nevajag mūs salīdzināt ar somiem, paskaties kartē un redzēsi, ka galvaspilsētas priekšā viņiem ir n-tie dabiskie šķēršļi (toreiz). Līdz Rīgai 2 stundu brauciens pa šoseju. Nebija Ulmanim izredžu, nebija.

msh
Reģistrēts lietotājs

Post no msh » 23:00 / 15. Jūn, 2009

Evers, basketbola spēlēšana un braukāšana apkārt ar velosipēdu ir patiešām sakarīgas nodarbes. Un vispār, tās tavas vaimanas ir tādas, it kā iet armijā automātiski nozīmētu miršanu. Atļaušos tev atgādināt, ka atšķirībā no sarkanās armijas, kur bija ieplānots 2% atbirums, latvijas armijai tāda nav. Misijās arī brauc brīvprātīgi. Praktiski lielāka iespējamība ir ka tevi braukājot apkārt ar velosipēdu nāvīgi notrieks vai ka tev korišs iemetīs ar bumbu pa galvu un tu no tā noliksi karoti.

P.S. Ieteikums d_l nelietot tādu tizlu barbarismu kā "indigo", latviešu valodā sen ir izdomāts vārds šādu subjektu apzīmēšanai - "tirliņš".

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 23:22 / 15. Jūn, 2009

ob1 wrote:Un cik var **dritvai kociņ** par to vīrietību? Vīrietis ir tas kurš māk klanīties ģedam? Vai arī vīrietis ir tas, kurš pazemo pirmgadniekus? Vai arī vīrietis ir tas kurš ir palicis armijā kā leitinants un tagad izmanto savu varu, lai izdrāztu visus iesaucamos?
ko tu esi, ja protams nav baltaa biljete, mhhh ,dariijis armija ir pilniigi skaidrs.
cik var noveerot, tad tiesjaam taa ir bijusi tev vispiemeerotaakaa vieta....
msh wrote:P.S. Ieteikums d_l nelietot tādu tizlu barbarismu kā "indigo", latviešu valodā sen ir izdomāts vārds šādu subjektu apzīmēšanai - "tirliņš".
nee, tirlinjsj ir cilveeks, kursj tiisji vai netiisji pataisa sevi par pamulkji :>
indigo ir izdzimtenji.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 23:28 / 15. Jūn, 2009

Bija man "baltā biļete", bija, rakstīju softu krievu armijai. :)

Hmm, indigo - cilvēki, kas redz saites tur, kur citi neredz?

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:3935
Pievienojies:12:19 / 20. Apr, 2008

Post no Jaunzems » 23:33 / 15. Jūn, 2009

A saki - vai tad padomju laikos datori bija?

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 23:35 / 15. Jūn, 2009

Bija. Pats strādāju uz SM4 un ES1061.
Vēl bija programmējamie kalkulatori. :)

KaNeiet
Lietpratējs
Atbildes:234
Pievienojies:00:50 / 1. Nov, 2007
Atrodas:Talsi

Post no KaNeiet » 23:38 / 15. Jūn, 2009

Tie gan nebija datori, bet ESM.
Par datoriem varētu saukt Iskru, DVK, Agat, BK, Yamaha, Sinclair, Atari, Amiga, ...

Par tēmu: 2 gadi kurortā pie Melnās jūras, GDK.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 23:40 / 15. Jūn, 2009

Hmm, ES1061 bija aptuveni 80386 līmenī. Fortrana progas savulaik pārtranslēju uz PC un izpildes laiki bija samērojami.

KaNeiet
Lietpratējs
Atbildes:234
Pievienojies:00:50 / 1. Nov, 2007
Atrodas:Talsi

Post no KaNeiet » 23:45 / 15. Jūn, 2009

1) izpildes laiks nebūt nav vienīgais kritērijs;
2) negribu ticēt, ka tik draņķīgu translatoru var uzrakstīt.
Kad rakstīju FORTRANÄ€, caurumu sišanai perfokartēs vien nez cik laika vajadzēja.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 23:53 / 15. Jūn, 2009

:)
ES1061 perfokartes lietoja tikai studenti. Darbinieki lietoja perfokatres, lai taisītu vienreizējos pelnutraukus - labs kartons bija, tagad tādu vairs neražo.

