Kurā novadā Jūs dzīvojat?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Kurā novadā Jūs dzīvojat?
Domāju, ka mēs viens otru esam pietiekami iepazinuši (desktopi, bildes, utt.), lai padalītos vēl ar kaut ko... Nu tā - kurā novadā Jūs dzīvojat? Aptauja ir tur, augšā... Speciāli Grišam izveidoju 5. atbilžu variantu...
Personīgi es dzīvoju Vidzemē, Ä€dažu rajonā...
Personīgi es dzīvoju Vidzemē, Ä€dažu rajonā...
Paldies Jaunzems
, Jaa, dziivoju UK, Lestershiiree, taa ar novads saucas.
Vispaar esmu Vidzemnieks, laukjis, Ceesis, Jaanjmuizha. Nedaudz arii Liepaajnieks, jo teevs ir no Grobinjas, muteriite no Smiltenes. Taa kaa abi krievu laikos straadaaja Jaanjmuizhas 52 PTV vai kaa tamliidziigi (nosaukumi ir peedeejajos divdesmit gados daudz nomainiijushies), tad nu beerniiba bija pavadiita tur... .
Vispaar esmu Vidzemnieks, laukjis, Ceesis, Jaanjmuizha. Nedaudz arii Liepaajnieks, jo teevs ir no Grobinjas, muteriite no Smiltenes. Taa kaa abi krievu laikos straadaaja Jaanjmuizhas 52 PTV vai kaa tamliidziigi (nosaukumi ir peedeejajos divdesmit gados daudz nomainiijushies), tad nu beerniiba bija pavadiita tur... .
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
khmmmgrisha wrote: Vispaar esmu Vidzemnieks, laukjis, Ceesis, Jaanjmuizha. .
man vajadzeetu vinjus zinaat... arii tevi varbuut atcereetos :>
uzsit ieksj pm uzvaardu :>
mhh, esmu tas onkuls, kursj nodrosjinaaja jautriibu tai miestaa :>
pirmaa kabeljtv, kompjuuterspeelju zaale, video, disenes ieksj diskozaales pagrabinja, pljavu trusju mediibas ar auto, viiru koris uz koju kaapneem :>
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
Khmm, resnas aizdomas, ka buusim ar paziistami :)drunk_lizard wrote: khmmm
man vajadzeetu vinjus zinaat... arii tevi varbuut atcereetos :>
uzsit ieksj pm uzvaardu :>
mhh, esmu tas onkuls, kursj nodrosjinaaja jautriibu tai miestaa :>
pirmaa kabeljtv, kompjuuterspeelju zaale, video, disenes ieksj diskozaales pagrabinja, pljavu trusju mediibas ar auto, viiru koris uz koju kaapneem :>
PM aizsuutiiju, praataa naak, bet tas jau bija, ui cik sen, gadus divdesmit atpaklj?
- msh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 3460
- Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
- Atrodas: Latvija
izliecies vai nezini? Kurzeme un zemgale.Wallaby wrote:Nu re - un kas bija tās vietā? Melnais caurums?Jaunzems wrote:Jo agrāk zemgale kā tāda nebija..,
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori
Sēlija tagad arī nebija Latgalei pieskaitīta? 
Vispār tūlīt sāksies baigais sviests ar tiem jaunajiem reģioniem, lai gan tā ir bijis visos laikos - mana māja pēdējo 100 gadu laikā atradusies te Talsu apriņķī, te Tukuma rajonā, tagad Kandavas novadā, lai gan, cik zinu, ne reizes nav pārvietota
Vispār tūlīt sāksies baigais sviests ar tiem jaunajiem reģioniem, lai gan tā ir bijis visos laikos - mana māja pēdējo 100 gadu laikā atradusies te Talsu apriņķī, te Tukuma rajonā, tagad Kandavas novadā, lai gan, cik zinu, ne reizes nav pārvietota
viegls rokenrols pa radio
birokrātiem tās novadu vēstures pofig, galvenais sekot augstākā kantora instancēm un lai mazāk darba pašam, respektīvi, iedziļināties vēsturē.kuukums wrote:Pieskaitīta ta pieskaitīta, bet reāli, ja ja nu gribētu kkam piebakstīt klāt tad vienīgi Zemgalei sanāktu, tā vismaz pēc vecajām novadu robežām, manuprāt, bij jābūt..aoma wrote:Sēlija tagad arī nebija Latgalei pieskaitīta?![]()
viegls rokenrols pa radio
- mazais_zilonis
- E-žurnālists
- Atbildes: 77
- Pievienojies: 24 Feb 2009, 19:35
- Atrodas: Valmiera