Mana ideja ir sekojoša,vai gadījumā man nevajag kaut kadu konventeri lai to sudeli parkonvertetu uz avi vai mpeg4 formatu? Vai tā varētu būt?Jo kamerā cik saprotu tiek cits formāts raxtīts? I`m right? Ja jā apskaidrojiet man kas un kā un iedodiet man to ko man vajag
Videokamera a little problem!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- GooD`MeN
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 40
- Pievienojies: 19 Mai 2008, 16:29
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja
Videokamera a little problem!
Okej man little question! Tu tikai nerājies!Tatad man ir(attiecigi man nav) samsung videokamera kas filmē uz atmiņas čipu(SD atmiņas karte) Tatad okej es kaut ko esmu safilmējis,bet kā man dabūt uz diska to safilmēto šitu? Okej pierubījot to kameru pie raxtošā DVDplayera problemam nekādām nevajadzētu būt,bet uzmetot uz datoru un tad caur NERO uzbliezhot uz DISKA man parastais DVD players nelaasa?nax tā?
Mana ideja ir sekojoša,vai gadījumā man nevajag kaut kadu konventeri lai to sudeli parkonvertetu uz avi vai mpeg4 formatu? Vai tā varētu būt?Jo kamerā cik saprotu tiek cits formāts raxtīts? I`m right? Ja jā apskaidrojiet man kas un kā un iedodiet man to ko man vajag
Paldies
tongue.gif
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Nu .avi jābūt pats par sevi tai kamerai, tik lieta tāda, ka jaunākās AVI versijas vecāki pleijeri var neatbalstīt. Tad vajag piemēram šito konverteri un pārkodēt uz pleijerim saprotamu formātu.