Sid
Vecākais lietotājs
Atbildes:979
Pievienojies:21:20 / 14. Mar, 2007

Post no Sid » 00:00 / 16. Jūn, 2009

msh wrote:
Sid wrote:
paarsvaraa kautkaadi 190m gari un 50 kilogramus sverosji akseleraati, mhhhh
Mhh, un tādi "cilvēki" lepojas ar to, ka tādi ir, ja kas. Es nez vai atjaunot obligāto dienestu būtu labi, no vienas puses jau jā, būtu mazāk bezdarbības nomocītu klaunu, kuri savu jaunību pavada dzerot, narkojoties un sitot mašīnas riskējot ar savu un apkārtējo veselību, bet no otras - katram tomēr ir jābūt tiesībām izvēlēties, ko darīt un ko nē. Galu galā - daudzi nevēlētos aizsargāt šo valsti, un es viņus ļoti labi saprotu.
...no otras puses - tad arī tev būtu jāiet armijā :D
No tā būtu jāsaprot, ka es esmu tāds, par kādiem tur runāju?

WerNeo
Lietpratējs
Atbildes:1805
Pievienojies:01:27 / 14. Aug, 2007

Post no WerNeo » 00:27 / 16. Jūn, 2009

Sorry, ka nelasīju pārējos tekstus. Obligato militāro dienestu atjaunot - gudrākais lēmums, ko mūsu valdība izdarījusi pēdējo 4 gadu laikā. :)

Morpheus

Post no Morpheus » 01:38 / 16. Jūn, 2009

ob1 wrote:Bija man "baltā biļete", bija, rakstīju softu krievu armijai. :)

Hmm, indigo - cilvēki, kas redz saites tur, kur citi neredz?
vo vo... šon google analitycs skatijos, lapai uz kur nav neviena linka 12 apmekletaji, visi tiešie.... Viņi ir starp mums... lol ....

Anyway pa tēmu, pareizi ir, jasauc tik iekšā visi pēc kārtas, jalidina labakaja gadijuma uz irāku , lai iemacas citus cilvēkus cienīt pirms prasa lai ciena viņu pašu.... Pilnas ielas ar tizleņiem, ne tevu ne mati neciena, visus nah... Vo varetu vel LV ar USA vai RU vienoties, sutit savus macities kjip, riktigaa fieldaa, ka viņu karaviri mācās, atgrieztos ka mugura taisnaka butu par peterbaznicas smaili... A tagad lol... ņurņiki.,...

msh
Reģistrēts lietotājs

Post no msh » 02:16 / 16. Jūn, 2009

Sid wrote:
No tā būtu jāsaprot, ka es esmu tāds, par kādiem tur runāju?
Nē, saprast tieši :devil:

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 07:25 / 16. Jūn, 2009

msh, bļāviens ja es spēlēju basi vai braukājos , tad es to daru no savas gribas, nevis kāda cita spiests. Un ja notrieks tad notrieks darot to ko es gribu un patīk. Jādzīvo ir tā lai neviena dzīves diena nav jānožēlo :p . Un man neviens cits nevarēs ellē ratā piespiest dienēt.

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 07:59 / 16. Jūn, 2009

Evers to es gribēšu redzēt :D

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 08:15 / 16. Jūn, 2009

Edgars wrote:Evers to es gribēšu redzēt :D
Ja nenotīšos pats laicīgi, tad nostādīs mani tribunāla priekšā? - Nostādīšu valsti ES cilvēktiesību tiesas priekšā, spēcīgu argumentu man netrūks , kautvai izņēmuma kārtā atlaidīs lai es liktos mierā :D

P.S Tak nebūs armijā jāiet, nekas tāds nav apstiprināts tikai kāds palaida runas. Bruģa metēju ar netrūktu kas pret to protestētu.

P.P.S Par bruģi runājot - http://i632.photobucket.com/albums/uu45 ... edbull.jpg :D

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 08:21 / 16. Jūn, 2009

Tu tikai pasaki man to datumu, aiziešu par piesēdētāju :> Kā man čoms vakar pateica - ja atjaunos, vai nu paraksti papīru, par iešanu obligātajā dienēt, vai arī ej cietumā, jo tu nepildi savu pilsoņa pienākumu :> es tur nekādu izeju kaut kā neredzu :D

P.s. ja nu vienīgi kļūt par nepieskaitāmo, noberzējot seju ar smilšpapīru un sadauzot galvu, vai salaužot roku vai kāju :>

EDIT: Nebūs? Kā Tu vari par to spriest, vēl jau tā iespēja nav izskatīta? :D Un zinot mūsu **dritvai kociņ** koruptokrātu, no tiem visu ko var sagaidīt.

kuukums
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:41
Pievienojies:13:39 / 22. Mai, 2008
Atrodas:1. kojas

Post no kuukums » 08:50 / 16. Jūn, 2009

Evers wrote: Ja nenotīšos pats laicīgi, tad nostādīs mani tribunāla priekšā? - Nostādīšu valsti ES cilvēktiesību tiesas priekšā, spēcīgu argumentu man netrūks , kautvai izņēmuma kārtā atlaidīs lai es liktos mierā :D
Kamēr kāds sāks klausīties tavos "spēcīgajos argumentos" Tu jau divreiz būsi paspējis nodienēt un varbūt no puišeļa par vīrieti beidzot kļuvis...
..., bet patīk!!

foxsk8
Moderators
Atbildes:5080
Pievienojies:12:33 / 22. Feb, 2007
Atrodas:Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 10:17 / 16. Jūn, 2009

Edgars: Tava doma jau pastāv Peintboolā, utt.... :D

P.S. Un ko darīs ar tiem, kas dosies prom no LV? Vedīs ar varu atpakaļ un liks atstrādāt to gadu or kā?
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Wersoo
Reģistrēts lietotājs
Atbildes:44
Pievienojies:10:05 / 29. Mai, 2009

Post no Wersoo » 10:20 / 16. Jūn, 2009

Principā tagad, kad darbu dabūt ir grūti - džekiem pēc vidusskolas pat derētu iet kādu gadiņu nodienēt. Vismaz pabaros, kaut ko varbūt arī iemācīs un galu galā - budžeta vieta augstskolā garantēta (ar attiecīgajiem CE, protams) :)

msh
Reģistrēts lietotājs

Post no msh » 11:44 / 16. Jūn, 2009

Evers wrote:msh, bļāviens ja es spēlēju basi vai braukājos , tad es to daru no savas gribas, nevis kāda cita spiests. Un ja notrieks tad notrieks darot to ko es gribu un patīk. Jādzīvo ir tā lai neviena dzīves diena nav jānožēlo :p . Un man neviens cits nevarēs ellē ratā piespiest dienēt.
Nu ko tur vēl teikt - vecāki savulaik everiņam pārāk lielu vaļu ļāvuši, tāpēc tagad mētā šādus tekstus "no savas gribas, no savas gribas..." - kas ir tiesības, ir iemācījuši, kas pienākums, nav. Pie manas patreizējās ikdienas ar ikdienišķām nodarbēm, kas līdzīgas tām nosauktajām bezjēdzīgajām, man pat nebūtu nekas pretī padienēt armijā, ja fiziskais to atļautu, jo no tā noteikti būtu lielāka jēga nekā no bezjēdzīgām nodarbēm "no savas gribas".
Last edited by msh on 13:41 / 16. Jūn, 2009, edited 1 time in total.

deivs001
Vecākais lietotājs
Atbildes:2011
Pievienojies:13:45 / 14. Mar, 2007

Post no deivs001 » 12:20 / 16. Jūn, 2009

Evers wrote:msh,
es esmu mīksts ja akli pakļaujos augstākai varai? :D
es esmu mīksts ja negribu būt gaļa valdības rokās un tikt nokautam zemē kura man absolūti dārga nav, kurā dzīvot vairs normāli nevar pat miera laikos - nav ne darba ne naudas?

Izklausās pavisam savādāk ne? :D
Man jau liekas, ka problēmas tikai sākas dēļ šādām domām. Loģiski domājot, tagadējie seniori kaut kad aizies no valdības un atbrīvosies tā vieta, bet kas pretendē uz tām? Ja tur būs tādi kā tu, piedod, bet Latvijai klāsies vēl sliktāk. Cik saprotu no tava sacītā tad tu varētu rīkoties šādi - Kamēr labi esmu kruts, ja sanāk ziepes laižos uz Himalajiem meditēt.
Par to obligāto dienestu runājot, nesaskatu tur neko sliktu. Protams, šādos apstākļos, kad valsts vīri jau ir sakaitinājuši tautu, gribam spuroties pretī un izrādīt savu varēšanu nepakļauties. Bet apjēgt to, ka tādā vietā kā armija ir dzīves skola, daudziem vairāk nepieciešama kā vidusskola, ir pagrūti.
Pašam ir aizgājis garām obligātais dienests, par vēlu piedzimu. Bet, ja vajadzētu, tad ietu. Nevis, lai izpatiktu valdībai, bet, lai būtu pašam iekšā zināšanas kā rīkoties tādās situācijās.

Kas būtu noticis, ja mūsu tēvi, nebūtu ieroci turējuši rokās pirms neatkarības atgūšanas? Kas notiku, ja visi būtu vienkārši aizmukuši uz ASV, UK, Norvēģiju? Domājams, ka turpinātu dzīvot zem kāda karoga! Lai gan šodien ir tas pats. Tikai esam zem ES karoga un labprātīgi iestājušies.

Mazliet pārdomājot evers nepatiku garantēt valstij uzticību rodas nepatika, ka visticamāk arī tu tiki par mūsu valsts naudu izskolots, ārstēts un vēl dažādi aprūpēts.

Cik no tēva stāstītā atceros, nekas slikts arī padomju armijā nav bijis. Tāpat atraduši veidu un laiku kā iedzert šņabi, aizlaist uz balli vai ko citu, tipisku mūsdienu jaunietim. Kā arī sliktu nav stāstījis, tikai, ka viņiem kā jaunajiem sviestiņš mazāk ticis :D
"You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson
Image

Morpheus

Post no Morpheus » 15:08 / 16. Jūn, 2009

pedejais kurš aizbrauc, lai izslēdz gaismu....

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 16:14 / 16. Jūn, 2009

Ai lab nav jēgas man te strīdēties vienam indigo ar baru pelēkajiem :D . Bet pie sava palieku :)

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 09:46 / 18. Jūn, 2009

Heh, šodien vispār izdomāju, ka varētu arī gadu prikola pēc vispār nodienēt armijā :D

samurajs
Administrators
Atbildes:14988
Pievienojies:15:04 / 6. Mar, 2007
Atrodas:Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 09:47 / 18. Jūn, 2009

Evers: ja tev nav darba, un nekādu cerību - tā būtu laba izeja.
Image

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 10:02 / 18. Jūn, 2009

Nu būtu tā kā sava veida nometne, varbūt pat pacenstos un paliktu ilgākā dienestā ja iepatiktos, :D . Bet fakts ka obligāta tomēr nepavisam nebūtu smuks. Plus tāds ka pabaro un izgulda par brīvu.

Pievienot atbildi

Return to “Cilvēks un Sabiedrība ”